Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

tanulni és dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 14:20    Hozzászólás témája: szia kriszti84 Hozzászólás az előzmény idézésével

AZZAL A KÉRÉSSEL FORDULOK HOZZÁD, HOGY LÁTTAM, HOGY ÍRTAD, HOGY VAN EGY OLCSÓ NYELV ISKOLA, AHÓL MEG LEHET TANÚLNI ANGÓLÚL!
TE, HOGY KEZDTED EL EZT AZ ISKOLÁT???
ÉN, GIMIS VAGYOK NYÁRON TUDOK CSAK KI MENNI, MIVEL A GIMIT BE KELL FEJEZNEM VAN KÉT SZAKMÁM IS MELLETTE.
KÉRLEK, HOGY HA TUDSZ SEGÍTS NEKEM, HOGY , HOGY IS KEZDJEK NEKI!
ELŐRE IS KÖSZI: GABI
AZ E-MAILOMRA IS ÍRHATSZ: illes85@freemail.hu
MÉGEGYSZER KÖSZI
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
andrijcar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Légyszíves írjátok le, mit takar az ilyen jellegű munka: Membership Consultant

A Sport munkáknál találtam. Mit tudtok erről?

Érdekelne még eladói munka ruha-,sportboltban. Lehet ilyen állást szerezni?
Mellette szeretnék nyelvet is tanulni, továbbfejleszteni az angol tudásom. Középfokú nyelvvizsgám van jelenleg.

Úgy tervezem, hogy a közeljövőben(február/márc) mindenképpen kimennék.
Nyár végéig maradnék, a barátnőm jönne utánam a nyáron. Gondoltam addig én beilleszkedek és szerzek neki is munkát.

Köszi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 21:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

andrijcar írta:
Sziasztok!

Mellette szeretnék nyelvet is tanulni, továbbfejleszteni az angol tudásom. Középfokú nyelvvizsgám van jelenleg.

Nyár végéig maradnék, a barátnőm jönne utánam a nyáron. Gondoltam addig én beilleszkedek és szerzek neki is munkát.

Köszi

Hi '
Ehez nem biztos hogy elegendo a magyar kozepfokud, s biytos kell itteni gyakorlat.
Ez, ha pl egy klubba ( edzoterem) beiratkozol a membership consultand elmondja a lehetosegeket, a szabalyokat, balasetveszely, stb...Nagy dumasnak kell lenni, hogy meggyozd az illetot azt a klubbot valassza.
Vissza az elejére
andrijcar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 21:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm az infot!

Nem a témához tartozi, inkább amolyan javaslat a fórumhoz. Meg lehetne azt oldani, hogy az újabb hozzászólások jelenjenek meg elöl és ne a 3. 4. stb hátrébb lévő oldalakon kelljen keresni. Jelenleg a legrégebbi hozzászólás jelenik meg ha belépek a topikba, a legújabb meg leghátul van.
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 23:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

andrijcar írta:
Sziasztok!

Köszi

Konditeremben recepcios,pl.De sok mindent takarhat ezen felul.Fel kell hivni es elmondjak.Eladoi munka az-legalabbis itt Londonban-van.Nem is hirdetik,csak kiirjak a bolt kirakataba egy cetlire,hogy sztaff rikvajred,osz' jovan,Csak vegigballagsz az Oxford streeten,aztan 5 nap alatt lesz melod,ha jo az angolod.Aztan beszervezed magad melle a baratnodet. Mosoly
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 23:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

andrijcar írta:
Köszönöm az infot!

Nem a témához tartozi, inkább amolyan javaslat a fórumhoz. Meg lehetne azt oldani, hogy az újabb hozzászólások jelenjenek meg elöl és ne a 3. 4. stb hátrébb lévő oldalakon kelljen keresni. Jelenleg a legrégebbi hozzászólás jelenik meg ha belépek a topikba, a legújabb meg leghátul van.

Egen,ezt mar en is feldobtam...De aszongyak,igy logikusabb.De amugy meg kenyelmeseb lenne.Mosoly
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 18. Szerda, 8:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha a forumban a levelre lepsz a nev mellett az utolso hozzaszoláshoz jutsz. Nagyon boldog
Vissza az elejére
andrijcar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 18. Szerda, 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bolti eladóként mennyit lehet keresni?

Egyébként mióta működik az oldal?
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 18. Szerda, 13:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

andrijcar írta:
Bolti eladóként mennyit lehet keresni?

Egyébként mióta működik az oldal?

Bolti eladokent minimalberben (5.05 font/ora 21 ev felett,18-21-ig 4.25/ora) gondolkozz,legalabbis a belvaros kornyeken.Innen indul,aztan munkaltatoja valogatja.Egyebkent altalanos szabaly:minel konnyebb megkapni egy melot,annal kevesebbet fizet.De ez ugye nem csak itt van igy.
Vissza az elejére
A4ework
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 8:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves angliaia munkakereso!

Az iroda a kovetkezo ingyenes segitseget tudja nyujtani Onnek:
Aktiv munkakereses az altalad valasztott teruleten
Angol nyelvu tamogatas, CV, application form stb fogalmazasa
Elismert, okleveles kiskurzusok.
Interview felkeszites
Utazai koltseg megteritese (13.50 font)
Barmilyen dologban tanancsadas.
Egyeb anyagi tamogatas, peldaul: munkaruha megszerzese, stb..

Mindezert egyetlen dolgot kerunk cserebe: TISZTELETET.
Mit ertek ez alatt?
Ha adunk egy idopontot a programba valo reszvetelhez , kerem jelenejen meg vagy telefonaljon hogy bizonyos okok miatt nem tud megjelenni. A nem-megjelenes idoveszteseget okoz a tobbi programban levoknek, tehat kesleteti a kezdest masoknak. Nem velem jatszik aki kesik hanem a tobbivel aki pontosan tartja be az idejet.

Segitettem jo par emberenek CV-ben, orakat beszeltem-valszoltam kerdesekre,hasznalhattak a komputert ingyen tobb oras papirmunkaba vetettek a program kezdete elott es annyi tisztelete nem kaptam hogy ram telefonaljanak hogy sajnos kozbejott valami es megsem jonnek a hetfoi napon. nagyon csodalkoztak amikor a csutortoki napon (ujabb harom nap teleofn nelkul!) nem engedetem be oket a komputerhez , es meg is sertodtek!

A program ingyenes es nem kotelezo! Senkit nem fogok kotelen huzni es arra kotelezni hogy megjelenjen, koszonette sem kerek semmierte, mert a munkamat csinalom. De tiszteletet elvarok, mert nem az allatkertben vagyunk. Segitseget kersz, megkapod, sot, duplan megkapod, mert tenyleg kiteszem a lelkemet, de a minimum tiszteletet elvarom.

Elore is koszonom.

Es varom az erdeklodoket.

Cim: Madison House 3.em
24-28 London Road
Wembley
HA9 7EX
tel;02089031808
Vissza az elejére
sbali
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 28. Kedd, 10:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Enci!

Mar itt vagyunk Londonban.Eddig minden nagyon jol alakul,bar melot kicsit nehez talalni.
Ha jol emlekszem,Te irtad,hogy van egy ceg,akik penzert kikozvetitenek munkara akar mar masnap,es nem is kell hozza kulonosebb szakertelem.Meg tudnad adni a cimuket?
Nagyon megkoszonnem.
Ha igen,akkor legyszi az e-mail cimemre irj,azt meg tudom nezni barmikor.
Elore is koszi!
Udv.: Balazs
cimem: sbali@vipmail.hu
Vissza az elejére
Lexi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 28. Kedd, 10:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Az előző hozzászólásban említett cég engem is érdekel! (azt hiszem egyszer én is érdeklődtem ez iránt).
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 28. Kedd, 13:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lexi írta:
Szia Enci!

Az előző hozzászólásban említett cég engem is érdekel! (azt hiszem egyszer én is érdeklődtem ez iránt).

Inkább nem ajanlanam.Nagyon rosszakat hallottam az utobbi időben róluk.
Szomorú
Vissza az elejére
Lexi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 28. Kedd, 18:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szomorú Kár...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban