Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Hertford es kornyeke
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Hertford es kornyeke

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
batmisi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 16:39    Hozzászólás témája: Hertford es kornyeke Hozzászólás az előzmény idézésével

Hal meg csak par napja erkeztem ide el vki itt a kornyeken aki magyar????
Jo lenne talalkozni vkivel...
18evesvok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Indyjoe
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 23:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akad itt egy pár magyar Hertford környékén, én például Ware-ben éldegélek a családommal, ami épp egy jó kis kocogásnyira van Hertfordtól a Lee völgyében. Mi szél hozott téged erre ilyen fiatalon ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
batmisi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 16:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Modositok en hemel hemstead-ba elek.
Es az aupair szel hozottt ide na meg a nyelvtanulas...
Onnan mennyire laksz??
Meg nem ismerem a kornyeket.
Igazabol kene segitseg mert szeretnek delutanra munkat.
Es valami olcso biciklit nem b ha hasznalt
tudsz segiteni???
Vissza az elejére
Indyjoe
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 23:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát Hemel Hempstead éppen Hertfordshire megye másik szélén van, kb egy óra kocsikázás Ware-től. Épp most voltam arrafelé a hétvégén, egy farmon, leletekre vadásztam a csipogómmal de nem találtam semmit ....
Munkaügyben sajnos nem tudok segíteni, hacsak nincs meg az angol mérlegképes könyvelői képesítésed. Ilyenekből éppen hiány van a cégemnél. Az olcsó bringának utána nézek, van itt egy olyan bolt, ahol talán lehet ilyesmi kapni
Vissza az elejére
batmisi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 23. Hétfő, 17:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hu koszonom szepen a faradozasaidat...
Ha veletlenul talalsz valamit azt is elore koszonom..
Egyebkent nem ismaersz vkit aki itt el??
Hat sajnos pont ilyen vegzetsegem neincs:))
Ez a terulet meg london v mar nem??
Vissza az elejére
Indyjoe
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 0:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Batmisi,

Mostanában kirándultam erre-arra, meg a szüleimet kisérgettem szintén erre-arra, nem nagyon tudtam bekukkantani a fórumra.

Sajnos Hemel Hempstead-i magyarokat nem ismerek, emlékezetem szerint onnan te vagy az első aki a Fórumra bejelentkezett. Herts megye keleti részén, Welwyin Garden City, Hertford, Ware, Cheshunt - itt vagyunk egy páran. Ez ugyan már nem London, távolról sem (hála istennek ...) de vonattal 30-45 perc alatt be lehet érni ezekből a városkákból. Én ritkán megyek. Inkább a szántóföldeket járom, leletekre vadászva ( van egy jó kis detektorom Mosoly, vagy a fiammal focizgatok.

Találtál már au pair állást ?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban