Olcsó ételek Mauin | ALL ABOUT MAUI Utazási tippek és blog (2024)

Igen, vannak olcsó ételek Mauin! Olyan helyek, ahol úgy tudsz vacsorázni, hogy közben még marad is egy kis pénzed! Maui nagyszerű éttermek széles választékával büszkélkedhet, de az étkezés itt drága lehet. Ha olcsó éttermeket keres Mauin, itt van néhány javaslat – éttermek, amelyeket megbízhatónak találtam a jó ételekért alacsony áron. Ez nem a Maui összes olcsó éttermének teljes listája… ez csak néhány a kedvenceim közül. Szóval fedezd fel, és sok másikat is találsz!

Az én kritériumom az “olcsó étkezéshez Mauin”: 8 $ vagy kevesebb reggeli vagy ebéd, és 15 $ alatti vacsora. Ennek a blognak a középpontjában a jóízű ételek állnak alacsony áron, nem feltétlenül a nagyszerű környezet, a kiváló ügyfélszolgálat vagy a legegészségesebb ételválaszték. (Az alább felsorolt árak a blog utolsó, 2019 eleji frissítésekor voltak helyesek, de változhatnak.)

frissítés: A COVID-19 Maui turizmusára gyakorolt hatásai miatt a blogban említett vállalkozások, események vagy tevékenységek némelyike ideiglenesen vagy véglegesen megváltoztathatta működését. Mivel a dolgok folyamatosan változnak az átmenet során, kérjük, közvetlenül a vállalkozásoknál tájékozódjon a működési állapotukról és nyitvatartásukról. Mahalo!

  • COSTCO
  • ZIPPY’S
  • COCONUTS FISH CAFE
  • HONOLUA STORE
  • MAUI FOOD TRUCKS
  • MAUI FOOD COURTS
  • Étkezési kuponok és kedvezmények

COSTCO

A Costco a Maui olcsó étkezési lehetőségeinek egyértelmű győztese. Semmi más nem közelíti meg. A férjemmel nemrég ott vacsoráztunk 5 dollár alatt. Igen, vacsora KETTŐNEK 5 dollár alatt. Egy jumbo hot dog neki, egy nagy szelet pizza nekem, és egy 20 oz. ital (benne volt a hot dogban, és elég nagy ahhoz, hogy ketten megosszák). A teljes számla 3,64 dollár volt. Aztán desszertnek egy bogyós gyümölcsös fa*gylaltot vettünk, ami a végösszegünket 5,36 dollárra emelte. A Costco étlapja nagyon korlátozott, de az adagok jelentősek, az ételek jók, és az étlapon semmi sem több mint 5 dollár (hacsak nem rendelünk egy egész pizzát). Mauin a Costco étkezője az üzleten kívül található, és nem kell Costco-tagsági kártyát felmutatni ahhoz, hogy ott étkezhessünk. (Kahului)

ZIPPY’S

Ez a népszerű helyi hawaii étteremlánc egy menü jellegű kávézót, valamint egy “gyorséttermi” étkezési részleget is kínál. Mauin ez utóbbit ajánlom a jó, olcsó helyi ételekért. A Zippy’s különösen híres a nagyszerű chilijéről (a felső képen), amelyet Hawaiin hagyományosan fehér rizzsel tálalnak. Senki sem csinálja jobban a chilis rizst, mint a Zippy’s (kb. 5 dollár egy tál). De rengeteg más nagyszerű, olcsó lehetőség is van ebédre és vacsorára. Néhány kedvencünk: a koreai csirkesaláta, a rántott tészta vagy a Teri csirke tányér.

Olcsó ételek Mauin | ALL ABOUT MAUI Utazási tippek és blog (1)

A Zippy’s-ben található a sziget egyik legjobb péksége is (Napoleon’s Bakery), és híres a Napples-ről – a szájban olvadó, pelyhes tésztájú turnoverek különböző gyümölcsös töltelékkel, például almával, kókusszal vagy áfonyával. Hagyjon helyet egy Napple-nek! (Kahului)

COCONUTS FISH CAFE

Coconuts általában sorban áll az ajtóig a halas tacókért, de sok más étkezési lehetőségük is van, és szinte mindent 15 dollár alatti áron kínálnak. Saláták, levesek, szendvicsek, helyi ebéd/vacsora tányérok – mind nagyon jó ételek és bőséges adagok. A hal tacókat (a képen) nyíltan tálalják, és nagyon finomak. Egy rendelés két nagy tacót tartalmaz 14,49 $-ért (a képen két rendelés látható), és már egy taco önmagában is egy étkezés, így egy rendelés két embert is elláthat, ha nem vagy éhes. Nagyszerű érték! (2 helyszín Kiheiben)

Hol szálljon meg Kiheiben? Nézze meg ezeket a Kihei szállodákat, apartmanokat és nyaralókat.

HONOLUA STORE

A történelmi Honolua Store (a Ritz Carlton szálloda közelében) egy nagyszerű kis deli-stílusú étkezdét kínál alkalmi étkezésre vagy elvitelre. A reggelik átlagosan $6 és $8 körül mozognak, beleértve a finom banános palacsintát is, ebédre pedig a hamburgerek és szendvicsek széles választékát kínálják $9 és $11 között. Ez nem egészen felel meg az én $8 dolláros ebédkritériumomnak, de ezek kedvező árak a csúcskategóriás Kapalua Resort területén. (Kapalua)

Kapaluai szállások.

CJ’S DELI & DINER

CJ’s egy vidám, pultnál rendelhető étkezde Kaanapaliban, egy könnyű megálló közvetlenül az autópályáról. A reggelire, ebédre és vacsorára nyitva tartó menü változatos, sokféle kényelmi ételt kínál a palacsintáktól és omlettektől kezdve a hamburgereken, csemegeszendvicseken, tálas ebédeken és vacsorai főételeken át. A legtöbb menüpont 8 és 14 dollár között mozog, így reggelire vagy ebédre ez egy kicsit meghaladja az én 8 dolláros “Cheap Eats” kritériumomat. De a fentebb említett Kapalua területéhez hasonlóan ez is egy igazi alku Kaanapali számára. . és az ételek nagyszerűek! (Kaanapali)

Places to stay in Kaanapali.

MAUI FOOD TRUCKS

Olcsó ételek Mauin | ALL ABOUT MAUI Utazási tippek és blog (2)

A szigeten sok remek food truck van szétszórva, de egy csoportot találsz belőlük egy egyébként üres telken a Costco-val szemben, hétfőtől szombatig. A nyitva tartás általában délelőtt 10 óra körül kezdődik és késő délutánig vagy kora estig tart, de ez teherautónként változik – és sokan délutánra kifogynak a specialitásaikból, így korán bezárnak. Az egyik kedvencem itt a Kalei’s Lunch Box – nagyszerű friss halkészítmények és más helyi ételek, bőséges adagokkal.

Olcsó ételek Mauin | ALL ABOUT MAUI Utazási tippek és blog (3)Az út menti huli huli csirkés standokon is tartsa nyitva a szemét. Látni fogod a táblákat. Ezek gyakran egyházak vagy iskolák számára szervezett adománygyűjtő rendezvények, ahol egész csirkéket kínálnak teriyaki-stílusú mázzal, hatalmas szabadtéri rotisserieken grillezve. (A huli hawaiiul azt jelenti, hogy “forgatás”.) A huli huli csirke a szigetek kedvence. Vegyen egyet vacsorára!

Olcsó ételek Mauin | ALL ABOUT MAUI Utazási tippek és blog (4)

MAUI FOOD COURTS

Olcsó ételek Mauin | ALL ABOUT MAUI Utazási tippek és blog (5)Maui számos bevásárlóközpontjában vannak gyorséttermekből válogatott food court-ok – némelyikben ismert nemzeti lánco*k (mint a Subway), némelyikben pedig helyi, saját fejlesztésű éttermek (mint a Maui Tacos). Ha gyorsan és olcsón szeretne enni, az ételudvarok a legjobb választás. A sziget legnagyobbja (a képen látható) a Kahului-i Queen Kaahumanu Centerben található (a bevásárlóközpont 2. szintjén, elöl középen). További jó ételudvarok találhatók a Piilani Shopping Centerben (a felső autópályán Kiheiben, a Safeway mellett) és a Whalers Village-ben Kaanapaliban.

Étkezési kuponok és kedvezmények

Ha Mauira látogat, nézze meg a Maui News “Scene” rovatát (minden csütörtökön jelenik meg) a helyi éttermek aktuális hirdetett akcióiról és kuponjairól. Maui legjobb éttermeiben gyakran vannak remek ajánlatok!

  • Nagyszerű szálláshelyeket keres Mauin vagy Molokain? Megtakaríthat, ha KÖZVETLENÜL foglal ezeknek a szálláshelyeknek a tulajdonosainál/üzemeltetőinél.
  • Maui ajánlatokat keres? Iratkozzon fel itt az ingyenes havi Maui Deals & Steals hírlevelünkre, amely hirdetőink legfrissebb könyves-közvetlen ajánlatait tartalmazza.

Boldog utazást!

Candy Aluli, Kiadó

Kérdés? Kérdések, észrevételek? Írjatok nekem egy sort:

(Megjegyzés: Elismerjük és tiszteletben tartjuk az ‘okina és kahakō jelölések jelentőségét az írott hawaii nyelvben; azonban ezeket a diakritikus jelöléseket kihagytuk oldalunkon, hogy integráljuk az online keresések során használt gyakoribb helyesírással.)

©Copyright 2016-Present Maui Accommodations Guide. Ha meg kívánja osztani az oldalunk tartalmát, azt csak úgy teheti meg, hogy a MauiAccommodations.com oldalon az eredeti tartalmunkra mutató linket tesz közzé, így teljes és egyértelmű hitelt ad nekünk. Az ezen az oldalon található anyagok (akár szöveg, akár fényképek) bármilyen más, jogosulatlan felhasználása és/vagy sokszorosítása a mi kifejezett és írásos engedélyünk nélkül szigorúan tilos. Az oldalunkon található szemelvények vagy fotók felhasználására vonatkozó engedélyért kérjük, lépjen kapcsolatba a kiadóval. Mahalo!

MEGOSZT:

Olcsó ételek Mauin | ALL ABOUT MAUI Utazási tippek és blog (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5544

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.