Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

marketing?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
MsSila
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 19:34    Hozzászólás témája: marketing? Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv Mindenkinek!

Párommal szeretnék Londonba menni, marketing-és reklámmenedzser vagyok. Érdekelne, hogy magyarként van-e esélyem marketingesként elhelyezkledni. Nyelv nem probléma, igaz hogy pár év eltelt mióta letettem a középfokú nyelvvizsgát, de egy hónap masszív tanulás és nem lesz gond, most is használom a nyelvet.
Érdekelne továbbá, hogy nagyjából milyen kereseti lehetőségek vannak ezen a területen. Olvastam ugyan álláshirdetéseket, de a tapasztalatra vagyok kíváncsi.

Előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 21:36    Hozzászólás témája: Re: marketing? Hozzászólás az előzmény idézésével

MsSila írta:
Üdv Mindenkinek!

Párommal szeretnék Londonba menni, marketing-és reklámmenedzser vagyok. Érdekelne, hogy magyarként van-e esélyem marketingesként elhelyezkledni. Nyelv nem probléma, igaz hogy pár év eltelt mióta letettem a középfokú nyelvvizsgát, de egy hónap masszív tanulás és nem lesz gond, most is használom a nyelvet.
Érdekelne továbbá, hogy nagyjából milyen kereseti lehetőségek vannak ezen a területen. Olvastam ugyan álláshirdetéseket, de a tapasztalatra vagyok kíváncsi.

Előre is köszönöm!

Nekem az a véleményem, hogy egy középfokú ide kevés - valamilyen irodai munkára is az. Csak akkor lesznek jó esélyeid, ha otthon valamelyik multinál szereztél tapasztalatot - ha nincs tapasztalatod, csak a papir az itt nem sokat er. Itt kereshetsz állásokat: www.brandrepublic.co.uk, ez kb. olyan, mint otthon a kreativ.hu- fizetések is fent vannak.
Vissza az elejére
MsSila
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 21:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a választ, épp az állásokat nézem.
Sejtettem, hogy a középfokú kevés, ezért úgy gondolom, először au pair, közben szakmai angol és utána keresek marketinges állást. Alig több mint két év szakmai tapasztalatom van, igaz, nem multinál, de legalább középméretű vállalatnál. Ott viszont már én csinálom egyedül a komplett stratégiát és a kampányokat is. Az elért eredmények gondolom számítanak.

Még egyszer köszi.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 6:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss hirdetés, most találtam:

E-s jogsis sofort keresunk!!
Nyerges szerelvenyre keresunk sofort. C-s jogsi nem eleg!!!! Angol tudas, szamitogepes ismeretek szuksegesek. guba: 350-400 font/het
jelentkezes CSAK telefonon: 07922114087 Zoli
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 14. Szombat, 17:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MsSila írta:
Köszi a választ, épp az állásokat nézem.
Sejtettem, hogy a középfokú kevés, ezért úgy gondolom, először au pair, közben szakmai angol és utána keresek marketinges állást. Alig több mint két év szakmai tapasztalatom van, igaz, nem multinál, de legalább középméretű vállalatnál. Ott viszont már én csinálom egyedül a komplett stratégiát és a kampányokat is. Az elért eredmények gondolom számítanak.

Még egyszer köszi.

Én azt javaslom, hogy ne au-pair-ként dolgozz, hanem nézd meg ezt az oldalt: officeangels.co.uk - nem sajat tapasztalat ugyan, hanem mastol hallottam, hogy nagyon jok, es a kesobbi munkahoz sokkal hasznosabb lesz, ha gyerekdalok helyett angol uzleti nyelvet fogsz gyakorolni naponta.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban