Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Reklámgrafikus munkát keres!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gabamind
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 17. Kedd, 20:05    Hozzászólás témája: Reklámgrafikus munkát keres! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
10 éve dolgozom Mo.-on a reklámszakmában... mielôtt saját "egyszemélyes" vállalkozásomat elkezdtem különféle DTP feladatokat, tervezési munkákat, az utolsó 3 évemben art-directori feladatokat végeztem reklámcégeknél.
Referenciáim megtekinthetôk a www.orangepeel.hu honlapon.

Eltökélt szándékom, hogy Angliában folytatom. Ha bármilyen hasznos tanácsot, segítséget tudtok adni, azt elôre is köszönöm:

Gábor
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 17. Kedd, 20:51    Hozzászólás témája: Re: Reklámgrafikus munkát keres! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabamind írta:
Sziasztok!
10 éve dolgozom Mo.-on a reklámszakmában... mielôtt saját "egyszemélyes" vállalkozásomat elkezdtem különféle DTP feladatokat, tervezési munkákat, az utolsó 3 évemben art-directori feladatokat végeztem reklámcégeknél.
Referenciáim megtekinthetôk a www.orangepeel.hu honlapon.

Eltökélt szándékom, hogy Angliában folytatom. Ha bármilyen hasznos tanácsot, segítséget tudtok adni, azt elôre is köszönöm:

Gábor

Nézd meg ezt az oldalt: www.brandrepublic.co.uk - ez a helyi kreativ, millió álláshírdetéssel.
Vissza az elejére
Gabamind
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 18. Szerda, 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury!
Nagyon köszi a segítséget!

Nézelôdöm, remélem sikerrel. Mosoly

Gaba
Vissza az elejére
bel26
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 13:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is grafikus vagyok, november végén megyek ki Londonba.
Angolból kb. alap és középfok között vagyok, közelebb a középfokhoz. Mosoly
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek pl. operátornak el lehetne menni ilyen szintű nyelvtudással? Mivel amit mondanak nagyjából megértem ezért szerintem nem okozna problémát így dolgozni. De nem tudom hogy állnak ehhez az angolok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 19:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bel26 írta:
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek pl. operátornak el lehetne menni ilyen szintű nyelvtudással? Mivel amit mondanak nagyjából megértem ezért szerintem nem okozna problémát így dolgozni. De nem tudom hogy állnak ehhez az angolok.

Én médiás voltam otthon, nem grafikus - és nincs grafikus az ismerőseim közt itt, tehát csak a saját tapasztalataimat tudom megosztani veled.
Sajnos minden irodai munkánál az a gond: bármilyen jó szakember vagy, ha nem tudod megértetni magad velük vagy őket megérteni, akkor gond van. Én amerikaiakkal dolgoztam otthon évekig, angolból felsőfokum van és azt gondoltam nekem már nem lehetnek gondjaim az angol megértésével. Ennek ellenére voltak.
Ha dolgoztál nemzetközi cégnél, referenciát mindenképpen kérj és én a hleyedben annak a cégnek az itteni irodájánál kezdeném, akitől a referenciát hozod. Készítsd egy portfóliót a munkáidból és nézegesd a brandrepublicot. Utóbbi azért is jó, mert ha jól érted, akkor elég az angolod, ha nem akkor én azt javaslom, hogy otthon tanulj még rá egy kicsit - egyrészt, mert a magabiztoság és az angol nyelvtudás egyenesen arányos (tapasztalat...), másrészt sokkal olcsóbb otthon a nyelviskola, mint itt. Good luck!
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 19:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bel26 írta:

Csak akkor, ha beszéled a szakmai nyelvet is. Nemcsak érteni kell, beszélni is, ráadásul itt nehezebb megérteni az angolt.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban