Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Scotland
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Scotland

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Itici
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 12:10    Hozzászólás témája: Scotland Hozzászólás az előzmény idézésével

Stirlingbe élünk,ha ti is itt vagytok ,keressük egymást.Addig is szép napot! Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sancika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 22. Szombat, 18:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Asszem ez az egyetlen tuti forum ami folyamatosan él és elengedhetetlen infokkal szolgál a kiutazóknak,köszi érte...

...és mivel szerény vélményem szerint a neten tal. pár skoc.forum elég gyenguska többnyire haldoklik,talán itt találok a témához aktívabb emberkéket!

Mindenki írjon aki Északra készül,segítsünk egymásnak a szállásban és az első pár lépésben...üdv.
Vissza az elejére
LOSI
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 18. Hétfő, 13:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Stirlingiek !!!!

Mi sajnos nem Stirlingben élünk hanem Aberfoyle-ban ami egy kis falu tőletek 30 Km -re . Azért kaptam csak fel a Fejem erre a városnévre mert ez az egyetlen város közel hozzánk .Örülök ,hogy találtunk még más magyarokat is. itt a közelben . Mi egy szállodában dolgozunk a párommal (felszolgálóként )és itt élünk a Staff blockban a szállodában .
Meséljetek veletek mi van ?
Vissza az elejére
N03R
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 18. Hétfő, 16:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Losinak!

Helló LOSI.
Én Perthben vagyok egy kis ideig.
Ha régebben vagy a vidéken kérdeznék pár dolgot.

Üdv: N03R

Látom itt nemigen lessz kapcsolatteremtés...
Mindegy...
Az új kenyér ünnepén mindenkit üdvözlök.
Vissza az elejére
LOSI
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 24. Vasárnap, 15:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ne haragudj , de csak most tudtam megnézni a forumot !
Kérdezz csak nyugodtan ,nem vagyok valami tájékozott mert mi is csak májusban érkeztünk de amiben tudok segíttek.
Vissza az elejére
N03R
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 24. Vasárnap, 22:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LOSI írta:
Szia Ne haragudj , de csak most tudtam megnézni a forumot !
Kérdezz csak nyugodtan ,nem vagyok valami tájékozott mert mi is csak májusban érkeztünk de amiben tudok segíttek.

Helló.
A kérdésem csak annyi, hogyan működik itt a TV adásainak vétele...
/antenna, set-top box, műholdvevő, stb/ ahol most vagyunk se kábel tv se semmi...
Ha valami érdemlegeset tudsz írni, vagy hogy hol keressem(magyarul) azt megköszönöm.
Ernő
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban