Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Cambridge-be szállás es munka

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zita28
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 17:13    Hozzászólás témája: Cambridge-be szállás es munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Nagyon boldog

Zita vagyok jelenleg még magyarországról. Én jövö héten szeretnék indulni Cambridge-be, persze ez attol is függ, hogy találok-e szállást.
A segitségeteket szeretném kérni, ha tudnátok ebben segiteni nekem.
Egyedül mennék és elsősorban szállás érdekelne. Szivesen társulnék valakihez/valakikhez, bármilyen megoldás érdekel,(persze emberi körülmények között) és gondolom jobb az is ha többen vagyunk,mert akkor talán a szállás is olcsobb és legalább az ember nem lenne magányos sem! Vicces

Néztem az üziket és látom,nem tul sok magyar van ott, inkább mindenki Londonba megy. Ez sincs kizárva,de álitólag nagyon drága és normális melot is alig lehet találni. Én nem tudom, még nem jártam ott!

Magamról annyit, hogy 28 éves vagyok, szeretem a változatos, bulis és persze biztonságos életet. 2 honapja jöttem haza Uj Zélandrol, ott éltem 2,5 évet és most megszeretném probálni Angliát is.
Még csak annyi hogy a munkalehetőség Cambridge-ben milyen? Én a vendéglátásra gondolok, mivel általában mindenki ott kezdi a pályafutását es onnan lépeget tovább, ugy hogy én is ott szeretném kezdeni mivel ebben van már gyakorlatom, vendéglátoztam Uj Zélandon is!
Köszönöm hogy elolvastátok a levelem és persze ha tudnátok nekem segiteni akkor hálás lennék érte, ide irhattok nekem:
napsugar.hu@yahoo.com

Köszönök szépen minden fajta segitséget! Sziasztok Zita
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 21:15    Hozzászólás témája: Re: Cambridge-be szállás es munka Hozzászólás az előzmény idézésével

zita28 írta:

Még csak annyi hogy a munkalehetőség Cambridge-ben milyen? Én a vendéglátásra gondolok, mivel általában mindenki ott kezdi a pályafutását es onnan lépeget tovább, ugy hogy én is ott szeretném kezdeni mivel ebben van már gyakorlatom, vendéglátoztam Uj Zélandon is!
Köszönöm hogy elolvastátok a levelem és persze ha tudnátok nekem segiteni akkor hálás lennék érte, ide irhattok nekem:
napsugar.hu@yahoo.com

Cambridge egyetemi varos. Ebbol es abbol, hogy igen posh egyeteme van kovetkezik, hogy a szallas igen-igen draga, vetekszik Londonnal (vagy dragabb).
Munkalehetoseg biztos van, de azert ne feledkezz meg arrol, hogy itt nem ciki diakkent dolgozni, meg akkor sem, ha a szuleid megtehetnek, hogy adnak heti nehany szaz font zsebpenzt, sokan nem is adnak, tanuld csak meg mit jelent mondjuk pincerkedni/mekiben szivni 10 oran keresztul.

Ez most nem kedv-elvevo hozzaszolas akart lenni Mosoly
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zita28
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 27. Kedd, 13:08    Hozzászólás témája: Cambridge-be szállás es munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Seci!

Köszönöm, hogy irtál nekem Nagyon boldog
Válaszolni szeretnék a leveledre, mert nekem ugy tünik, lehet félre értettük egymást Sokkolt

Sajnos nem egy "rich" családbol származok, ezért is probálok meg külföldön dolgozni, mert ha onnan származnek, akkor ugye bár minek is mennék külföldre dolgozni! A "mai" gazdag csemeték nem is nagyon tudják, hogy mi az hogy munka! (Jo nekik)
Szerintem te is tudod és minden egyes "társunk" aki külföldön probál jobb életet elérni és én is ezt probálgatom , mi azért tudjuk, hogy mekkora jelentősége vannak annak a szonak, hogy "munka"! Én is keményen meloztam Zélandon egy étteremben, pincér voltam reggel fél 7-tol este fél 6-ig 2x 15 perces pihenovel, szoval én ismerem azt a szot, hogy szivni! De mit lehet tenni, mi választjuk a jobb élet reményében!
Én nekem a pincérkedésel semmi bajom, sőt szeretem csinálni (pedig nem az a szakmám), szeretem az embereket és általában jol megvagyok velük, bármilyen nemzetiségü is legyen (na jo vannak kivételek persze)! Vicces
Meg most már ugy néz ki, hogy inkább én is londonba mennék, irni is fogok Encinek, hátha tud valamiben segiteni, mert minnél elobb menni szerinték!

Neharagudj a levélért, nem rosszbol irtam neked! Te miota vagy angliában?

Üdv Zita
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 27. Kedd, 14:37    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Zita szerintem Te alaposan félreértted Secit. Mosoly

Nem rólad, vagy a Cambridge-be tévedő magyarokról írt, hanem az itteni "őshonos" britt alattvalókról. Akiknek (főleg ha egy ilyen neves egyetemi városban tanulnak) gyakorta van "gazdagfejű" szülője és akik ennek ellenére mégis előszeretettel nyúlják le a csóró magyaroknak "szánt" jó kis melókat... Nevető
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zita28
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 27. Kedd, 15:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi az üzit Handnagy ez jol esett Nagyon boldog

Hát én tényleg alaposan félre értettem a dolgokat Síró vagy nagyon szomorú , ezért is irtam azt amit irtam mert nem tudtam értelmezni,hogy Seci miért irta ezt nekem!
De ennek is megvolt az elonye, mert minden "joban van valami jo is", kaptam választ toletek Vicces

De ez elég gáz, hogy tényleg a "csoro" magyarok vagy inkább ugy fogalmaznék,hogy a szegény-szerencsét probálo magyarok elol lenyulják a "jo" melokat a "gazdagfejü" brittek!!!! Sokkolt Sokkolt Nevető

Üdv Zita
Vissza az elejére
zita28
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 27. Kedd, 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Uh bocsi Hadnagy......,a neved miatt, az elozo uziben kicsit elhibaztam Nagyon boldog
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Február 27. Kedd, 15:57    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:

Nem rólad, vagy a Cambridge-be tévedő magyarokról írt, hanem az itteni "őshonos" britt alattvalókról. Akiknek (főleg ha egy ilyen neves egyetemi városban tanulnak) gyakorta van "gazdagfejű" szülője és akik ennek ellenére mégis előszeretettel nyúlják le a csóró magyaroknak "szánt" jó kis melókat... Nevető

Tus Mosoly

Lehet, hogy kicsit felreertheto voltam...

Szoval sok eszkimo, keves foka, sot ujabban meg a lengyel vendegeszkimok is ide jarnak vadaszni.

-seci
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Február 27. Kedd, 17:14    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
hadnagy írta:

Tus Mosoly

Lehet, hogy kicsit felreertheto voltam...

Szoval sok eszkimo, keves foka, sot ujabban meg a lengyel vendegeszkimok is ide jarnak vadaszni.

-seci

Beloluk marmint a lengyel eszkimokbol annyi van, hogy mar nincs is szinte foka, szoval egymast kezdik eni. Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
KavMoni
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 6. Kedd, 7:04    Hozzászólás témája: Rogerston Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Engem Rogerstone érdekelne. Milyenek ott az életkörülmények, mennyire drága, és lehet-e jó munkát találni?
Nem igazán szeretnék Londonba menni munkát vállalni, mert baromi magasak a szállásdíjak. Inkább megnéznék más városokat. Rogerstane-ban állítólag nemsokára indul egy monitor gyár. Tud erről valaki valamit?

Kavmoni
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Március 6. Kedd, 12:19    Hozzászólás témája: Re: Rogerston Hozzászólás az előzmény idézésével

KavMoni írta:
Sziasztok!

Rogerstane-ban állítólag nemsokára indul egy monitor gyár. Tud erről valaki valamit?

Kavmoni

Igen, itt a forumban mar volt szo, hogy egy ugynokseg keres embereket Monitorgyarba, ami most indul, csak epp a varosneve nem derult ki. Keress ra itt a forumban.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban