| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
aaakos Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 10. Péntek, 13:48 Hozzászólás témája: Kingston es kornyeke |
|
|
Kingstonban laksz es hianyod van magyar ismerosokbol, baratokbol, bulibol... itt lehet megbeszelni ezeket es erdeklodni rolu(n)k!!!
Mindenkit varunk!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ntamas Haladó

Csatlakozott: Feb 06, 2006 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: Southfields, London
|
Elküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 18:56 Hozzászólás témája: |
|
|
ugyan nem Kingstonban lakom (kicsit odébb, Southfields), de január közepe óta itt dolgozom a Kingston University-n. még nem nagyon találtam meg a társaságomat. úgyhogy majd figyelem a topicot  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
janos900 Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 11:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Hampton Wick, Kingston-u-Thames ezen a környéken fogok lakni 06.17-től, lakik erre valaki? ( mármint magyar : ) ) Jó lenne néha magyarokkal összefutni. mail:
janos900@citromail.hu
janos900 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
janos900 Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 20. Kedd, 16:51 Hozzászólás témája: Megjottem |
|
|
Szisztok!
Szombat ota itt vagyok, tenyleg nem lakik erre Kingstonban senki magyar akivel nehanapjan meg lehetne inni egy sort?
Janos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsofy Újonc

Csatlakozott: Jul 06, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: West Molesey
|
Elküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 12:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
En West moleseyban lakok es erdekelne hol lehet itt magyarokkal talakozni mert mar 2 honapja vagyok itt es meg eggyel se talakoztam..
Egyszeruen elmenni szorakoni valahova vagy csak dumalni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anitajames Újonc

Csatlakozott: Jan 26, 2006 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Surrey
|
Elküldve: 2006. Július 8. Szombat, 16:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én Walton on Thamesben lakom, ami Kingston-tól 15 percre van. West Molesey-hoz pedig még közelebb. Sörözni, szórakozni nem nagyon járok el (pici gyerekeim vannak), de szívesen beszélgetek, találkozok itteni magyarokkal.
Anita |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zolka89 Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 16:42 Hozzászólás témája: Hampton Wick / New Malden |
|
|
Sziasztok, Szia János,
Én pont Hampton Wick-ben dolgozom és New Maldenben lakom, ha gondolod összefuthatunk valamikor. Adj meg valami elérhetőséget priviben vagy e-mailben.
Üdv
Zoli
| janos900 írta: | Szisztok!
Szombat ota itt vagyok, tenyleg nem lakik erre Kingstonban senki magyar akivel nehanapjan meg lehetne inni egy sort?
Janos |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
keresztapa Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 11:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Egy kingstoni sőrőzhez mit szólnátok? Őssze hozhatnánk már egyet! Nagyon lapos erre fele a csapat! Igazán tarthatnánk egy ismerkedéses estét! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
janos900 Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 9:17 Hozzászólás témája: Sorozes |
|
|
Sziasztok!
Na akkor rendezzuk a sorokat, Zolival mar csereltem szamot, es a kov heten valszeg ossze is tudunk futni. En a magam reszerol nyitott vagyok, szoval itt a telszamom: 07856532978, vagy janos900@citromail.hu, meg az iwiw-en is fent vagyok.
A sorozoket nem igazan ismerem, ugyhogy ha valaki tud egy olyat, ahol van hideg, csapol, vilagos sor, nekem az tokeletesen megfelel.
hivjatok uzenjetek stb. Az az igazsag, hogy en itt Kingstonban, mar vagy 3-4 alkalommal botlottam magyarokba, az alatt az egy honap alatt, miota itt vagyok, csak nem igazan akartam senkit letamadni az utcan, hogy:
dejo te is en is magyar, legyunk baratok! : ) Mert nem a stilusom. De szivesen szereznek uj ismerosoket.
A bolhapiacon is mindig hallok magyar szot, kethetente vasarnap az iskola udvaran, szoval hajra ismerkedjunk!
Janos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Alma Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 20. Csütörtök, 12:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is kuldjetek meghivot please!!
En sem lakom am messze!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
joseph Újonc

Csatlakozott: Jul 30, 2006 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: kingston
|
Elküldve: 2006. Július 30. Vasárnap, 8:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok!csatlakoznek a csapathoz,felirtam janos telefonjat,ha osszejon egy nagyobb csapat meg focizni is tudnank.szoval janos hivlak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
joseph Újonc

Csatlakozott: Jul 30, 2006 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: kingston
|
Elküldve: 2006. Július 30. Vasárnap, 8:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok!csatlakoznek a csapathoz,felirtam janos telefonjat,ha osszejon egy nagyobb csapat meg focizni is tudnank.szoval janos hivlak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
janos900 Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 31. Hétfő, 21:04 Hozzászólás témája: alakulgatunk |
|
|
Sziasztok!
Hm sztem jo ez a forum, eddig 5 uj magyar ismerost sikerult szereznem, sztem nem rossz arany. : )
Irjatok, meg hivjatok!
: ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bacsi Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 23. Szerda, 12:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Úgy néz ki három hét múlva megyek ki Kingstonba, mesélnétek róla, milyen hely? milyen az élet arrafelé, kisvárosi, vagy forgalmasabb?
köszönöm: Bacsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
janos900 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 12:52 Hozzászólás témája: Kingston |
|
|
Szia Bacsi!
Kingston kb egy Gyor szintu hely, szombat ejszaka 4-5 klub van a belvarosban 10 ora fele rendes sorok kigyozbak elottuk a bejutasert. A setaloutca sztem kiraly, tele mindenfele emberrel, utcazeneszekkel stb.
A tobbi resz inkabb kertvarosi, nekem bejon. A Waterloo 25-30 perc vonattal, tehat fel ora alatt bent vagy a cityben.
Janos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|