Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Wimbledon
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Wimbledon

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Rita11
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 10. Hétfő, 17:18    Hozzászólás témája: Wimbledon Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

28 éves lány vagyok, január 6án érkezem Wimbledonba, au pairként fogok dolgozni. Mivel senkit nem ismerek Londonban, szeretnék itt barátokat találni. Van esetleg valaki Wimbledon környékéről?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
xSIDx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 29. Szombat, 3:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

en a raynes parknal dolgozok..
meg egy darabig..
bar london masik vegeben lakok.. Zavart
de ennyi.. nem talalkoztam meg arra senkivel..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Sliktamagyar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 31. Hétfő, 10:29    Hozzászólás témája: Majnem Wimbledon Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Én Stoneleighben lakom ez köbö 5 percre van vonattal Wimbledontól. Ha akarod találkozhatunk és segítek amiben csak tudok. Igaz oly rég nem lakom itt, de a családom igen segítőkész így köbö egy nap alatt sikerült felvilágosítaniuk a fontosabb dolgokról.
Üdv,
Kiszti
Vissza az elejére
Rita11
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 11. Péntek, 0:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Kriszti,

De jó, h irtál! Sajnos eddig nem volt netem, de szerencsére már megoldódott. Nagyon jó lenne, ha tudnánk valamikor találkozni, gondolom Neked is a hétvégéid szabadok. Ha van esetleg telefonszámod, akkor felhivnálak. Vagy beszéljük meg itt?

Üdv,
Rita
Vissza az elejére
Sliktamagyar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 13:30    Hozzászólás témája: elérhetőségek Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Rita,
Küldtem privibe az e-mailem és telefonszámom.
Üdv,
Kriszti
Vissza az elejére
alliL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 23. Szerda, 8:25    Hozzászólás témája: Stoneleigh Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!!

Én is Stoneleigh-ben fogok lakni nemsokára...most szombaton repülök (26-án). Örülök, hogy megtaláltam ezt a topikot, mert először azt gondoltam, hogy pont Stoneleigh-ban úgysem fognak lakni magyarok Mosoly

Lilla
Vissza az elejére
Sliktamagyar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 19:25    Hozzászólás témája: Re: Stoneleigh Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Priviben elküldtem az e-mailem. Még egy hónapig vagyok itt köbö aztán költözöm fel Londonba, de addig az unalmas hétköznapokon talizhatunk Nagyon boldog
Dobj emilt ha sikerült ezt elolvasnod és érdekel egy kis "guided tour of Stoneleigh" Nagyon boldog Nagyon boldog , mert olyan rohadt sok látnivaló van itt Nagyon boldog Nagyon boldog
üdv
kriszti
Vissza az elejére
alliL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 22:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Huuu de rendes vagy!!! Mosoly Egy hete vagyok itt de itt tényleg nincs sok minden...mert ami valahol van az már Cheam, vagy Epsom...itt lakok közel "Broadway"-hez ahol az a sok shop van Nagyon boldog Vagy van más is erre felé?
Amúgy a privát üzidet nem kaptam meg! (lehet h nem írtál tárgyat és akkor nem küldi el)

Lilla
Vissza az elejére
Sliktamagyar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 22:58    Hozzászólás témája: snl Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Wááá, hát eldobom az agyam (ami nincs, de akkor legalább nem erőltetem meg magam fizikailag Nagyon boldog ). Nah, akkor befirkantom ide az emilem, hogy sikerüljön kontaktolnunk, mert engem ez a fórum kikészít Nagyon boldog
krisztina.racz@yahoo.com
Ha akarsz már holnap összefuthatunk. Én az állomás másik felén élek - az igazság ideát van Nagyon boldog - köbö 100-200 méterre (gyorsan tudok London felé menekülni, amikor kezdek becsavarodni Nagyon boldog ). Reggelente kutyát sétáltatok a Nonsuch Parkban, ami egy elég szép hely, ha még nem láttad megmutizomhatom ha nem félsz a kutyáktól. Én úgy 9:30tól 11ig ott vagyok. Nah, többit mélben Nagyon boldog
üdv
kriszti
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban