Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Computer Diagnosztika minden tipusu gepjarmure!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szolgáltatások
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Mely autogyarak keszitik a legjobb autokat?
Nemet
33%
 33%  [ 2 ]
Japan
50%
 50%  [ 3 ]
Francia
0%
 0%  [ 0 ]
Sved
16%
 16%  [ 1 ]
Összes szavazat : 6

Szerző Üzenet
Duki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 24. Péntek, 7:47    Hozzászólás témája: Computer Diagnosztika minden tipusu gepjarmure! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Computer Diagnosztikat vallalok minden tipusu gepjarmure!

Ha az autod muszerfalan vilagit egy figyelmezteto ikon ez azt jelenti hogy a vezerloegyseg hibat erzekelt tehat valami nem mukodik tokeletesen vagy egyaltalan nem. Ezek lehetnek : SRS Airbag legzsak , ABS Antilock Brake System blokkolasgatlo fekrendszer, Engine Management motor mukodeset iranyito rendszer.
Ezek voltak a gyakori, alapbol elofordulo rendszerek de ezen felul meg lehet legkondicionalo vezerles, elektromos szervokormany vezerles stb.
Szoval ha ilyen jellegu problematok van en muszerrel ki tudom olvasni a hibakodokat, tudom torolni ezeket, megoldast es,ill. tanacsot tudok adni a problemara. Ötlet
Ezenkivul a legtobb gyarilag beepitett autoradiot tudom kodolni. Tehat ha elfelejtetted illetve nem is tudtad az autoradiod kodjat es egy lemerult akkumulator vagy egyeb ok miatt letiltott es kellene a kod hozza, en meg tudom adni. Kacsintó

Ha valakinek lenne kerdese csak irja be a forumba szivesen valaszolok ra es tanacsokat adok a problemakra!

Aprilis 2.-ig otthon leszek szabadsagon ezert ez az ido alatt nem tudok nektek diagnosztikat csinalni.
Sorry!

Elerhetosegem:Telefonon 0787-147-1015 H-P 18-21:30 , Szombat 14-22
Ill. SMS de kerlek ne hagyj uzenetet a hangpostan mert nem hallgatom vissza.
e-mail : t.dukony@googlemail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szolgáltatások Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban