Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Diákmunka

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zuzda
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 6. Hétfő, 11:23    Hozzászólás témája: Diákmunka Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Arra gondoltam, h kiegészítem a fizetésemet egy kis diákmunkával, de ahogy elkezdtem keresni diákszövetkezeteket, rájöttem, h ez nem egészen úgy van mint otthon, itt minden egyetemnek, főiskolának van egy diákszövekezete akik az ott tanuló diákokat közvetítik és nincs egy ilyen közös "gyűjtő" Mosoly mint pl. a melódiák, fürgediák, stb...
Tud erről vki vmit? Csak én néztem ezt félre vagy tényleg így van?
Előre is köszi a reakciókat!
Fanni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Október 6. Hétfő, 11:28    Hozzászólás témája: Re: Diákmunka Hozzászólás az előzmény idézésével

zuzda írta:
Sziasztok!

Arra gondoltam, h kiegészítem a fizetésemet egy kis diákmunkával, de ahogy elkezdtem keresni diákszövetkezeteket, rájöttem, h ez nem egészen úgy van mint otthon, itt minden egyetemnek, főiskolának van egy diákszövekezete akik az ott tanuló diákokat közvetítik és nincs egy ilyen közös "gyűjtő" Mosoly mint pl. a melódiák, fürgediák, stb...
Fanni

Hummmm... Nem igazan ertelek. A fiam 13 eves kora ota dolgozik, most mar tobb, mint 4 eve. Soha sem hallott ilyen szovetkezetrol. Fogod magad es keresel allast Mosoly Ha ugyes vagy talalsz szovetkezet nelkul is.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 6. Hétfő, 22:27    Hozzászólás témája: Re: Diákmunka Hozzászólás az előzmény idézésével

zuzda írta:
Sziasztok!

Fanni

Minden egyetemnek van saját carrier sevice-e, ami csak saját hallgatónak keres munkát. Azonban ezek az irodák is csak annyit csinálnak, hogy begyűjtik az általad is beszerezhető információkat, lásd job center plus, egyéb munkaerő kereső irodák, stb., és segítenek testhezálló CV-t és Covering Lettert gyártani.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban