Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
csgabka Újonc

Csatlakozott: Mar 11, 2011 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Március 11. Péntek, 0:12 Hozzászólás témája: Rock kocsma |
|
|
Sziasztok! Azt szeretnem kerdezni, hogy letezik-e Londonban olyan rock kocsma, ahova nagyreszt magyarok jarnak? Vagy akar ahol magyar amator rock zenekarok jatszanak? Szivesen ismerkednek olyan emberekkel, akiknek a rock zene sokat jelent az eletukben es kint elnek Londonban.(egyebkent 23 eves lany vagyok). |
|
Vissza az elejére |
|
 |
enexis Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 23. Szerda, 23:18 Hozzászólás témája: Re: Rock kocsma |
|
|
csgabka írta: | Sziasztok! Azt szeretnem kerdezni, hogy letezik-e Londonban olyan rock kocsma, ahova nagyreszt magyarok jarnak? Vagy akar ahol magyar amator rock zenekarok jatszanak? Szivesen ismerkednek olyan emberekkel, akiknek a rock zene sokat jelent az eletukben es kint elnek Londonban.(egyebkent 23 eves lany vagyok). |
Szia,
Azt sajnos nem tudom, hogy a magyarok hova jarnak, en voltam egy par rock kocsmaba:
Borderline, Crobar (ez utobbi az esztergomi Molotov Liget hangulatat hozta, ott volt szerencsem tobbszor bulizni Deak Bill-el) es van meg par ahova meghivassal (ertsd: fizettek a szamlat ) jutottam el, de nem tudom ha a mi zsebunkhoz merhetoek:
Pipeline, Underworld, meg sok masik, legtobb Camden kornyeken.
Ha mas is tudd valami jo helyet, ossza meg velunk. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
shownomarci Újonc

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
mariennsorensen Újonc

|
Elküldve: 2012. Szeptember 21. Péntek, 0:31 Hozzászólás témája: rock kocsma |
|
|
Sziasztok,
Szívesen ismerkednék olyan értelmes fiatallal aki Londonban él és lenne kedve néha rock kocsmába vagy rock-metal zenével kapcsolatos helyre, koncertre eljárni. Én 26 éves lány vagyok és egy éve élek Londonban. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|