| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
katica75 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 10. Kedd, 18:41 Hozzászólás témája: Costa Blanca |
|
|
Sziasztok!
Én és a párom Angliába szeretnénk menni dolgozni. Keresgettünk sokfelé. Egyelőre a Costa Blanca nevezetű cégnél kötöttünk ki. Az a problémám hogy nem ismerek senkit aki ezzel a céggel ment volna ki. Nem szeretnénk bebukni a dolgot úgyhogy ha valakinek sikerült vagy nem sikerült velük kijutni légyszi ossza meg velünk a tapasztalatát hogy tudjuk érdemes-e egyáltalán kezdeni velük.
Előre is köszi!
Kata, Zsolti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Október 10. Kedd, 20:17 Hozzászólás témája: .. |
|
|
R9viden ennyit: VIGYÁZAT, PÉNZNYELŐ!!! _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
katica75 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 11. Szerda, 13:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi, ettől féltem. Van valami ötlet hogy akkor merre induljunk el, vagy jobban járunk ha kimegyünk privátban és ott nézelődünk? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Október 11. Szerda, 14:43 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Csak azt tudom javasolni, hogy angol hirdetési oldalakon keressetek magatoknak munkát. Küldjetek jelentkezést mindenhová, ami csak szóbajöhet, aztán várjátok a jószerencsét. Ha meg sürgős, akkor pénzt a zsebbe és irány a reptér...  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
katica75 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 11. Szerda, 15:07 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| hadnagy írta: | Csak azt tudom javasolni, hogy angol hirdetési oldalakon keressetek magatoknak munkát. Küldjetek jelentkezést mindenhová, ami csak szóbajöhet, aztán várjátok a jószerencsét. Ha meg sürgős, akkor pénzt a zsebbe és irány a reptér...  |
Köszi a tanácsot!
Kb. mennyi pénzzel érdemes nekivágni koponyánként? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kamill Haladó

|
Elküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 14:32 Hozzászólás témája: ioho |
|
|
1500 font kb. 2 honapig eleg, ha nem jartok Chelsea meccsekre. Tehat olyan 600e Ft. Mi az autonk arabol jottunk ki 2 eve.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|