| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Mely autogyarak keszitik a legjobb autokat? |
| Nemet |
|
33% |
[ 2 ] |
| Japan |
|
50% |
[ 3 ] |
| Francia |
|
0% |
[ 0 ] |
| Sved |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Összes szavazat : 6 |
|
| Szerző |
Üzenet |
Duki Újonc

|
Elküldve: 2006. November 24. Péntek, 7:47 Hozzászólás témája: Computer Diagnosztika minden tipusu gepjarmure! |
|
|
Sziasztok!
Computer Diagnosztikat vallalok minden tipusu gepjarmure!
Ha az autod muszerfalan vilagit egy figyelmezteto ikon ez azt jelenti hogy a vezerloegyseg hibat erzekelt tehat valami nem mukodik tokeletesen vagy egyaltalan nem. Ezek lehetnek : SRS Airbag legzsak , ABS Antilock Brake System blokkolasgatlo fekrendszer, Engine Management motor mukodeset iranyito rendszer.
Ezek voltak a gyakori, alapbol elofordulo rendszerek de ezen felul meg lehet legkondicionalo vezerles, elektromos szervokormany vezerles stb.
Szoval ha ilyen jellegu problematok van en muszerrel ki tudom olvasni a hibakodokat, tudom torolni ezeket, megoldast es,ill. tanacsot tudok adni a problemara.
Ezenkivul a legtobb gyarilag beepitett autoradiot tudom kodolni. Tehat ha elfelejtetted illetve nem is tudtad az autoradiod kodjat es egy lemerult akkumulator vagy egyeb ok miatt letiltott es kellene a kod hozza, en meg tudom adni.
Ha valakinek lenne kerdese csak irja be a forumba szivesen valaszolok ra es tanacsokat adok a problemakra!
Aprilis 2.-ig otthon leszek szabadsagon ezert ez az ido alatt nem tudok nektek diagnosztikat csinalni.
Sorry!
Elerhetosegem:Telefonon 0787-147-1015 H-P 18-21:30 , Szombat 14-22
Ill. SMS de kerlek ne hagyj uzenetet a hangpostan mert nem hallgatom vissza.
e-mail : t.dukony@googlemail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|