| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
katyoca Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 12:40 Hozzászólás témája: Londonba megyek!!! |
|
|
Sziasztok!
Én egy 18 éves lány vagyok, és nyelvtanulás céljábóól Londonba megyek egy közvetítő iroda által. Szeretnék Londonban is barátoat szerezni, és aki esetleg már régebb óta kint van segíthetne egy picit a kezdeteknél. Szükségem lenne egy piciny segítségre leginkább a közlekedés szempontjából. És arra is kiváncsi lennék csak ugy hozzávetőlegesen, hányezer forintba kerül egy (nem tul nagy lábon élő) ember megélhetése havonta. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Molyci Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 8. Hétfő, 17:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Mivel nem Londonban élek nem tudok felelni sajnos (nagyon eltérnek az árak ott és vidéken). De ha itt nem kapsz választ, nézz fel az www.index.hu-ra, azon belül a Regionális Fórumok, Angliában élő magyarok c. topikba, hátha ott felel valaki. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Szeptember 8. Hétfő, 18:44 Hozzászólás témája: Re: Londonba megyek!!! |
|
|
| katyoca írta: | Sziasztok!
Én egy 18 éves lány vagyok, és nyelvtanulás céljábóól Londonba megyek egy közvetítő iroda által. Szeretnék Londonban is barátoat szerezni, és aki esetleg már régebb óta kint van segíthetne egy picit a kezdeteknél. Szükségem lenne egy piciny segítségre leginkább a közlekedés szempontjából. És arra is kiváncsi lennék csak ugy hozzávetőlegesen, hányezer forintba kerül egy (nem tul nagy lábon élő) ember megélhetése havonta. |
Ha vettel volna egy kicsike faradsagot is, akkor megtalaltad volna az Okoska topik alatt a Megelhetes koltsegeit. Meg az utazasi koltsegeket.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|