Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Még egy roszz tapasztalat !
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Még egy roszz tapasztalat !

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fixplusz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 12:23    Hozzászólás témája: Még egy roszz tapasztalat ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Angliai magyar cégnél dolgoztam 6 hónapig .

A szállást úgy biztositották ,hogy kibéreltek két lakást a benne lakók fizettek minden költséget .
Munkaszerzödés nélkül dolgozott nekik mindenki , én ezt kicsit furcsáltam mert elötte két cégnél is dolgoztam Angliában és mindkét helyen munka megkezdése elött már munkaszerzödés volt a kezembe két nyelven mivel angol nyelvtudásom nem a legtökéletesebb .
Mondtam a fönöknek hogy ez hogyan van ?-Erre ö azt mondta ,hogy eddig se volt senkinek aki nálluk dolgozott-mondom akkor se fizetett ünnep se szabadság ? -Mondja : Semmi.
Aztán elkezdtek hírdetni magyarországon hogy villanyszerelöket keresnek angliiai munkára - Montam a fönöknek az szép lesz hogy jönnek majd az emberek fekete munkára ...
Akkor elkészült egy szerzödés ami - inkább hasonlit egy egyoldalu megegyezésre és a fönök alá se írta és csak angolul.
Jött hogy írja alá mindenki sok olyan szó és kifejezés volt benne amit nem ismerek mondom én nem írom alá mert nem mindent értek ami benne van.Erre a fönök mondja felolvasom nektek mi van benne -Akármit is irhatott bele -Nem írtam alá !
Ezzel a szerzödéssel akkorra készültek el-mire a munka elfogyott
Nem tudott munkát biztositani és kérdezem én akkor miért írjam alá ha nem is tud munkát biztositani?
Meg hogy kirug ha nem írom alá - megfenyegetett szóban!!!
Kérdem én honnan rúg ki?Mikor munkát meg nem tud adni , a két szép szeméért maradjak nálla ,lakjak Angliában?
Ekkor már egy hete ültem a szálláson mert nemtudott munkát biztositani,
Három hét munka nélküliség után megmondtam neki ,hogy nekem ebböl elegem van és hazamegyek-erre ö hogy én fizessem ki a szállást elöre egy hónapra -kérdezem én hogy miért kellene kifizetnem -én semmilyen nemü szerzödést nem írtam alá a szállással kapcsolatban .
Amíg a lakásban tartozkodtam fizettem mindent ,de mivel hogy nem lakok ott tovább nem vagyok hajlando fizetni érte .
Erre a fönököm azt mondja jól van akkor majd várhatsz a fizetésedre mert azt nem fogod megkapni.
Ez a cég is úgy müködik ,mint ahogy olvastam másnál is ,hogy dolgozol egy hónapig és majd utánna kapod kétheti pénzed ,
Nekem bent van még egy heti pénzem nem lehet sok 250 font de akkor is pénz amiért én megdolgoztam becsületesen.
Egy hónapja nem fizetnek .
Nem vagyok ezzel egyedül egy másik barátom akit én hívtam ki Angliába neki sem fizetnek -Őt németországból hívtam át Angliába a fönököm kérésére -Kicsit lejárattam saját magam ...
Neki sem akarják ugyanugy kifizetni az egy heti pénzét .
A fizetett ünnepeket sem ,meg a szabadságot sem fizette ki ez a cég.
Ha tud segíteni valaki hogy ilyen esetben hová lehet fordulni megköszönném.
Szeptember 2 óta dolgoztam ennél a cégnél köszönöm szépen
elég volt belölük http://www.jmforce.com/

Legutóbb Fixplusz szerkesztette (2008. Április 30. Szerda, 0:52), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 14:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Probald meg a helyi Citizens Advice Bureau-t.

http://www.citizensadvice.org.uk/index/getadvice.htm#searchbox

Itt megtudod nezni, hol van a lakohelyedhez legkozelebbi iroda. A szolgaltatas ingyenes es tolmacsot is kerhetsz idopont egyezteteskor ha nem beszelsz angolul.

Sok sikert!

Eva
Vissza az elejére
Fixplusz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 6. Kedd, 10:20    Hozzászólás témája: Vicc kategória Hozzászólás az előzmény idézésével

Másfél hónap után kifizettek a négynapi bérem , ez nevetséges , bohóc társaság !!!
Vissza az elejére
novicamary
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 12:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én egy hirdetesre jelentkeztem ahol magyarok dolgoznak.A ceg neve:Liza letting Property.Felszeretnem hivni a figyelmeteket hogy ennel a cegnel becsapnak es elkernek penzt depozit cimen.Olyan munkat kapsz,amit nem tudsz 3 honapig csinalni es ugrik a depozit.Zsuzsa es Timea a ket magyar lany es a kivalo managert ugy hivjak hogy Konrad Janos!Szegyen hogy becsapja a magyar a magyart!!Egyebkent is hogy tudnak reggelente a tukorbe nezni!?Szoval keruljetek ezt a ceget nagy ivben!Nekem rossz volt a tapasztalatom,magyaran becsaptak!!!!Egy kis cetlit kaptam amin elismerik a depozitot,ennyi.Troger munkakat kozvetitenek 80 fontert ezt a Timea mondta nekem!En 100-at fizettem.2 napig birtam!!!!!
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 21:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

novicamary írta:
Sziasztok!
Én egy hirdetesre jelentkeztem ahol magyarok dolgoznak.A ceg neve:Liza letting Property.Felszeretnem hivni a figyelmeteket hogy ennel a cegnel becsapnak es elkernek penzt depozit cimen.Olyan munkat kapsz,amit nem tudsz 3 honapig csinalni es ugrik a depozit.Zsuzsa es Timea a ket magyar lany es a kivalo managert ugy hivjak hogy Konrad Janos!Szegyen hogy becsapja a magyar a magyart!!Egyebkent is hogy tudnak reggelente a tukorbe nezni!?Szoval keruljetek ezt a ceget nagy ivben!Nekem rossz volt a tapasztalatom,magyaran becsaptak!!!!Egy kis cetlit kaptam amin elismerik a depozitot,ennyi.Troger munkakat kozvetitenek 80 fontert ezt a Timea mondta nekem!En 100-at fizettem.2 napig birtam!!!!!

Utolag konnyu ugye okosnak lenni, de ebbol is azt a tanulsagot lehet levonni, hogy munkavallalokent nem szabad egyik ugynoksegnek sem fizetni, barmilyen cimszo alatt probaljak kicsikarni az emberbol!

Remelem legkozelebb tobb szerencsed lesz!

Eva
Vissza az elejére
Celine
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 23:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

novicamary írta:
Sziasztok!

Bocsi, de ez a cég véletlenül nem hírdeti magát iwiw-en is? mert akkor millió köszi hogy szóltál... írtam nekik hogy kellene a meló, amit hírdettek, de még nem válaszoltak... de akkor jobb is... Sajnálom hogy téged becsaptak és a továbbiakban sokkal több szerencsét kívánok neked és tisztességes muna adókat! És köszi szépen az info-t Mosoly
Vissza az elejére
badaboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 28. Szombat, 19:55    Hozzászólás témája: óvakodj bencze gergelytől!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
1 jó tanács! bencze gergely nevezetű személlyel ne álljatok szóba!
Munkaszerzés címén húz le lóvéval aztán egy agency regisztráció után felszívódik!(az adatai +vannak ha érdekel valakit!) Tudomásom szerint az
alulírott Konrád Jánossal kapcsolatban áll!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban