Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Gyári munka / cnc

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Christian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 14:21    Hozzászólás témája: Gyári munka / cnc Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Mindenki!

Most szeretnék kiutazni angliába és Érdekelne minden infó a gyári munkákról, munkakörülményekről, bérezésekről ,stb...
Én a fémiparban dolgozom, jelenleg vezető vagyok ,de elötte 5 évig dolgoztam cnc gépen.
Ha van olyan ,aki hasonló területen dolgozik, vagy erről tud vmit az légyszi írjon.
Minden érdekel!!

Üdv: Christian

Ha rossz helyre írtam akkor BOCS.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 7:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha itt vagy londonban, gyere es mondom ki tudna felvenni, magas oraberben es sok oraban. Legyen papirod a CNC kezelesrol.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Lancet
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 21:52    Hozzászólás témája: cnc Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!
Olvastam a fórumot és nekem is lenne kkérdésem!!
Én most fogom elvégezni a cnc sulit, már régebben is megcsináltam de akkor papírt nem kartam róla, amúgy Gépipari számítástchnikai technikus a szakmám! Az lenne a kérdésem,h tapasztalat nélkül is lehet cnc munkát találni kint? És mennyi fontos az angol nyelvtudás???
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!
Vissza az elejére
Thomas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 8. Szerda, 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
Ha itt vagy londonban, gyere es mondom ki tudna felvenni, magas oraberben es sok oraban. Legyen papirod a CNC kezelesrol.

Hello!

Aktuális még ez az információ?? Nagyon megköszönném a segítséget!!Mosoly
Amúgy több éves cnc-s tapasztalattal, diplomával, alap angoltudással /na jó, már megy a kommunikálás is:)/ keresnék munkát anglia egész területén. Ahogy látom eléggé keresik a cnc-seket kint, de hát az ügynökségekkel eddig nem volt szerencsém...Szomorú((
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 8. Szerda, 21:04    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor csapj bele mondjuk a gumtree idevágó rovatába és megtalálod az ígéret földjét (még ha nem is keresed, mint Mózes a kááánoántot)! Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Thomas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 9. Csütörtök, 7:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Thx a tippet, meg is nézem!Mosoly
Viszont úgy gondolom, hogy itthonról elég nehéz munkát találni odakintre. Már kétszer volt interjúm angol cégekkel, de hát telefonon keresztül nagyon nehéz kommunikálni.Szomorú Személyesen szerintem nem lenne gond a felvételinél. Ezért is érdeklődök itt a fórumon, hátha valaki tudna ilyen álláslehetőséget, és akkor indulok kifelé azonnal:)
Vissza az elejére
Rombo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 22. Csütörtök, 12:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:

Kriszta!
Tudnál esetleg nekem is segíteni állásügyben?
Bármilyen munkát bevállalok, a szakmám: gépi forgácsoló. De teljesen mindegy, milyen munkát kell végezni!!! Lényeg, hogy dolgozhassak és tisztességes munkával kapjak normális fizetést!
38 éves vagyok, és nincs semmi kiindulási pontom. Segítőt keresek!!
Köszönettel: Robi
Vissza az elejére
Rombo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 23. Péntek, 12:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rombo írta:
bkriszta írta:

Kriszta!
Tudnál esetleg nekem is segíteni állásügyben?
Bármilyen munkát bevállalok, a szakmám: gépi forgácsoló. De teljesen mindegy, milyen munkát kell végezni!!! Lényeg, hogy dolgozhassak és tisztességes munkával kapjak normális fizetést!
38 éves vagyok, és nincs semmi kiindulási pontom. Segítőt keresek!!
Köszönettel: Robi

Nagyon sajnálom, de nincs CNC papírom. Csak sima gépi forgácsoló vagyok. De nekem tökéletesen megfelel akármilyen segédmunka, téglahordás, stb. Bármi!!!
Üdv. Robi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban