Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - A munkakeresésről néhány mondat....
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

A munkakeresésről néhány mondat....
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 26. Vasárnap, 9:56    Hozzászólás témája: A munkakeresésről néhány mondat.... Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem itt az ideje, hogy újra beszéljünk egy kicsit erről a nagyon fontos témárol.
Sajnos a topikok általában elmennek másfajta dolgok felé, ezért indítottam egy kifejezetten erre irányuló topikot.Próbáljunk benne a témánál maradni, mert ez egy elég lényeges kérdés,-probléma.

Sokan keresnek meg, hogy szállásra lenne szükségük, HA tudok munkát szerezni mellé!
Nem akarok keményen fogalmazni, és komolyan csak a jóindulat beszél belőlem, de aki így gondolkodik, az lehet, hogy jobb is ha otthon marad.
Én úgy gondolom, hogy aki el akar helyezkedni, komolyan gondolja a munkakeresést az talál is munkát.De mindenkinek magának kell kikaparnia a saját gesztenyéjét.
Itt nincs egy sógor, haver, vagy szülő, aki beszél a munkahelyén a főnökkel, hogy ugyan vedd mar fel ezt a jóravaló srácot mert ismerem.
Itt saját magadra vagy utalva.Akkor gyere, ha ezt vállalod.
Én azt szoktam javasolni: Menj, vágj neki az utcának és minden bolt előtt állj meg és tedd fel magadnak a kérdést: MIT TUDNÉK ÉN ITT CSINÁLNI?
Árút feltölteni? Konyhai munkát végezni?Takarítani?Szórólapozni?Poharakat összeszedni? Ha van válaszod magadnak, akkor menj be, keresd a managert, nézz a szemébe és mond ell neki ( ne másnak) hogy munkát keresel.
Ha a manager nincs bent, írd fel magadnak, hogy ide vissza jössz, mert nem tudtál senkivel beszélni.50 helyen azt mondják nincs munka??? Semmi gond.Majd lesz a következőben.Csak NE ADD FEL.Egy napra tűzd ki magad elé, hogy 50 helyre bemegyek.....Akkor lesz munkád.Lehet persze másképp is csinálni, csak a siker valószínűleg elmarad.
DE ha nem beszéled a nyelvet ( vagy csak kicsit ) akkor hiába kényelmes megoldás a net előtt böngészni, ( hideg sincs az eső sem esik, meg még az msn is müxik ) de 10% esélyed sincs, hogy elhelyezkedj.
Neten az talál munkát aki jól beszéli a nyelvet és még esetleg van valami jó keresett szakmája is.

Na de ha még szerencséd is van és rábukkansz valami állásra a neten, hetekbe telhet, addig fizetned kell a szállásod, kajád.Rengeteg pénzedbe kerül.
Mig ha vállalod a "felveszemapléhpofát" hozzáállást és neki állsz kilincselni, akár 1 héten belül lehet munkád s már van miből finanszírozni a kinti életed.
Sokan mondják: " Én nem gondoltam, hogy ez ilyen nehéz..."
Csak egy pár percet adj magadnak és gondold át, mi történne ha haza mennél???
Ott azonnal munka várna??? Miért beszélünk Magyarországon munkanélküliségről, ha ott nem okoz problémát az elhelyezkedés????
Vagy itt az új élet reményében ezt miért kell elfelejteni???
Ne csak addig legyetek elszántak amig felültök a repülőre, mert az édes- kevés.
Az ÜGYNÖKSDÉGEKRŐL:
Ha az ügynökségen regisztráltatod magad ( ezt is tedd meg, de ez nem vesz el sok időt) és azt mondják majd hívnak, ez nem munka.Lehet hogy hetekig, hónapokig nem jelentkeznek.Természetesen ide csak akkor menj, ha már van angol telefonszámod.Közben kilincselj, keresd a munkát és időnként ( hetente 1x -2x ) hívd fel őket van-e már valami.
Nagyon sok embert ismerek (sajnos) aki felégetett otthon mindent, hogy itt új életet kezdjen és már két nap után maga alatt volt, elkeseredett, mert rá jött hogy itt sem kopogtat be a meló az ajtón.Menni kell, keresni kell.
De miért is lenne ez másként? Ez egy olyan ország, ahová milliónyi bevándorló érkezik, az új élet reményében.Akiben van kitartás, az tényleg új életet kezdhet, mert ellentétben Magyarországgal, itt ha dolgozol meg tudsz élni. De dolgozni itt is kell!!!

Azért nem beszélek azokról akik jó nyelvtudással érkeznek és szakmájuk, egyetemi végzettségük van, mert az egy egészen más dió.
Kifejezetten azokhoz kívánok szolni akik semmi, vagy kevés angollal vágnak bele az utazásba.

SEMMI NYELVTUDÁS: Azért azon egy kicsit el kellene gondolkodni, hogy ha meg is tanulod hogy " bármilyen munkát keresek" hogy fogod megérteni, hogy mit válaszolnak??Honnan tudod, ha fel is vennének mikor kezdj? Egyáltalán, hogyan veszel jegyet a tömegközlekedésre.
Ha nem kidobni akarod a pénzed, akkor maradj otthon, iratkozz be egy nyelvtanfolyamra, tanuld meg az alapokat és akkor vágj bele.

Még ami nagyon lényeges, aki Magyarországon tanulta a nyelvet ne lepődjön meg ha megérkezik és hirtelen egy kukkot sem ért.Természetes hogy másként hangzik itt minden mondat.Beleszoksz.Megszokod.Megérted.Otthon sem mindenki beszél irodalmi magyart, nem csak Vágó Istvánok szaladgálnak az utcán.

Tehát röviden összegezve, két lehetőséged van.
Vagy keményen, elszántan kilincselve mész és mész egészen addig amíg nem találsz munkát, vagy netezés közben várod a jól felhízlalt sűlt galambot.Mosoly
Tény, hogy aki nem talál munkát ( és valamennyire beszél angolul) az magának köszönheti.
Az is tény, hogy ezek az emberek maguknak sem ismerik be, hogy a kudarcuk forrását magukban kell keresni.
Ekkor jön elő , hogy mindenki szemét volt velük, bunkó egy ország ez az anglia, minden angol sötét paraszt ,meg ilyesmi.
Pedig hát ez közel sem igy van.Az angol nagyon türelmesen elviseli, ha rosszul, rosszabbul beszéled a nyelvet.Külföldiként is megadja az esélyt arra hogy boldogulj.Ha jól csinálod amit csinálsz, vagy jó vagy a szakmádban, ugyan annyi fizetést kapsz mint bárki más.
Akkor mi is a probléma velük????

Úgy gondolom ez a lap soha senkit nem biztatott arra, hogy vágj bele, égess fel magad mögött mindent.
Mi mindannyian azért dolgozunk ezen az oldalon, hogy tiszta képet kapjatok Angliárol.
Ha akarjátok elfogadjátok az itt élők tapasztalatait, ha akarjátok nem.
De tudjátok....csak a bolond ember tanul a saját kárán. Mosoly
Sok sikert kívánok mindenkinek!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
roham
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 14:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon jó, hogy nyitottál egy ilyen topikot és remélem, hogy tényleg nem fog elmenni ez az eredeti téma is egy teljesen más irányba. Most már azért a fórum nagy részét sikerült elolvasni és kezdenek bennem is körvonalazódni a dolgok, bár még mindig sokminden homályos.
Én egy barátommal megyek majd ki szeptember elején majdnem fél évre Londonba..terveim szerint. Azt már tudom, hogy nekem kell mennem a munka után és kitartónak lenni, nem feladni mert ha kitartóan keresgélek hamar munkát találok...(ilyen szempontból talán nem indulok hendikeppel mer elég rámenős vagyok ha erről van szó)

Még is kéne egy két jó tanács, az én személyemre szabva. Most fogok leérettségizni és főiskola előtt kiveszek egy év szabadságot és irány a nagyvilág. Elősorban nem azért megyek ki, hogy hülyére keressem magam, realitásoknál maradok, főleg az én "képzettségemmel" addig nyújtozkodhatok, amíg atakaróm ér. Bevallom őszintén, hogy eddig nem dolgoztam semmit sem komolyabban, ezért is vagyok dilemmában, hogy kint milyen féle-fajta munkának nézzek neki egyáltalán. Ott lesz majd mondjuk még a nyáron indulás előtt 2 hónap, akkor edződhetek itthon is, csak kérdés, hogy van-e valami konkrét dolog amit érdemes lenne emgpróbálni bevezetésnek, vagy sokat nem számít az egész?!

A nyelvkérdés: Középfokú nyelvvizsgám van, az osztálytársamnak úgyszintén. Elég szerencsésnek mondhatom magam, mert minden évben van lehetőségem kimenni idegen nyelvterületekre nagyon kicsi korom óta, ezért szeppenek meg annnyira, ha beszélni kell. Ha néha (lehet sokszor) helytelenül is; de mondom, az a lényeg hogy végül megértessem magam. És tegyük fel, hogy bemegyek egy boltba. Akkor ha elkezdem itt, hogy Can I speak to your manager és ha ezt elértem és mondom neki, hogy munka kéne megpróbálom eladni magam akkor annyi elég? Nem lehet, hogy hülyének néz és megmutatja merre van a kijárati ajtó? Mondjuk tök8, mert egyszer csak lesz valaki aki IGENt mond de ez tényleg csak így megy? A másik pedig, hogy ha vágül a "salary" kerül szóba mégis mennyire lehetek pofátlan? Értem ez alatt, hogy ahogy eddig kivettem a minimál bér, mondhatjuk amit kap rossz esetben egy ember az havi összegre lebontva 300 ezer FT/780 Font. Ebből éppenhogy ki tudnék jönni a hónap végén (bérleti díj,a fizuból levont 25 százalék adó, kaja és akkor még szinte nem is buliztam) Mondjuk mennyi az a reális ár, amit kicsikarhatnék és ennél azért több? Én nagyon jól kijönnék és örülnék olyan 1000 Font körüli összegnek. Persze úgy értettem mind2 Fontot(fizetést), hogy abból leadózom a 25 százalékot. Mert ugye azt levonják a fizumból nem? Mert ha mondjuk megállapodunk egy havi 800 Fontban, úgy hogy azt készhez kapom akkor örülnék mint majom a farkának. Szóval mi a véleményetek erről? Meg általában nulla tapasztalattal itthonhoz mérve jó, ottanhoz mérve közepes angollal 19 évesen minek lenne értelme nekiindulni? Lebeszélni nem tudtok, de minden mást szívesen hallgatok, sőt kérem, hogy írjatok ha van valami ötletetek.

Előre is köszönöm, Ádám
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
dia11
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 16:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ádám!

Amilyen munkát te fogsz keresni,vagyis ez a minden helyre bemegyek,ott ne aggodj nem fog szóba kerülni a salary.Ott nem fogják megkérdezni,hogy te mennyit szeretnél.Megmondja a főnök,hogy ennyit kapsz,ha tetszik elfogadod,ha nem mész tovább.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 18:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nehogy el kezdj alkudozni, mert akkor tényleg ajtót mutatnak Mosoly
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 18:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elkezdtem egy hozzászólást, aztán hirtelen eltűnt, mielőtt befejeztem volna... Ha valaki megtalálta, szóljon. És előlről kezdem.

Szóval, tökéletesen egyetértek az Encivel, és örülök, hogy igy leirta fehéren-feketén. Én átböngésztem a fórum nagy részét, és azt találtam, hogy sokat feltették ugyanazt a kérdést, amit már előtte százan megkérdeztek.

Én csak ennyit tennék hozzá a dolgokhoz.

Ennek az oldalnak van egy álláskereső rovata is: tessék végignézni, ha már valaki vette a fáradtságot, hogy elérhetővé tegye. Ha valaki azt akarja tudni, hogy milyen lehetőségek vannak és mennyiért, itt megláthatja.

A weben rengeteg álláshirdetés van. Használni kell a google-t! Én beirtam a keresésbe, hogy job search, kiválasztottam, hogy 'pages from the UK1, és kaptam egy csomó találatot. Néhányat listázok:

www.jobsearch.co.uk
www.jobsite.co.uk
www.jobs1.co.uk
www.jobserve.co.uk
www.monster.co.uk
www.fish4.co.uk
www.totaljobs.com
www.uknetguide.co.uk/Employment

Ha speciális munkát keresel, azt kell beirni a keresés boxba.

A másik megjegyzés, ami szemet szúrt, hogy valaki azt irta, hogy mennyi pénzt szeretne keresni, pl. 300ezret havonta. Ez persze egyáltalán nem lehetetlen. Csakhogy azt is figyelembe kell mellette venni, hogy mennyibe kerül a szállás, ellátás, utazás, és ha valaki netán még szórazkozni is szeretne menni. A szállás Londonban iszonyúan drága, és a fenti összegnek a fele valószinűleg rá is fog menni, még ha csak egy szobát bérel is az ember. Szépen hangzik, hogy ilyen sokat lehet keresni! De ha mellé tesszük, hogy mennyibe kerül a megélhetés, rögtön más képet kap az ember. Persze lehet sokat keresni, ha az embernek olyan a szakmája, és / vagy agyonra dolgozza magát. Gyors meggazdagodásra ne számitson az ember. De ha valaki kitalálta, hogy hogy lehet, mondja meg nekem, mert én még nem jöttem rá....

Természetesen az itt élők senkit nem akarnak arról lebeszélni, hogy ide jöjjön. Ha olyan rossz lenne itt az élet, mi sem maradtunk volna! De végig kell ám gondolni a dolgok, mielőtt valaki csak úgy belevág az ismeretlenbe, főleg, akik családostól akarnak jönni. A nyelvtudás pedig elengedhetetlen, legalább annyi, hogy megértse az ember, mit akarnak tőle, és ki tudja nyögni, ő mit is akar tulajdonképpen. Én úgy érzem, itt mégiscsak jobban boldogul az ember, de a kezébe nem adják senkinek.

Ja, és még egy tanács: itt nem kell az orvosoknak, ápolónőknek és egyéb állami alkalmazottaknak hálapénzt meg ajándékot adni, és főleg nem kell orvost fogadni, ha valaki gyereket akar szülni. Ellenkezőleg: nagyon furán néznek az emberre, aztán messzire elkerülik, ha ilyennel próbálkozik. Én ezt imádom legjobban ebben az országban.

Sok sikert mindenkinek

Heni
Vissza az elejére
juci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 0:11    Hozzászólás témája: Koszonet!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Vegre valakik leirtak azt,amit mindenki csak szep szoval bonyolit.
Koszonet mindenert!!!
Tovabbi sikeres munkat!
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 11:42    Hozzászólás témája: Encinek és mindenkinek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én nem azért írok, hogy okoskodjak, de szerintem amit Enci leírt, az mind igaz, mert mindenki azt gondolja, hogy de király kint meg ilyenek.
ott is dolgozni kell és megélni sokan azt hiszik, hogy ha kint vagyok kintvan akkor minden oké lesz!
Én nem tudthatom, hogy mi van kint, de sokat hallok ismerösöktöl, hogy hogy is megy ott az élet.
ott sem könnyü, igaz mindenki a jobb élet reményében megy ki, én is így vagyok vele.
De küzdeni kell és kész!!!! és legjobban a nyelv fontos, mert ha látják rajtd, hogy nem tudsz semmit akkor 0% esélye annak, hogy megkapod azt a munkát.
Röviden ennyi!!!!!
Sziasztok!!!

Ui: bocsi, ha valakit megbántottam volna azzal amit írtam Szomorú , ja és ne adjátok fel a (remény hall meg utoljára!)
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönet a témáért! Annyit még hozzátennék, hogy Magyarországon is sokat lehet tenni azért, hogy mindenlehetőséget megragadjunk Nevető volt nemrég egy angliai munka tájékoztató a molnár utcában a foglalkoztatási hivatal rendezésében:igaz, hogy hiányos volt a tájékoztató,azért még sokan elmentek: a jobcentre munkatársai voltakott, 2 előadást tartottak,aki vitt Cv mintát (ez volt a törpekisebbség) annak szivesen és zokszó nélkül kijavították, minden másnak azt igérték, hogy küldenek majd az előadásról ímélt...(2 hete várom)a tapasztalatom volt, hogy papír-cerka nélkül is fel tudtak emberek utazni vidékről,és lényegében konkrétumok nélkül eljöttek, mert ugye se cv, se konkrét kérdés nem volt, amit elővettek volna... Síró vagy nagyon szomorú amiről nem volt szó,de fontos: ha valaki hazai közvetítőn keresztül menne, nézze már meg, hogy milyen szerződést ír alá: ha nem tiszta, kérdezzen, és ha lehet, saját jogász ismerőst, és ne írjon alá, ha nem tiszta minden!!! Ördögi vagy nagyon őrült mert a jog olyan, hogy lehet, hogy helyileg angliában melózik, de a szerződés szerint nem ott adózik, stb. és pl. kevesebbet keres, mint más,aki még az adott helyen melózik... Nem szégyen,ha valaki nem tudja elsőre átlátni, ha egy osztrák cég, angliai munkahelyre magyarországon toboroz, de pl.kiköti, hogy vita esetén svájci választott bírósághoz lehet fordulni.... sok trükk van, érdemes 1-2 napot rászánni, hogy munkajogi alapismeretet szerezzünk. Sokkolt Vicces Felkiáltás
Vissza az elejére
katzsolt
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 16:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm mindenkinek a bíztatásokat, és az intéseket, én a magam részéről megnyugodtam, mert ugyanígy gondolkodom, mint Ti.Nem sokára utazok Londonba, aztán irány a munkakeresés meg ilyesmi. A job centereket senki sem említette, pedig nagyon segítőkészek voltak velem 2 évvel ez előtt Észak - Írországban. Itt rosszabak a tapasztalataitok a Job Centerekkel kapcs.-ban? Ja , és még egy : Köszi ezt az oldalt minden szerkesztőnek, sokat segített!! Csók özön mindenkinek, és kitartás Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bobax
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusztok!
Ma debütálok ezen az oldalon és érdeklődve olvastam a hozzászólásokat. Enci! Ez az első olyan topic, ami korrektül kiteszi a tényeket az asztalra. Köszönet érte! Igyekszem rövid lenni, de nagyon érdekelne a véleményed! Mi a fenét csináljon az, aki elmúlt 40, lehúzott cirka 20 évet egyazon helyen, majd jött a létszámleépítés és itthon nem kap munkát, mert nincsenek kapcsolatai, nem valakije valakinek, a végzettsége meg nem jó sehova? Én már végigtalpaltam az összes fellehető honi munkaközvetítőt, de vagy elhajtottak a bánatba mondván, nem vagyok kvalifikált vagy le akartak venni néhány tízezerrel, amikor amúgy is nyakig ülök a .....! A külföldi keresőkben nem találni olyat pl.: beteghordó, ács segédmunka stb. Most ott tartok, hogy gyúrom az angolt, és május vége felé célbaveszem Angliát vagy Írországot és fogalmam sincs a továbbiakról. Nekem nem derogál a munka és azt hiszem, ha itthagyok mindent, blindre nekivágva, még mindig jobb sanszom van a jövőre nézve, mint itthon libasorban állni a szociális segélyért! Elnézést, ha úntattalak de kényszerhelyzetben mit tegyen az ember gyereke?
Újfent köszönöm a nyitóüzenetet, tanulságos lehet velem együtt mindenki számára!
Üdvözlettel, Csaba
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 12:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csaba

Mi egyebkent a vegzettseged?

Ha beteghordo allast keresel, az NHS oldalara latogass el es porter munkat keress. Allasok vannak, sok helyre keresnek raktarosokat, pakolokat, egyebeket, szerintem munka nelkul nem maradsz. Csak angol tudasod legyen.

Vegigolvastad mar a forumot? Nagyon sokan megosztottak a tapasztalataikat, biztos megtalalod a valaszokat. Egy negyven evesnek ugyanugy vannak lehetosegi, mint egy husznak. Raadasul itt nem utasithatnak el az eveid szamara hivatkozva, mert az diszkriminacio amit a torveny buntet.

Sok sikert!
Vissza az elejére
Bobax
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 13:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Heni!
Köszönöm a gyors választ! Még nem néztem át az összes hozzászólást, de ez a site lett az első számú "kötelező olvasmányom"! Nem mondhatnám, hogy itthon valami fényes karriert futottam be. Leérettségiztem, aztán 3 évig népművelő voltam. A katonaság után a siófoki postán dolgoztam minden második éjszaka, 12 órás műszakban a hétvégéket és ünnepeket is beleértve. Eközben végeztem el a középfokú postaforgalmit és szereztem meg egy szakmásított targoncavezetői jogosítványt. Most az angollal tuningolom a "szürkémet", aztán majd meglátom, mire megyek vele. Egyébként a "bármit elvállalok" emberek népes táborát gyarapítom. ám ha sikerülne valahol kinn megvetnem a lábam, későbbre lenne egy szép álmom, de az egyelőre még storno. Köszönöm a tippeket, meg fogom nézni!
Üdv, Csaba
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bobax írta:
Kedves Heni!
Köszönöm a gyors választ! Még nem néztem át az összes hozzászólást, de ez a site lett az első számú "kötelező olvasmányom"! Nem mondhatnám, hogy itthon valami fényes karriert futottam be. Leérettségiztem, aztán 3 évig népművelő voltam. A katonaság után a siófoki postán dolgoztam minden második éjszaka, 12 órás műszakban a hétvégéket és ünnepeket is beleértve. Eközben végeztem el a középfokú postaforgalmit és szereztem meg egy szakmásított targoncavezetői jogosítványt. Most az angollal tuningolom a "szürkémet", aztán majd meglátom, mire megyek vele. Egyébként a "bármit elvállalok" emberek népes táborát gyarapítom. ám ha sikerülne valahol kinn megvetnem a lábam, későbbre lenne egy szép álmom, de az egyelőre még storno. Köszönöm a tippeket, meg fogom nézni!
Üdv, Csaba

A barmit elvallalokbol itt nagyon sokan vannak - de szamomra is meglepo modon ebbol meg lehet itt elni!! A mult heten talakoztunk 1 fiuval, aki a Finsbury parkot epiti (kemeny fizikai munka) 10Ł-ert orankent - mivel ez onkormanyzati munka, NINO es bankszamla is kellett hozza. Es nagyon kitartoan kell keresni, akkor is ha van szakmad es gyakorlatod. Akikkel itt talalkoztam es valoban jol elnek, azok altalaban tobb honap alatt jutottak el ide es azalatt tobbszor is valtottak munkahelyet, amig nem talatak egy igazan jot! Jah, es a parkepiteses melot a jobcenteren keresztul talalta. De ehhez ki kell jonni es itt kell elkezdeni munkat keresni!
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 4. Kedd, 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bobax írta:
Kedves Heni!
Üdv, Csaba

Szerintem a targoncavezetéssel fogsz leghamarabb állást találni. Keress forklift driver hirdetéseket. Ha már van állásod, utána lehet más után nézegetni. Hogy mennyire reálisak az álmaid, majd csak itt látod meg.

Nagyon boldog Heni
Vissza az elejére
passa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 1:45    Hozzászólás témája: Igaz Hozzászólás az előzmény idézésével

Milyen igaz!
Sok kilincselés után végre kaptam munkát, de érdekes mert másodszori nekifutásra az első helyre ahová bementem felvettek és jo a salary is, ehhez hozzá kell fűzni, hogy már tapasztaltabban kerestem új munkahelyemet és sokat köszönhetek a szerencsémnek is.
Menni kell és beszélni, azt kell, hogy lássak, hogy akar az ember.
Passa, Dublin (IRL)
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
1 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban