Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
Elküldve: 2006. Március 5. Vasárnap, 22:03 Hozzászólás témája: Re: Magyar TV csatornak ???
Kalman írta:
Tud valaki valamilyen megoldast hogyan lehet nezni magyar csatornakat itt a UK-ban elfogadhato minosegben (nem interneten)
Hali!
A Winamp is tud egy-két csatornát , de jobb az online TV player
Innen tudod letölteni:
http://www.onlinetvplayer.com/
Ha az oldalon mindegyik fizetős , akkor el tudok küldeni egy " megvásároltat"
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 7:59 Hozzászólás témája: Re: Magyar TV csatornak ???
fuligjimmy írta:
Heló.
Megoldható, ha van otthon bankszámlád. Veszel egy UPS csomagot, és ugyan azt nézed, amit otthon néztél.
Nekem is ez van
Fülig Jimmy
Aztán hogyan csatlakoztatod a TV-t (vagy monitort, vagy akármit) ahhoz az UPS csomaghoz, hogy elfogadható legyen a kép???
Uninterruptible Power Supply ...
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 8:14 Hozzászólás témája:
Parabola antennát 4500 ft adják a fejjel egyutt, a belső egység ingyenes, ha szerződést irsz alá 2 évre.
A kép kristálytiszta.7500 ft körül van a havi dijam, úgy hogy én kértem az HBO1-2-őt.
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 827 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 9:03 Hozzászólás témája:
Enci írta:
Parabola antennát 4500 ft adják a fejjel egyutt, a belső egység ingyenes, ha szerződést irsz alá 2 évre.
A kép kristálytiszta.7500 ft körül van a havi dijam, úgy hogy én kértem az HBO1-2-őt.
Azt aruld el nekem, hogy hol vetted otthon, mert ahol en probalkoztam (3 helyen is), ott csak ugy adtak volna, ha kijonnek installalni arra a cimre, ahova az elofizetes szol.
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 9:10 Hozzászólás témája:
seci írta:
Enci írta:
Azt aruld el nekem, hogy hol vetted otthon, mert ahol en probalkoztam (3 helyen is), ott csak ugy adtak volna, ha kijonnek installalni arra a cimre, ahova az elofizetes szol.
-seci
Én Jászberényben laktam és simán megmondtam a srácnak aki a hivatalos forgalmazo, hogy kiviszem.Mondta hogy oké, de ő nem tud róla.
De ha neked erre nem hajlando, hát kösse be...te meg kihozod.
Ennyi.
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 19:08 Hozzászólás témája:
Enci írta:
Én Jászberényben laktam és simán megmondtam a srácnak aki a hivatalos forgalmazo, hogy kiviszem.Mondta hogy oké, de ő nem tud róla.
De ha neked erre nem hajlando, hát kösse be...te meg kihozod.
Ennyi.
Hat igen ezzel az a kicsi macera, hogy aki nem szakerto, az nem tudja leszerelni otthon, es itt felszerelni. Mert az alapfellalas az, hogy a UPC kijon es felszereli neked Magyarorszagon, te meg leszereled, kihozod, es itt felszereled megint.
De van aki szerencses, mint peldaul Enci, es neki megengedik, persze ez nem legalis, vagyis a szerzodesben amit alairsz nincs benne, hogy kihozhatod. Amugy szerintem kellene irni a UPC-nek, egy peticiot, vagy hasonlo levelet, amit rengetegen alairnak, vagy egy hivatalos (valami angliai magyarok kozossege) kuldene hogy terjesszek ki a kulfoldon elo mgyaroknak is, mert nem 1-2 ember lenne, aki hasznalna, es nem csak a UK-ban, hanem Svedorszagban, Irorszagban stb.
A magyar Sport 1,2 sokkal jobb mint itt a Sky Sports 1,2
En ezert reszesitem elonyben a UPC-t, es veszek inkabb azt, mint Sky-t.
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 20:25 Hozzászólás témája: Re: Magyar TV csatornak ???
seci írta:
fuligjimmy írta:
Pumukli írta:
Artin írta:
Talan UPC-t akartal irni nem?
Erről beszéltem! Már majdnem azt hittem, hogy az én készülékemben van a hiba!
Engem akarsz tanitani hejessen írni?!
Akko nészd meg hogyír a Törög szuld án!
Egy kicsit off-topic, de egy mar MP3-ban is fenn van egy par rejto konyv a MEK-en!
-seci
Esküszök hoty nemén? volt am. Szerintemm aza Piszok nevű Freddy bátyám tette fel,merd ő mindíg kavarja, de a kár kiis vót, asz Isten álgya megérte! _________________ Fülig Jimmy
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Március 21. Kedd, 0:24 Hozzászólás témája:
Frenky írta:
7000 Ft per hó az nem gyenge
kb. 150 csatornaert??? a Sky oszes csatornaja kb. 40 font havonta, de ebbol kb. 100 csatorna hasznalhatatlan. fizetos, vagy reklam 24 oraban. vagy ugyan az a film fel 1 oras csusztatassal kezdve.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban