Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
kledor Újonc

Csatlakozott: Sep 19, 2008 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2009. Március 15. Vasárnap, 10:20 Hozzászólás témája: ANGOL NYELVTANÍTÁS!! Do you speak English, don't you? |
|
|
Do you speak English, don't you?
Felsőfokú nyelvtudással rendelkező, jelenleg is angol irodalmat és nyelvtant tanuló diák angol nyelv oktatását, korrepetálását vállalja.
Nem tudsz angolul, vagy nem vagy biztos a tudásodban? Esetleg a nyelvtant szeretnéd gyakorolni? Segítek
E-mail: kledor@yahoo.com
See you soon  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1468 Tartózkodási hely: Borehamwood
|
Elküldve: 2009. Március 15. Vasárnap, 10:47 Hozzászólás témája: Re: ANGOL NYELVTANÍTÁS!! Do you speak English, don't you? |
|
|
kledor írta: | Do you speak English, don't you?
Felsőfokú nyelvtudással rendelkező, jelenleg is angol irodalmat és nyelvtant tanuló diák angol nyelv oktatását, korrepetálását vállalja.
Nem tudsz angolul, vagy nem vagy biztos a tudásodban? Esetleg a nyelvtant szeretnéd gyakorolni? Segítek
See you soon  |
Dortmundból leszel bejáró???  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kledor Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 15. Vasárnap, 11:21 Hozzászólás témája: Re: ANGOL NYELVTANÍTÁS!! Do you speak English, don't you? |
|
|
Tovi írta: | kledor írta: | Do you speak English, don't you?
See you soon  |
Jajjjj, köszi, hogy szóltál London előtt Dortmundban tanultam, ideje lenne kijavítani  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kledor Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 15. Vasárnap, 11:44 Hozzászólás témája: Re: ANGOL NYELVTANÍTÁS!! Do you speak English, don't you? |
|
|
Tovi írta: | kledor írta: | Do you speak English, don't you?
See you soon  |
Jajjjj, köszi, hogy szóltál London előtt Dortmundban tanultam, ideje lenne kijavítani  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
jjames Mester

Csatlakozott: Feb 02, 2009 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: London, North-Finchley
|
Elküldve: 2009. Március 15. Vasárnap, 21:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Nah de 3x megkoszonni Viszont engem lehet, h erdekel a dolog. Melyik reszen vagy pontosan? (elfelejtettem megnezni) Ugye nem kell szeptemberig varni? Mennyire rugalmas az idod? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1468 Tartózkodási hely: Borehamwood
|
Elküldve: 2009. Március 15. Vasárnap, 22:08 Hozzászólás témája: |
|
|
jjames írta: | Nah de 3x megkoszonni Viszont engem lehet, h erdekel a dolog. Melyik reszen vagy pontosan? (elfelejtettem megnezni) Ugye nem kell szeptemberig varni? Mennyire rugalmas az idod? |
Ott van a neve alatt, South Kensington..... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
jjames Mester

Csatlakozott: Feb 02, 2009 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: London, North-Finchley
|
Elküldve: 2009. Március 16. Hétfő, 10:25 Hozzászólás témája: |
|
|
tomtom...koszi, mar megvan  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|