Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Anglia-munka, szállás, utazás! (október)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
FLilu111
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 12. Kedd, 18:07    Hozzászólás témája: Anglia-munka, szállás, utazás! (október) Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

Ha valaki munkát keres kint, de nem tudja hogyan, van egy megbízható cég aki közvetít. Én most megyek interjúra és ha minden jól megy októberben mehetek ki! Örülnék, ha lenne valaki akivel mehetnék... Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 12. Kedd, 19:24    Hozzászólás témája: Re: Anglia-munka, szállás, utazás! (október) Hozzászólás az előzmény idézésével

FLilu111 írta:
sziasztok!

Ha valaki munkát keres kint, de nem tudja hogyan, van egy megbízható cég aki közvetít. Én most megyek interjúra és ha minden jól megy októberben mehetek ki! Örülnék, ha lenne valaki akivel mehetnék... Mosoly

Csak egy kérdés: Ha most mész csak ki interjúra, akkor mi alapján tartod megbízhatónak a céget? Gondolom nem kért közvetitői díjat Nagyon boldog
Talán interjú után....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
FLilu111
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 13. Szerda, 10:33    Hozzászólás témája: Re: Anglia-munka, szállás, utazás! (október) Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:

Csak egy kérdés: Ha most mész csak ki interjúra, akkor mi alapján tartod megbízhatónak a céget? Gondolom nem kért közvetitői díjat Nagyon boldog
Talán interjú után....

Ne kötözködj! Nagyon boldog
1. nem megyek ki interjúra, most a magyarokkal lesz, szeptemberben jön ide (évente 3-4szer jön) a brit partner interjúztatni és akinek az sikerül az mehet októberben
2. Onnan tudom, hogy megbízhatóak, mert feltaláltam magam, nem vagyok egy elveszett kislány! 2 közvetítőnél hirdettek ugyanabba a városba munkát, na most én felmentem egy ismert közösségi portálra (nem reklámozok szerintem tudjátok) és ott rákerestem azokra amagyarokra, akik abban a városban dolgoznak és találomra írtam leveletm hogy egész véletlenül nem az a bizonyos cég által jutott-e ki! Kaptam is a választ, hogy DE, általuk jutott ki, kapott munkát! És immáron két éve kint dolgozik!
Ennél jobb ajánlás nekem nem kell... Kacsintó
Vissza az elejére
viktorf1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 17. Vasárnap, 14:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello FLilu111!

minket a párommal érdekelne ez az interjú. már voltunk kint dolgozni. ezt azért írom le, hogy nem vagyunk elveszettek kint. Szeretnénk kimenni, ha tudsz, kérlek írj erre nekünk:
viktorf1@freemail.hu

köszi
Isti és Andi
Vissza az elejére
mosolyka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 18. Hétfő, 9:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lilu:)
milyen fajta munkára jelentkeztél ? Ha felvesznek még másokat is akkor mesélnél nekem róla többet?Mosoly ÉN szeptember végén megyek ki, és októbertől már dolgoznék, úgyhogy most melókat hajtok ezerrel:)
Vissza az elejére
FLilu111
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 18. Hétfő, 12:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mosolyka írta:
Szia Lilu:)
milyen fajta munkára jelentkeztél ? Ha felvesznek még másokat is akkor mesélnél nekem róla többet?Mosoly ÉN szeptember végén megyek ki, és októbertől már dolgoznék, úgyhogy most melókat hajtok ezerrel:)

szia Mosolyka Mosoly

e-mailcímet küldj pü-ben Mosoly
Vissza az elejére
Szilvi19
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 17:39    Hozzászólás témája: Banbury Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok én Banburíbe szeretnék menni és lakótársakat keresek. Együtt könnyebb. A pároom már kint van,én utána akarok menni mert 3 hónapig kéne várnom,de azt nem bírom ki m mert nem tudok mit kezdeni magammal. Írjatok !!!
Vissza az elejére
kispocok08
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 12:49    Hozzászólás témája: Halli! Hozzászólás az előzmény idézésével

Engem érdekelne a dolog,de írhatnál valami konkrétabbat erről a munkáról,mert sok értelmesett nem vettem ki belőle.Nekem is az a bajom hogy egyedül nem nagyon akarok kimenni, meg az is érdekelne hogy milyen munkáról van szó.Emigy különben 32 éves nő vagyok megbízható,nem szoktam átvágni senkit.Nekem is segitségre van szükségem.Létszi írj...Köszi Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
pandras82
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 9:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Én is megyek ki októberben Londonba,ha valaki társulna keressen meg.
Email,msn: reapert@freemail.hu
Ja igen...munkát ott kint fogok keresni Mosoly
Vissza az elejére
csutkaroza
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 8. Hétfő, 11:20    Hozzászólás témája: hmmm... Hozzászólás az előzmény idézésével

Lilu!

Érdekes az amit írtál, érdekelnének a részletek! Mosoly
csutkaroza@vipmail.hu
Előre is köszönöm
Vissza az elejére
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 8. Hétfő, 17:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Fuvart keresek októberre otthonról Angliába egy macskának. A macska papírjai rendben lesznek (a karantén-időt tölti otthon és okt. közepén jár le). Ezzel együtt elé mennénk Franciaországba a határra, komphoz, stb., hogy még egyszerűbbé tegyem és ne másnak kelljen esetleg egy kekec vámossal vitázni.
És természetesen nem ingyen.

Aki esetleg vállalná ide írjon egy mélt legyen szíves:
tepettful@gmail.com
Aki esetleg tudja hogy tudnám úgy kihozni, hogy ne kelljen érte kocsival hazáig mennem, annak is nagyon szépen megköszönném, ha ötletet adna. Böngésztük a légitársaságokat, de semmi értelmeset nem találtunk.
3 macskám van, egy már itt, egyért most megyünk a hétvégén haza, egyszerűen nem tudom a full utat októberben megint vállalni.

Köszi!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban