| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Turbo Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 22:07 Hozzászólás témája: Hütéstechnika... |
|
|
| Remélem nem god hogy ujabb topicot nyitottam.Én és testvérem 1 hónap mulva mennénk Londonba Hütéstechnikával foglalkozunk,deh van még pár szakmánk,Villanyszerelö,autoszerelö,hegesztö...Pénz a kiutazásra és ottanra nemgond,jah és mégvalami nemtudom mennyire gáz hogy nyár végén akarunk kimenni...Teháth ha valaki érdemben tudna ezekhez hozzászólni akkor annak örülnék,annyi hogy a Hütéstecnikában nagyon jártasak vagyunk!Kösz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Július 12. Szerda, 8:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Viccnek szanom, pedig nem szokatm viccelni:
attol felsz hogy telen nem kell hutestechnikat csinalni, csak nyaron.....
Komolyra forditva, tapasztalatbol mondom; tel vay nyar, osz vagy tavasz, esik vagy havazik, ha van munka akkor van munka, ha nincs akkor nincs.
Itt nem gorogorszag van, hogy csak nyaron szerelik a legkondit....es |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Turbo Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 12. Szerda, 19:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Háth pedig ha hiszed ha nem szezonfüggő a légkondiszerelés,mindenesetre azért irtam ilyesmit mewrt többen emlegették hogy ősszel-télen kevesebb a munka,vagy ilyesmi... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|