Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Infok Next point BT.-ről???

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
jojo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 25. Szerda, 13:58    Hozzászólás témája: Infok Next point BT.-ről??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Tegnap voltam egy tájékoztatón a Nextpoint-nál. Eléggé bizonytalan vagyok Velük kapcsolatban, mert még nem hallottam, hogy kiment volna valaki egyátalán rajtuk keresztül...A tájékoztató szerint 1-4 héten belül lesz meló,... Kérdés Kérdés Ez eléggé etetésnek tünik...
Azt mondták, hogy kell valami angolvizsgát tenni..pedig tudok angolul...Volt valaki már ilyen vizsgán??
Bármi infotok van róluk, légyszi irjatok!!!

köszike Mosoly

jójó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban