Csatlakozott: Mar 12, 2008 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2008. Április 18. Péntek, 7:28 Hozzászólás témája:
haláli!
és egyben nem egyedi!
én azért egy picit abban reménykedem - bár tudom, hogy struccpolitika-, hogy ha nem a saját országomban lakom, akkor nem kapok majd minden nap 3* agyvérzést az ilyenek miatt...
Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 43 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2008. Április 30. Szerda, 8:00 Hozzászólás témája:
Ezt most olvastam:
Hazamennek a legények: már nem vonzó Nagy-Britannia
2008. április 30. 06:43
MNO(Magyar Nemzet Online)
A Nagy-Britanniában dolgozó közép-európai munkavállalók fele már vissztért hazájába – állítja egy londoni kutatóintézet.
A vizsgálat szerint a 2004-ben uniós taggá vált nyolc országból több mint egymillióan érkeztek a Brit-szigetekre, de félmillióan azóta már hazamentek. A munkavállalók kétharmada lengyel volt. Számukra azért vonzó a hazatérés, mert otthon már sokkal jobbak a munkalehetőségek, mint Nagy-Britanniában. A felmérés szerint ráadásul az elmúlt időszakban egyre kevesebb új munkavállaló érkezik Brit-szigetekre. (MR)
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 829 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2008. Április 30. Szerda, 10:58 Hozzászólás témája:
Blobzang írta:
Ezt most olvastam:
Hazamennek a legények: már nem vonzó Nagy-Britannia
2008. április 30. 06:43
MNO(Magyar Nemzet Online)
A Nagy-Britanniában dolgozó közép-európai munkavállalók fele már vissztért hazájába – állítja egy londoni kutatóintézet.
A vizsgálat szerint a 2004-ben uniós taggá vált nyolc országból több mint egymillióan érkeztek a Brit-szigetekre, de félmillióan azóta már hazamentek. A munkavállalók kétharmada lengyel volt. Számukra azért vonzó a hazatérés, mert otthon már sokkal jobbak a munkalehetőségek, mint Nagy-Britanniában. A felmérés szerint ráadásul az elmúlt időszakban egyre kevesebb új munkavállaló érkezik Brit-szigetekre. (MR)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban