| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Szabina Újonc

Csatlakozott: Aug 18, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ware
|
Elküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 23:15 Hozzászólás témája: Megörökített a traffipax - kifizessem ? |
|
|
Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy volt e már valakinek hasonlóan nagyszerű élménye, mármint hogy méregdrága fotó készült róla vezetés közben ... és főleg megpróbálta-e már valaki úgy megúszni a büntetést, hogy egy magyarországi havert vagy rokont adott meg vezetőként. Tudj isten, valahogy nincs kedvem kifizetni a 60 fabatkát. Nem is mentem olyan gyorsan, csak 41-el ...
Indyjoe |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 866 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 7:53 Hozzászólás témája: Re: Megörökített a traffipax - kifizessem ? |
|
|
| Szabina írta: | Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy volt e már valakinek hasonlóan nagyszerű élménye, mármint hogy méregdrága fotó készült róla vezetés közben ... és főleg megpróbálta-e már valaki úgy megúszni a büntetést, hogy egy magyarországi havert vagy rokont adott meg vezetőként. Tudj isten, valahogy nincs kedvem kifizetni a 60 fabatkát. Nem is mentem olyan gyorsan, csak 41-el ...
Indyjoe |
Eloszor is, mintha majd 40%-kal lepted tul a megengedett sebesseget, nem? Ez skandinaviaban a jogsidba kerult volna...
Masreszt gondolom angol rendszamu auto volt. Ha atpasszolod "Jozsinak", akkor esetleg megkerdezik, hogy ugyan mar, Jozsi hogyan vezette az autodat, mert nem volt ra biztositasa (erre eleg nagy osszeget teszek...) - reszletesen lasd az auto biztositasa topikot.
Szoval legjobban akkor jarsz, ha fizetsz. Persze probalkozni lehet, csak nehogy rosszabbul jarj, mint ha egyszeruen betartod a szabalyokat...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szabina Újonc

Csatlakozott: Aug 18, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ware
|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 21:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a jótanácsot, még emésztem magamban egy kicsit ezt a problémát.
A honlap fenntartójához lenne viszont egy kérdésem. Vajon miért adta a program a Szabina felhasználói nevet nekem, mikor én valójában Indyjoe-ként szoktam írogatni ebbe a fórumba ??
Indyjoe |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
CALEB Haladó

Csatlakozott: Jun 01, 2006 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: East Croydon
|
Elküldve: 2008. Március 18. Kedd, 18:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci ez igy kerek. Egyetertek. Be kell tartani a szabalyokat,nem lehetetlen,ha meg hibas vagy fizess !!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2008. Március 18. Kedd, 18:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szabina írta: | Köszi a jótanácsot, még emésztem magamban egy kicsit ezt a problémát.
A honlap fenntartójához lenne viszont egy kérdésem. Vajon miért adta a program a Szabina felhasználói nevet nekem, mikor én valójában Indyjoe-ként szoktam írogatni ebbe a fórumba ??
Indyjoe |
Szerintem automatán léptél be, a megjegyzett felhasználónéven. Gondolom Szabinával egy gépet használtok, mert az IP címetek ugyan az. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
revoltoid Újonc

Csatlakozott: Dec 15, 2007 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Edinburgh
|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 18:52 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok,
a fenntihez hasonló eset,
sikerült megoldanom hogy belecsússzak a pirosba, nem érzem magam úgymond hibásnak, de ez teljesen mindegy, ha piros volt akkor piros volt, én sárgába mentem de nyilván váltott közben.
nos, megkaptam a levelet hogy fotó evidencia, miegymás, foglaljak állást, mert pontozás lesz.
a kérdésem: ha magyar jogsim van és több mint egy éve élek britt területen, akkor hogysmint lészen ítéletem? hova raknak pontot és mit csinálnak a jogsimmal?
köszi a válaszokat,
istván _________________ Ez itt a hozzászólások végére kerülő szöveg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|