Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - dógozni akarok
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

dógozni akarok
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
petro
Vendég

HozzászólásElküldve: 2005. December 20. Kedd, 22:17    Hozzászólás témája: dógozni akarok Hozzászólás az előzmény idézésével

dógozni akarok most!!
Vissza az elejére
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. December 20. Kedd, 23:21    Hozzászólás témája: Dógozni akarok Hozzászólás az előzmény idézésével

No és mihez értesz??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Január 4. Szerda, 12:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon boldog Hello! Munkát keresek! Gránit, és márvány szabásához értek, aki tud valami infóval segíteni, megköszönném. Zedd
Vissza az elejére
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 5. Csütörtök, 22:36    Hozzászólás témája: Hali Zedd Hozzászólás az előzmény idézésével

Vendég írta:
Nagyon boldog Hello! Munkát keresek! Gránit, és márvány szabásához értek, aki tud valami infóval segíteni, megköszönném. Zedd

Hat nem egy egyszeru szakmad van.Szerintem jol tenned, ha itt a lapon az aprohirdeteseknel a " munkat keres" rovatba is betenned.
Sok sikert' Nagyon boldog
Vissza az elejére
apmip
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 6. Péntek, 11:42    Hozzászólás témája: apmip Hozzászólás az előzmény idézésével

Na igen, ez az, jelenleg még egyetemista vagyok, jogot hallgatok, ergo nincs szakmám, de azért azt nem mondanám, hogy nem értek semmihez, vigyáztam gyerekekre, egy darabig ingatlanoztam, üzletkötő voltam, illetve tevékenykedtem úszómesterként is, azért ez lány létemre nem is rossz.
Vissza az elejére
Kata
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 6. Péntek, 15:27    Hozzászólás témája: Re: apmip Hozzászólás az előzmény idézésével

apmip írta:
Na igen, ez az, jelenleg még egyetemista vagyok, jogot hallgatok, ergo nincs szakmám, de azért azt nem mondanám, hogy nem értek semmihez, vigyáztam gyerekekre, egy darabig ingatlanoztam, üzletkötő voltam, illetve tevékenykedtem úszómesterként is, azért ez lány létemre nem is rossz.

Mennyire beszélsz angolul?
Én 2 kislányra vigyázok észak-Londonban és szeretnék nyáron 2 hónapra hazamenni.Még a szülőknek nem szóltam róla, de ha gondolod meg érdezem , mit szolnának hozzá, ha addig lenne helyettesitőm.
Nagyon kedvesek és 60 fontot kapok 1 hétre.
Véleményed?
Kata
Vissza az elejére
muawijhe
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Január 6. Péntek, 16:23    Hozzászólás témája: hgyj@freemail.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Technikusi végzettségem van, értek a mikroelektronikához, a notebook szervízeléshez, biztonságtechnikához. Fejlett ismereteim számitástechnikai szoftverek , IP hálozatok, grafikai programok, szerkesztők területén.

Munkát szeretnék angliában a déli részen ha lehet... London esetleg winchester környékén...

Ha tudtok valamit kérlek jelezzétek az email címemre, előre is köszönettel:

Gyuri

hgyj@freemail.hu
Vissza az elejére
Lilla
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 7. Szombat, 14:48    Hozzászólás témája: Re: apmip Hozzászólás az előzmény idézésével

Kata írta:
apmip írta:

Mennyire beszélsz angolul?
Én 2 kislányra vigyázok észak-Londonban és szeretnék nyáron 2 hónapra hazamenni.Még a szülőknek nem szóltam róla, de ha gondolod meg érdezem , mit szolnának hozzá, ha addig lenne helyettesitőm.
Nagyon kedvesek és 60 fontot kapok 1 hétre.
Véleményed?
Kata

Szia Apmip!

Én is ismerek egy családot akik nyárra keresnek majd babysintért.Ha gondolod rákérdezek.
Lilla
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 8. Vasárnap, 11:48    Hozzászólás témája: Én is munkát keresnék... Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én májusban szeretnék kimenni, határozatlan időre. Operatőr voltam egy városi TV-ben 3 évig, amúgy számtechműszerész vagyok. De mint műszerész, dolgoztam már mobiltelefon, plazmaTV gyárban is troubleshooter-ként.
Nekem mit jósoltok? Milyen irányban érdemes nézelődnöm? Van esélyem nem segédmunkás állást találni? Amúgy angolból társalgási szint körül vagyok. És ha kinn leszek, ragad majd rám, mint a kosz. Mosoly

Várom válaszotokat.

aTOM
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 8. Vasárnap, 16:04    Hozzászólás témája: Hi Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem akarlak elkeseríteni, de neked speciális szakmád van, ugyhogy a társalgási szintű nyelvtudással nemhiszem, hogy el tudnád adni magad. De ha türelmes vagy, és hajlandó vagy egy évet gürizni, utána sokkal nagyobb esélyekkel indulhatnál. Persze közben állandóan figyelemmel kell kísérned a megfelelő állásajánlatokat. Sok szerencsét! Nagyon boldog
Vissza az elejére
apmip
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 1:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm Lilla!
Társalgási szinten beszélek, vagy talán annál kicsit jobban is, meg franciául is beszélek, bár gondolom ez ott lényegtelen.De nekem tényleg fontos lenne, hogy legkésőbb szeptember közepére vissza tudjak jönni.Egyébként milyen kint?Mennyire találkozol magyarokkal?Barátaid vannak?Mióta vagy kint?
Vissza az elejére
apmip
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 1:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja, és neked is köszönöm Kata!
De tényleg csak nyárra tudnék menni.ez fontos
Vissza az elejére
apmip
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 1:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

apmip@freemail.hu
erre írhattok, várom!
Kinga
Vissza az elejére
kis kutyus
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 14:00    Hozzászólás témája: Munkát keresek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudna-e valaki segiteni nekem?
Dolgozni szeretnék a jobb megélhetés reményében külföldön.
Vagyonőr-ként dolgozom itthol.
A szakmám parkettás, 44 éves vagyok.

Email: laly61@freemail.hu

Segitségeteket köszönöm
Vissza az elejére
szekelygabi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Gabi vagyok (abból is a nőnemű változat). Egyelőre még szép magyar hazánkban, de tavasszal tervezem áthelyezni a székhelyemet Londonba.

Van egy közgáz tanári meg egy EU szakértői diplomám, de fogalmam sincs hogy ezeket mennyire veszik ott komolyan.

Szeretnék valami egyszerűbb irodai munkát találni amíg belejövök a nyelvhasználatba.

Szerintetek van rá esély? Forgó szemek
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Következő
1 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban