| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Chrisland Újonc

|
Elküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 10:52 Hozzászólás témája: [b]Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni?[/b] |
|
|
: Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni? Én nagyon szeretnék, vajon milyen lehetőségeim vannak, ki tud ebben segíteni nekem, majdnem minden megoldás érdekel!
Köszönöm Chrisland |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
smilemon Újonc

|
Elküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 12:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Én csak azt tudom Neked mondani,hogy nem sok esélyed van nyelvismeret nélkül dolgozni...Hogyan is értetnéd meg magad, egyáltalán hogy tudnál kommunikálni a munkáltatóval?Ha valakihez is csatlakoznál, aki mondjuk kísérget és helyetted beszél, akkor is szinte nulla.A minimum az, hogy legalább konyhanyelven megértesd magad.Honnan jöttél,mit akarsz stb.
Aki itthon ugy gondolja középszinten tud angolul,nem biztos hogy kinnt is ezt érzi..
Nem bántani akarlak és kedvedet szegni, csak nézd reálisan!
Nézd végig ezt a fórumot, sok hasznos dolgot írnak...
Ellenpélda: van egy ismerősöm aki full nyelvtudás nélkül ment ki Írországba másokkal és dolgozik, igaz munka nehéz, épitőipar.
Tehát a nyelvtudásod szintje,szakmai tapasztalatod arányosan növekszik az elhelyezkedési eséllyel.
Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Április 13. Csütörtök, 20:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Ne indulj el! Hacsak nem turistának jössz. Mert állást nyelvismeret nélkül nem fogsz kapni. Nem megsérteni akarlak, csak gondolkozz egy kicsit el rajta, hogy az ördögbe találnál valamit, ha nem érted, hogy mit mond a hirdetés? És ha elmész, és megkérdezik, mikor tudsz kezdeni, és csak nézel bambán, gondolod, hogy még egy szót fognak utána hozzád szólni?
Fektess be egy tanfolyamba, tanulj meg társalgási szinten, aztán hajrá. Úgy már van valami esélyed.
Hacsak: nem sikerül valami épitőbrigádszerűségbe bekerülnöd, ahol csak egy-két ember tud angolul, ők leszedik a pénzt, a többi nemtudó meg gürizik. Ilyenek voltak régen sok Londonban. De ha találsz egy ilyet, légyszi szólj, mert akkor az öcsémet is becsatlakoztatom. Aki ugyancsak egy kukkot nem tud angolul....
Nem lebeszélni akarlak, csak nyelvtudás nélkül egyedül nem lesz esélyed...
Heni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Április 14. Péntek, 12:00 Hozzászólás témája: Re: [b]Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni?[/b] |
|
|
| Chrisland írta: | : Nyelv ismeret nélkül is lehet kint dolgozni? Én nagyon szeretnék, vajon milyen lehetőségeim vannak, ki tud ebben segíteni nekem, majdnem minden megoldás érdekel!
Köszönöm Chrisland |
Hali!
Esetleg, de nem vagyok benne biztos, hidd el nekm, hogy legalább egy kicsit tanuld meg a nyelvet!
PL: mi van, ha eltévetsz, akkor lehet, hogy gáz van!
Hidd el nekem, hogy úgy indulj neki, hogy nyelvvel!
Én is tanulom, és tök jö!
Hali: Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|