Elküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 15:11 Hozzászólás témája: Utitársat, lakótársat keresek október végétől!
Sziasztok!
Október végén szeretnék kiutazni, és egyedül vagyok. Ha valaki hasonló cipőben jár, jelentkezzen, menjünk együtt, mégis biztosabb, és szórakoztatóbb. Én dolgozni szeretnék, és tanulni ha sikerül.
Üdv! E-mail címem: k-szylvi@freemail.hu
Elküldve: 2006. Október 11. Szerda, 14:17 Hozzászólás témája: Hello mindenkinek!
Én is október végén november elején megyek, jó lenne összehozni egy csapatot mert szerintem mindenkinek számít a biztonságérzet.
Én 33 vagyok, de nagyon tudok alkalmazkodni.
Elküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 16:03 Hozzászólás témája:
Helló!
Aki utitársat ill. kinti munka és lakotársat keres annak mind irtam de várjuk még novemberben Angliába (mondjuk Londonba ) dolgozni indulok jelentkezését. _________________ gyuri
Elküldve: 2006. Október 24. Kedd, 12:44 Hozzászólás témája: Szia Gyuri
Tudsz munkát vállalni NI szám nélkül is, ha egy ügynökséggel lépsz kapcsolatba. Mert akkor kapsz egy ideiglenes NI-t, és többnyire ugyanúgy fizeted a biztosításodat, majd idővel kérsz időpontot az állandóra. Tehát munkával kapcsolatban nem akadály az NI. Viszont kössd fel a gatyád mert nem könnyű munkát találni. Sok sikert! _________________ pötyimötyi
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban