Olcsó Pénzküldés Magyarországra
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 
Pénzügyeink

 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bank
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szeja
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Aug 13, 2014
Hozzászólások: 4

HozzászólásElküldve: 2014. Október 3. Péntek, 8:09    Hozzászólás témája: Pénzügyeink Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves külföldön élő Honfitársam! Magam is külföldön éltem és dolgoztam több mint 5 évet. Ebben az időszakban nem fordítottam megfelelő figyelmet pénzügyeim menedzselésére, bár tudtam, hogy fontos lenne vele többet foglalkozni. A legtöbbünk esetében a külföldi munkavállalás egyik fő motivációja a jobb anyagi körülmények megteremtése, megtakarítások képzése. Sajnos a megtakarításainkat sokszor nem kezeljük tudatosan, nem gondoskodunk arról, hogy azok megőrizzék értéküket vagy tovább gyarapodjanak.
A személyes tapasztalatomat szeretném megosztani ezen a téren, egy olyan pénzügyi befektetési lehetőséget a figyelmedbe/figyelmébe ajánlva, amely nekem minden szempontból megfelelt az elvárásaimnak, úgymint:
- nem szükséges aktívan foglalkozni a befektetéssel
- alacsony a kockázata
- nagyon jó, banki kamatokhoz képest kimagasló a múltbeli hozama és a jövőbeli hozamlehetősége
- átlátható, mindig tudom, hogy mi történik a pénzemmel
- likvid, bármikor tudom csökkenteni, növelni a befektetett összeget, mindenféle extra költség és levonás nélkül
- teljesen legális
- online intézhető a befektetéssel kapcsolatban minden
- kipróbált, bizonyított, több mint másfél éves múlttal rendelkező befektetés
Először befektetőként csatlakoztam ehhez a magyar tulajdonosi körrel rendelkező nemzetközi vállalkozáshoz (jelenlegi 25 országban élő ügyfeleket szolgálunk ki), ma pedig együtt dolgozunk azon, hogy a külföldön élő magyarokon keresztül ismertessük meg termékünket/szolgáltatásunkat még szélesebb körben azokkal, akik hajlandóak némi pénzügyi kockázatot vállalni magasabb hozam elérése érdekében. További információk elérhetők az alábbi helyeken:
- a befektetést kezelő cégről: http://dcfxbroker.com/
- az eddigi hozamokról: http://www.myfxbook.com/members/fx21mam/fx21-dmam/752854
- amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, úgy a contact@fx21.net e-mail címen várjuk kérdéseidet, itt veheted/veheti fel velünk a személyes kapcsolatot
Üdvözlettel: Szabó János FX21
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Baka
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Oct 16, 2014
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2014. Október 16. Csütörtök, 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves János!

Többször is végigolvastam amit írtál. Őszintén megvallva első olvasatra hihetetlennek tűnt a dolog. Napok óta nézegetem a mellékelt linket. Kértem néhány devizakereskedésben jártas ismerősömtől tanácsot, hogy értelmezzék a látottakat. Meglepő és egyben pozitív visszajelzést adtak, miszerint ezek ellenőrzött és valós adatok, tehát izgalmas dolgot ajánlasz. Néhány éve Angliában dolgozom, van egy kis megtakarított pénzem, lehet hogy befektetném egy részét a rendszerbe, de a részleteket nem találtam meg. Néhány dologban küldenél plusz infókat? Pl. mennyi a minimum induló összeg, mennyi ideig kell bent tartanom a pénzem, milyen költségeim vannak induláskor és a későbbiekben? Ha hirtelen szükségem van a pénzre, akkor van-e valami extra díj, illetve mennyi a havi kamat? Válaszodat előre is köszönöm, Andris
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szeja
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Aug 13, 2014
Hozzászólások: 4

HozzászólásElküldve: 2014. Október 17. Péntek, 12:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Andris!
Köszönöm az érdeklődésedet. Örülök, hogy érdekesnek találod ezt a befektetési lehetőséget és annak is, hogy a témában jártas ismerőseid megerősítették a http://www.myfxbook.com/members/fx21mam/fx21-dmam/752854 oldalon közölt adatok ellenőrzöttségét/valódiságát.
Az általad feltett kérdésekre a válaszok:
- a minimális összeg 1000USD (bármikor lehet később a befektetett összeget növelni, de semmilyen kötelezettség nincs további befizetésre)
- a befektetésnek nincs futamideje, bármikor lehet növelni vagy csökkenteni a befektetett összeget, illetve meg is lehet szüntetni a befektetést, ilyenkor a teljes számlaegyenleg visszafizetésre kerül
- nincsen semmilyen induláskori díj (nincs "setup fee"). Havi elszámolásban kétféle költség kapcsolódik a befektetéshez:
- sikerdíj, ami az adott hónap bruttó hozamának 40%-a
- számlavezetési díj, ami 5USD+0.15%, minimum 8 USD
- ezeken kívül semmilyen más belépési/kilépési, eseti vagy rendszeres díj nincsen
- hagyományos, banki értelemben vett havi "kamat" nincsen. A kereskedések eredménye folyamatosan (a költségek havonta) megjelennek az egyéni számlákon, amit akár valós időben lehet követni. A gyakorlatban éves szinten a várható összes költség levonása utáni hozam 20%-30% között várható. Konkrétan az elmúlt 12 hónapot tekintve a költségek levonása utáni nyereség 25% volt 10000USD méretű számlán.
Amennyiben a számlanyitás mellett döntöttél, vagy további kérdésed lenne, kérlek jelezd akár itt a fórumon, akár a contact@fx21.net e-mail címen.
Üdvözlettel,
Szabó János FX21
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DonMatteo
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Feb 11, 2014
Hozzászólások: 6

HozzászólásElküldve: 2014. Október 24. Péntek, 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Baka"]Kedves János!

Többször is végigolvastam amit írtál. Őszintén megvallva első olvasatra hihetetlennek tűnt a dolog. Napok óta nézegetem a mellékelt linket. Kértem néhány devizakereskedésben jártas ismerősömtől tanácsot, hogy értelmezzék a látottakat. Meglepő és egyben pozitív visszajelzést adtak, miszerint ezek ellenőrzött és valós adatok, tehát izgalmas dolgot ajánlasz. Néhány éve Angliában dolgozom, van egy kis megtakarított pénzem, lehet hogy befektetném egy részét a rendszerbe, de a részleteket nem találtam meg. Néhány dologban küldenél plusz infókat? Pl. mennyi a minimum induló összeg, mennyi ideig kell bent tartanom a pénzem, milyen költségeim vannak induláskor és a későbbiekben? Ha hirtelen szükségem van a pénzre, akkor van-e valami extra díj, illetve mennyi a havi kamat? Válaszodat előre is köszönöm, Andris[/quote]

Mielőtt döntesz, olvass máshol is utána egy kicsit.
Például itt: http://forex.profikezdo.hu/forum/viewtopic.php?f=25&t=1439
Sok sikert!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szeja
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Aug 13, 2014
Hozzászólások: 4

HozzászólásElküldve: 2014. Október 27. Hétfő, 6:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Örülök az észrevételnek. Én is tanácsolom a minél több forrásból (elsősorban olyan forrásból, akik személyes tapasztalattal rendelkeznek a befektetéssel kapcsolatban) történő tájékozódást.
A hozam / kockázattal kapcsolatban szeretném kiemelni, hogy:
- vannak olyan szolgáltatók, akik magasabb hozamokkal kecsegtetnek, azonban a hozamlehetőség / kockázat arányát mindenképp érdemes szem előtt tartani.
- a javasolt pénzügyi befektetés kockázata 15%-ban van maximálva, mivel 85%-os tőkevédelem áll mögötte

Az ajánlott befektetés már 1000USD-től elérhető. Ekkora összeggel személyes tapasztalatot lehet szerezni, de a kis befektetett összeg miatt nagy százalékos eredmény mellett sem lesz összegszerűen óriási az eredmény. Épp a személyes tapasztalatszerzés elősegítése az elsődleges oka annak, hogy már kis összeggel is kipróbálható a rendszer.


Üdvözlettel:
Szabó János
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bank Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group