| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Laci27 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 6:14 Hozzászólás témája: Encinek: ha nincsenek szobák,nem kéne hirdetni... |
|
|
Kedves Enci,
ha nincsnek szobáid, nem kéne hülyíteni a jónépet. Szerintem meg kéne szüntetni az "Olcsó szobák..." témát, egyrészt, mert nem is olcsók, másrészt nem létező dolgokról nem kéne ekkora reklámot csinálni.
Kérlek orvosold a problémát! Előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 7:35 Hozzászólás témája: Lacinak |
|
|
Azért mert Te megsértődtél, mikor már a harmadik levélben ecseteltem Neked, hogy nem tudok Neked helyet adni majd szeptemberben, ha csak úgy bepottyansz és nem foglalod be a szobát előtte, nem jelenti azt hogy nincs szobám.
Egyszerűen ez nálam így működik. Szólsz időben, lesz helyed.
Az hogy ugyancsak 3 levélen keresztül ezt válaszoltam amikor a ház cimét kérted és a pontos útvonalat, hogy hogyan jutsz majd a Stanstedről a házhoz, úgy hogy majd valamikor szeptemberben érkezel,( de nem foglalsz elkőre csak jössz) ugyancsak abba a kategóriába sorolódik nálam, hogy " nincs helyem ". Nem akarok senkit untatni butácska történetekkel, de igen kellemetlen élményeim voltak már olyan emberekkel akik tudták már valamelyik ház pontos címét, de szállást nem foglaltak. De azért egy példácska: ( és ezt most Laci ne vedd magadra ) megérkezik X, egy fillér nélkül, váltottunk előtte 1-2 levelet, de szállást nem foglalt be nálam.Azt mondjak segítsek. Pénz nélkül jött ki, adjak neki szállást míg nem talál munkát és majd az első fizetéséből mindent rendez. Mikor nemet mondtam neki, azt mondta itt lesz a ház előtt öngyilkos, ha nem segítek.Na... Ezenkívül.Azt én tudom, s nem TE, hogy melyik időpontokra vannak üresedéseim, tehát nem mondhatom, ha aug 14.-én érkezne valaki és nekem 16.-tól van helyem, hogy jöjjön.
Az ár pedig - a lakóim elégedettek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thyra Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 8:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Enci!
Engem nagyon érdekelne a szállás, szeptember 23-án érkezünk a férjemmel és a fiammal és 26-án repülünk haza.Ha tudsz, légyszíves írj valamit, ha lehet tömegközlekedéshez közelit.Előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
marki Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 13:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Enci!
Augusztus 27-től szeretnénk szállást hosszú távra, 2 fő részére!
Márki |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
marki Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 13:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsánat! 2 főt úgy értettem, hogy én mennék a barátnőmmel, saját szobát szeretnénk.
Márki |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kiki24 Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 20:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Enci!
A párommal október 20-án szeretnénk kimenni egy hosszú hétvégére és 23-án jönnénk vissza. Szeretném megkérdezni, hogy lenne-e hely 2 főnek és mennyibe kerül?
Köszi
Kriszti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 7:51 Hozzászólás témája: Szoba |
|
|
Szia!
Rövid távra jelenleg nincs szobám.Keress rá Hostelekre, 35-40/szoba/éjszakáért már tudsz találni.
Enci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peppe26 Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 13:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Okt. elejétől keresek szállást Londonban(hosszútávra).
Van kiadó ágy vagy szoba ebben az időpontban?
Köszi,
Péter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 14:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Küldtem privit |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|