| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Nate Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 20:38 Hozzászólás témája: 20tol akkarmeddig |
|
|
Sziasztok
21 eves londoni srac vagyok es sajna nincsen munkam , ha esetleg van itt olyan holgy akihez oda tudnek koltozni amig nincsen munkam azt meghalalnam mint ferfi a nonek .
Szoval mind1 hogyan nezzel ki vagy hogy hany eves vagy.Irj nekem egy privat uzenett ha esetleg erdekel, vagy ha tudsz nekem munkat.
Koszi Szija
ui : megkell valahogyan elni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 18:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha angol nők is érdekelnek, akkor érdemes lenne más helyekre is beirni angolul. Rengeteg egyedülálló nő van, lehet szerencséd... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 22:56 Hozzászólás témája: Re: 20tol akkarmeddig |
|
|
| Nate írta: | Sziasztok
21 eves londoni srac vagyok es sajna nincsen munkam , ha esetleg van itt olyan holgy akihez oda tudnek koltozni amig nincsen munkam azt meghalalnam mint ferfi a nonek .
Szoval mind1 hogyan nezzel ki vagy hogy hany eves vagy.Irj nekem egy privat uzenett ha esetleg erdekel, vagy ha tudsz nekem munkat.
Koszi Szija
ui : megkell valahogyan elni  |
Halali vagy hallod.. nem birok nem mosolyogni.. meghalalnam, mint ferfi a nonek..  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|