Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006. Január 6. Péntek, 11:42 Hozzászólás témája: apmip
Na igen, ez az, jelenleg még egyetemista vagyok, jogot hallgatok, ergo nincs szakmám, de azért azt nem mondanám, hogy nem értek semmihez, vigyáztam gyerekekre, egy darabig ingatlanoztam, üzletkötő voltam, illetve tevékenykedtem úszómesterként is, azért ez lány létemre nem is rossz.
Elküldve: 2006. Január 6. Péntek, 15:27 Hozzászólás témája: Re: apmip
apmip írta:
Na igen, ez az, jelenleg még egyetemista vagyok, jogot hallgatok, ergo nincs szakmám, de azért azt nem mondanám, hogy nem értek semmihez, vigyáztam gyerekekre, egy darabig ingatlanoztam, üzletkötő voltam, illetve tevékenykedtem úszómesterként is, azért ez lány létemre nem is rossz.
Mennyire beszélsz angolul?
Én 2 kislányra vigyázok észak-Londonban és szeretnék nyáron 2 hónapra hazamenni.Még a szülőknek nem szóltam róla, de ha gondolod meg érdezem , mit szolnának hozzá, ha addig lenne helyettesitőm.
Nagyon kedvesek és 60 fontot kapok 1 hétre.
Véleményed?
Kata
Elküldve: 2006. Január 6. Péntek, 16:23 Hozzászólás témája: hgyj@freemail.hu
Sziasztok,
Technikusi végzettségem van, értek a mikroelektronikához, a notebook szervízeléshez, biztonságtechnikához. Fejlett ismereteim számitástechnikai szoftverek , IP hálozatok, grafikai programok, szerkesztők területén.
Munkát szeretnék angliában a déli részen ha lehet... London esetleg winchester környékén...
Ha tudtok valamit kérlek jelezzétek az email címemre, előre is köszönettel:
Elküldve: 2006. Január 7. Szombat, 14:48 Hozzászólás témája: Re: apmip
Kata írta:
apmip írta:
Mennyire beszélsz angolul?
Én 2 kislányra vigyázok észak-Londonban és szeretnék nyáron 2 hónapra hazamenni.Még a szülőknek nem szóltam róla, de ha gondolod meg érdezem , mit szolnának hozzá, ha addig lenne helyettesitőm.
Nagyon kedvesek és 60 fontot kapok 1 hétre.
Véleményed?
Kata
Szia Apmip!
Én is ismerek egy családot akik nyárra keresnek majd babysintért.Ha gondolod rákérdezek.
Lilla
Csatlakozott: Jan 08, 2006 Hozzászólások: 48 Tartózkodási hely: Pécs
Elküldve: 2006. Január 8. Vasárnap, 11:48 Hozzászólás témája: Én is munkát keresnék...
Hali!
Én májusban szeretnék kimenni, határozatlan időre. Operatőr voltam egy városi TV-ben 3 évig, amúgy számtechműszerész vagyok. De mint műszerész, dolgoztam már mobiltelefon, plazmaTV gyárban is troubleshooter-ként.
Nekem mit jósoltok? Milyen irányban érdemes nézelődnöm? Van esélyem nem segédmunkás állást találni? Amúgy angolból társalgási szint körül vagyok. És ha kinn leszek, ragad majd rám, mint a kosz.
Elküldve: 2006. Január 8. Vasárnap, 16:04 Hozzászólás témája: Hi
Nem akarlak elkeseríteni, de neked speciális szakmád van, ugyhogy a társalgási szintű nyelvtudással nemhiszem, hogy el tudnád adni magad. De ha türelmes vagy, és hajlandó vagy egy évet gürizni, utána sokkal nagyobb esélyekkel indulhatnál. Persze közben állandóan figyelemmel kell kísérned a megfelelő állásajánlatokat. Sok szerencsét!
Csatlakozott: Jan 05, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 1:48 Hozzászólás témája:
Köszönöm Lilla!
Társalgási szinten beszélek, vagy talán annál kicsit jobban is, meg franciául is beszélek, bár gondolom ez ott lényegtelen.De nekem tényleg fontos lenne, hogy legkésőbb szeptember közepére vissza tudjak jönni.Egyébként milyen kint?Mennyire találkozol magyarokkal?Barátaid vannak?Mióta vagy kint?
Elküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 14:00 Hozzászólás témája: Munkát keresek!
Sziasztok!
Tudna-e valaki segiteni nekem?
Dolgozni szeretnék a jobb megélhetés reményében külföldön.
Vagyonőr-ként dolgozom itthol.
A szakmám parkettás, 44 éves vagyok.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban