Elküldve: 2008. Február 7. Csütörtök, 5:39 Hozzászólás témája: Egeszsegbiztositas
Udv Mindenkinek
Jelenleg Californiaban elunk es ugy dontottunk, hogy atkoltozunk Nagy Britanniaba. Marcsak a nyelv miatt is. Mo-ra nem szivesen koltoznenk vissza, de gondolom ez ertheto.
Az ok pedig az, hogy nekem volt egy daganatos betegsegem ezert itt szoba sem allnak velem a betegbiztositok. Ugy hallottam, hogy ott allami kezben van a biztositas es "ingyenes". Ha igen ez lenne a menyorszag szamunkra. Itt naprol- napra ugy elunk, hogy barmikor megserulhetunk egy balesetben es engednek elverezni biztositas nelkul.
Aki tud bovebbet, kerem irja meg.
Elküldve: 2008. Február 7. Csütörtök, 18:51 Hozzászólás témája: Re: Egeszsegbiztositas
Az allami egeszsegugy ingyenes, beleertve az onkologiai kezeleseket is - ne varj tole tul sokat! A magyar eu sokkal szinvonalasabb, mint az itteni. Varolista es egyebekhez hozza kell szokni! A maganbiztositok viszont itt is nehezen fognak veled szoba allni vagy olyan quote-ot adnak, amire nem nagyon fizet elo az ember!
Elküldve: 2008. Február 7. Csütörtök, 18:59 Hozzászólás témája:
Koszonom a hozzaszolast. Mivel nekem "csak" ellenorzesekre kell jarnom a varolista nem okoz problemat. Viszont innen renszeresen hazajarni kontrollra nem olcso mulatsag. Hazakoltozni, meg hat...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban