Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Informatikusok - álláskeresés
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Informatikusok - álláskeresés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 8. Hétfő, 9:43    Hozzászólás témája: Informatikusok - álláskeresés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Informatikus házaspár vagyunk, állást szeretnénk Angliában. Nem ragaszkodunk Londonhoz és első körben a szakmánkhoz sem feltétlenül. A problémánk az, hogy jó lenne, ha legalább az egyikünk már fix állásra mehetne ki, mivel sajnos nincs annyi tartalék pénzünk, hogy ott 1 hónapig jövedelem nélkül megéljünk, szobát béreljünk, stb. Ha valaki ebben tanáccsal tudna segíteni, előre is nagyon megköszönnénk.

Férjem: Windows-os és CISCO-s rendszermérnök (idevágó számos szakvizsgával), 13 éve van a pályán, tul.képp jóformán nincs amihez ne értene, ideértve olyasmiket is mint Linux, Novell, hálózatok, biztonság, stb. (kivéve a programozást).
Én: MCP képesítéssel 5 évig dolgoztam rendszergazdaként és helpdeskesként windows-os környezetben.

Angolul mindketten beszélünk, konyhanyelv kevésbé gördülékenyen, de megy, szakmai angolunk jó.

Minden lehetőség érdekel, kérem, aki tud számunkra valamit, akár tanácsot adni, írjon nekem ide: hfeher@freestart.hu

Köszönjük szépen!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 8. Hétfő, 18:16    Hozzászólás témája: Re: Informatikusok - álláskeresés Hozzászólás az előzmény idézésével

Molyci írta:
Sziasztok!

Informatikus házaspár vagyunk, állást szeretnénk Angliában. Nem ragaszkodunk Londonhoz és első körben a szakmánkhoz sem feltétlenül. A problémánk az, hogy jó lenne, ha legalább az egyikünk már fix állásra mehetne ki, mivel sajnos nincs annyi tartalék pénzünk, hogy ott 1 hónapig jövedelem nélkül megéljünk, szobát béreljünk, stb. Ha valaki ebben tanáccsal tudna segíteni, előre is nagyon megköszönnénk.

Férjem: Windows-os és CISCO-s rendszermérnök (idevágó számos szakvizsgával), 13 éve van a pályán, tul.képp jóformán nincs amihez ne értene, ideértve olyasmiket is mint Linux, Novell, hálózatok, biztonság, stb. (kivéve a programozást).
Én: MCP képesítéssel 5 évig dolgoztam rendszergazdaként és helpdeskesként windows-os környezetben.

Angolul mindketten beszélünk, konyhanyelv kevésbé gördülékenyen, de megy, szakmai angolunk jó.

Minden lehetőség érdekel, kérem, aki tud számunkra valamit, akár tanácsot adni, írjon nekem ide: hfeher@freestart.hu

Köszönjük szépen!

Olvasd ezt el: http://www.kgt.bme.hu/nagye/London/I_SPEAKSUM_GOD.html. Egy informatikus fiu irta, meg irja folyamatosan aki tavaly novemberben jott ki. Minden benne van, ami az indulashoz kell!
Sajnos tartalek nelkul az elejen nagyon-nagyon nem egyszeru! Egy jo allashoz ido kell - londoni tapasztalat nelkul az ember utan nem kapkodnak. Mi 2 eve vagyunk itt - a parom ezen a heten 2 allasajanlatot kapott, ugy, hogy utoljara tavasszal kuldte el az oneletrajzat. (de mi kozgazdaszok vagyunk.) Az elejet tul kell elni - ahhoz pedig tokere, kitartasra van szukseg.
Vissza az elejére
rhorvath
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 9. Kedd, 12:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

en szinte frissdiplomaskent jottem BME utan 1 evvel (2 eves munkatapasztalattal) marciusban, cirka 3 het alatt sikerult munkat talalni a szakmamban (webprogramozas-php es rendszerfelugyelet-linux), de masok szerint szerencses voltam, az altalanos dolog az hogy valahol 1 es 2 honap kozott talal az ember infos allast itt.

Altalaban a legnagyobb korlatozo tenyezo az UK tapasztalat hianya (es termeszetesen angolul tundi kell, anelkul eselytelen a dolog, de azt irtad az megy) ezert leginkabb olyan allasokkal kapcsolatban szolnak vissza az ugynokok amik olyanok hogy azonnal kezdeni kell (par napon belul), mivel ilyenkor kevesbe eroltetik a helyi tapasztalatot, mivel aki helyben melozik mar annak van 1 honap felmondasi ideje es ha a cegnek meg azonnal kell munkaero akkor nicsn ideje ezt megvarni.

de mindenesetre nem lehetetlen, enis szerzodeseskent kezdtem (3 honapos szerzodes, aztan meghosszabitottak meg 3 honapra), aztan most meg nemreg atvettek allandora. Tehat nem szabad elzarkozni a nem rogton allando allasajanlatok elol sem.
Vissza az elejére
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 15. Hétfő, 11:48    Hozzászólás témája: Re: Informatikusok - álláskeresés Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, olvasom!

Finsbury írta:
Molyci írta:
Sziasztok!

Köszönjük szépen!

Olvasd ezt el: http://www.kgt.bme.hu/nagye/London/I_SPEAKSUM_GOD.html. Egy informatikus fiu irta, meg irja folyamatosan aki tavaly novemberben jott ki. Minden benne van, ami az indulashoz kell!
Sajnos tartalek nelkul az elejen nagyon-nagyon nem egyszeru! Egy jo allashoz ido kell - londoni tapasztalat nelkul az ember utan nem kapkodnak. Mi 2 eve vagyunk itt - a parom ezen a heten 2 allasajanlatot kapott, ugy, hogy utoljara tavasszal kuldte el az oneletrajzat. (de mi kozgazdaszok vagyunk.) Az elejet tul kell elni - ahhoz pedig tokere, kitartasra van szukseg.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban