Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Utazas Magyarorszagra es vissza
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Utazas Magyarorszagra es vissza

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bimbilogo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 26. Hétfő, 23:09    Hozzászólás témája: Utazas Magyarorszagra es vissza Hozzászólás az előzmény idézésével

Birmingham felol, Londont erintve, indulunk november 28an reggel Magyarorszagra, vissza pedig december 1en jovunk Budapestrol. 9 fos a mikrobusz, van meg helyunk. Kitero megegyezes szerint. Tervezunk hazautazast Karacsony elott is, januar eleji visszajovetellel. Akit erdekel tegye el a mailt es erdeklodjon, ugyanis munkankbol kifolyolag gyakran utazunk Magyarorszagra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bazsik
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 1. Szombat, 22:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Utitársakat keresek! 2008. február 17-én (plusz-minusz egy nap belefér) szeretnék autóval hazautazni Magyarországra. Ha esetleg szerveztek akkorra majd utat értesítsetek légy szíves (kzsalab@freemail.hu)! Én East-Grinsteadban vagyok. Majd lenne egy nagyobb utazótáska és egy kerékpár (jó lenne ha meg lehetne oldani a szállítását - tudom körülményes). Természetesen beszállok a költségekbe és ha kell vezetek is!

Üdv

Balázs
Vissza az elejére
Pimpa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 3. Hétfő, 14:34    Hozzászólás témája: Észak Angliából, Manchester, Liverpool, London - Budapest Hozzászólás az előzmény idézésével

2008 jan 16. Budapestre 3 férőhely van még az autómban, 50 font/fő.
Indulás Penrithből (Manchester, esetleg Liverpool, London érintésével) Budapestre.
Lányoknak puszi fiúknak pacsi.
Aki szeretne érdeklődjön bátran.
tel: 07826528791
mail: sandor.palumbi@yahoo.com
Üdv: Pimpa
Vissza az elejére
Mano27
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 4. Kedd, 22:16    Hozzászólás témája: Utitars Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!
December 21-22. korul szeretnek hazajutni .Keresek hazamenoket akikhez esetleg be tudnek tarsulni.Ha szukseges veztek is!!!!!!!Ha valaki tud valamilyen infot legyszi irjon a mano27@hotmail.co.uk cimre vagy hivjon a 0784 691 9346- os szamon.!!!
Vissza az elejére
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 9. Vasárnap, 10:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Hát az a bajom, hogy én január elején mennék. A többi oké lenne, én is útitársat kereset. Egyedül mennék egy Ford Focussal, pár napra, aztán vissza. Nekem ez elég rugalmas. Kisebb bringa, ha két ember utazik és dönthető a hátsó ülés, akkor szerintem elfér. Szép, nagy bútorokat is vittünk így már vele. Mindegy, ha nem bánod és nem találsz mást, maradjunk kapcsolatban, még velem is előfordulhat, hogy február lesz belőle, bár nekem hamarabb kéne azért mennem.

tepettful@gmail.com (Ide írj, ha gondolod!)

bazsik írta:
Sziasztok!

Utitársakat keresek! 2008. február 17-én (plusz-minusz egy nap belefér) szeretnék autóval hazautazni Magyarországra. Ha esetleg szerveztek akkorra majd utat értesítsetek légy szíves (kzsalab@freemail.hu)! Én East-Grinsteadban vagyok. Majd lenne egy nagyobb utazótáska és egy kerékpár (jó lenne ha meg lehetne oldani a szállítását - tudom körülményes). Természetesen beszállok a költségekbe és ha kell vezetek is!

Üdv

Balázs
Vissza az elejére
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 9. Vasárnap, 10:46    Hozzászólás témája: Január eleje Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Január elején mennék haza csak rövid időre. Oda-vissza keresek útitársat vagy útitársakat, egyedül nem vágnék neki, mert elég hosszú és drága (gazdaságtalan).
Birmingham környékéről indulnék kényelmes, megbízható autóval, kisebb kitérő belefér természetesen és otthon Budapes-Székesfehérvár vonal, de kitérő ott is belefér.
Ha valakit érdekel legyen szíves ide írjon: tepettful@gmail.com vagy adjon számot, lehetőleg vezetékeset és felhívom.

Más: ha valaki esetleg vállalja, hogy nem túl nagy mennyiségű cigit, illetve dohányt hozna, nagyon megköszönném és hajlandó lennék egy kicsivel magasabb árat is kifizetni, mint az otthoni beszerzési ára.
Köszönöm szépen!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban