Csatlakozott: Jan 26, 2006 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Surrey
Elküldve: 2006. Február 22. Szerda, 11:31 Hozzászólás témája: Már itt élő au pairt keresek háztartásba besegíteni
Valószínű nem sok esélye van, hogy találok így valakit, de gondoltam, megpróbálom.
Walton on Thames-ben vagy környékén élő au pairt keresek, aki szabadidejében besegítene a háztartásban és a gyerekekkel, heti 2 alkalommal (alkalmanként 2-3 órára), júniustól esetleg még többször. Fizetés megegyezés szerint. Fontos, hogy a saját közlekedését meg tudja oldani.
Ha valakit érdekel, küldjön privit! Köszi!
Legutóbb anitajames szerkesztette (2006. Február 23. Csütörtök, 20:21), összesen 1 alkalommal
Elküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 16:40 Hozzászólás témája: Re: Már itt élő au pairt keresek háztartásba besegíteni
anitajames írta:
Valószínű nem sok esélye van, hogy találok így valakit, de gondoltam, megpróbálom.
Walton on Thames-ben vagy környékén élő au pairt keresek, aki besegítene a háztartásban és a gyerekekkel, heti 2 alkalommal, júniustól esetleg még többször. Fontos, hogy a saját közlekedését meg tudja oldani.
Ha valakit érdekel, küldjön privit! Köszi!
Szia Anita!
Én Mariann vagyok,érdekelne a munka,de sajna 2próbálkozás után se tudtam priviben elküldeni a válaszomat.
Esetleg emilben?
kek.mariann@freemail.hu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban