Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Busz Birsag/eljaras

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bérletek, jegyárak
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kenzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:15    Hozzászólás témája: Busz Birsag/eljaras Hozzászólás az előzmény idézésével

Az egyik baratom nem vett jegyet a buszon es elkaptak. (mindig vesz jegyet, de vasarnap volt es a kornyekunkkon semmi sincs nyitva 8 elott, o meg nyolcra ment dolgozni es ezen az egy buszon nem lehet jegyet venni, az automatahoz meg nem volt aproja, gondolta egyszer az eletben felszall jegy nelkul, majd a belvarosban feltolti az oster kartyajat, nana az ellenor karjaiba kotott ki.....)Azt gondoltuk, hogy csak 20 fontot kell fizetni es ezzel megoldodott az ugy. De a heten kuldtek egy levelet, hogy eljarast inditanak ellene. Most mit csinljon???? Milyen eljarast????
Ha valakinek van barmi tapasztalata vagy otlete irjon.........

Elore is koszi a segitseget....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 13:13    Hozzászólás témája: Re: Busz Birsag/eljaras Hozzászólás az előzmény idézésével

kenzsa írta:
Az egyik baratom nem vett jegyet a buszon es elkaptak. (mindig vesz jegyet, de vasarnap volt es a kornyekunkkon semmi sincs nyitva 8 elott, o meg nyolcra ment dolgozni es ezen az egy buszon nem lehet jegyet venni, az automatahoz meg nem volt aproja, gondolta egyszer az eletben felszall jegy nelkul, majd a belvarosban feltolti az oster kartyajat, nana az ellenor karjaiba kotott ki.....)Azt gondoltuk, hogy csak 20 fontot kell fizetni es ezzel megoldodott az ugy. De a heten kuldtek egy levelet, hogy eljarast inditanak ellene. Most mit csinljon???? Milyen eljarast????
Ha valakinek van barmi tapasztalata vagy otlete irjon.........

Elore is koszi a segitseget....

Mi a pontos szó/kifejezés, ami a levélben szerepelt, miért akarnak eljárást indítani ellene? Én a helyedben rákeresnék arra az interneten. Nem tudom, van-e bármi kibúvó, mert ugye a buszvezetőnél is lehet jegyet venni, ha nagyon akar az ember.
Vissza az elejére
kenzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 10:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt irtak prosecution fognak inditani. Nem tudom ezen mit ertenek.... Nem nagyon taglaltak a dolgokat, pontosan azt sem irtak miert nem a birsagot kell kifizetni? Vagy kapasbol birosagra visznek minden ugyet? Eleg aggaszto....
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 13:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kenzsa írta:
Azt irtak prosecution fognak inditani. Nem tudom ezen mit ertenek.... Nem nagyon taglaltak a dolgokat, pontosan azt sem irtak miert nem a birsagot kell kifizetni? Vagy kapasbol birosagra visznek minden ugyet? Eleg aggaszto....

A bírságot stb. a Greater London Authority act szabályozza, én csak átfutottam, de nem találtam benne semmi ilyesmit. Ebben még alacsonyabb a bírság összege, azóta emelték már. Olvasd végig, lehet, hogy van benne valami, amit én nem vettem észre. A határozataik ellen 21 napon belül kell fellebezni, a kézhezvételtől számítva, erre érdemes vigyázni!

http://www.opsi.gov.uk/ACTS/acts1999/90029-be.htm#sch17
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bérletek, jegyárak Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban