Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

szorolapozas
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hollaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 3. Csütörtök, 18:34    Hozzászólás témája: szorolapozas Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valaki nem tud veletlenul segiteni szorolapozos munkat talalni. Szivesen csinalnam, de fogalmam sincs merre induljak. Keresgeltem csomot neten is, de nem talaltam semmit.

Elore is koszi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 4. Péntek, 11:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Maon ált. ingatlanirodák, pizzériák, éttermek,akik házhoz szállítanak, szoktak szórólapozni, meg szerelők, szolgáltatók...ez utóbbiak inkább maguk hordják szét...talán a telefonkönyvben pizzafutár cégeket kellene kinézni, rákérdezni,de ez csak amatör vélemény: még nem próbáltam....ha látsz valakit szórólapozni,esetleg őt is kérdezheted.... Forgó szemek
Vissza az elejére
bkriszi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 4. Péntek, 13:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyik ismerősöm mesélte, hogy ő szórólapozott egy rövid ideig egy török vagy arab vagy valami ilyesmi kajáldánál (olyan mint itthon ezek a gyrososok a körúton) és még kaja is járt a fizu mellé. Szerintem ilyeneknél is próbálkozz be.
Vissza az elejére
joseph
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 4. Péntek, 21:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok most jöttem gondolom nem újdonság munkát keresek nem beszélek angolul Kingstonban élek de szívesen elmegyek bárhova ha valaki tud segíteni minden érdekel a fizikai munka is. Köszönöm Szilárd
Vissza az elejére
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 5. Szombat, 10:44    Hozzászólás témája: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Már egy ideje figyelem az álláshirdetéseket,leginkább electrical,ill.Engineering témában.Gyenge ,-és erősáramú technikumi
végzettségem van,értek a villanyszereléshez,az elektromos installáláshoz,
karbantartáshoz,kábelbekötésekhez./nem teljes a felsorolás/
Az eddig olvasott álláshirdetésekből nem tudom kiszűrni,milyen állásokat
tudnék megpályázni esetleges sikerrel,mivel a hirdetések végén különböző - számomra ismeretlen - végzettségekhez kötik a munkát.
Azonkívül alapfokú angol nyelvtudással vállalhatok-e ilyen munkát Londonban.

Kérlek válaszolj,ha tudsz segíteni.Előre is köszönöm.
Üdv: goalkeeper.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 17:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azonkívül alapfokú angol nyelvtudással vállalhatok-e ilyen munkát Londonban...................

a kerdesed a zorolapozasi munkara vonatkozott vagy veletlen teveldtel a forum oldalain.

szorolapozashoz O nyelvtudassal is lehet jelentkezni, az elektomos munkahoz nem eppen a balestvedelmi torvenyek miatt......
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 9:19    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

goalkeeper írta:
Már egy ideje figyelem az álláshirdetéseket,leginkább electrical,ill.Engineering témában.Gyenge ,-és erősáramú technikumi
tudnék megpályázni esetleges sikerrel,mivel a hirdetések végén különböző - számomra ismeretlen - végzettségekhez kötik a munkát.

Szia!

Bocs hogy ezt mondom, de majdnem mindegy milyen sulid van otthonrol.
Ebben a szakmaban ez nem eleg a legtobb munkahelyre.
A villanyszereloi munkahoz eloszor is kell hogy csinalj egy healt and safety test-et. Ez eredmenyezi a CSCS kartyat. Ez olyan 17 fontba kerul.
Enelkul a labad se teheted be egy rendes epitkezesre.
Valamint a legtobb munkahelyen kerik a 16th Edition nevezteu vizsgat. Ez egy itteni villanyszereloi vizsga ahol gondolom felmerik a tudasodat. Ha megfelelsz akkor megkapod a papirt ha nem akkor lehet ujra vizsgazni tobbszor is. Ebbol a vizsga az kb. 70 font, de letezik tanfolyamos verzio is az 300 font folott van arban. Aztan vannak meg egyeb helyi specialitasok, mar ami a vizsgakat, papirokat illeti. De a leirt ket vizsgaval mar eleg sok helyre folvesznek. Nelkule szinte sehova. Esetleg talan villanyszerelo melle segitonek de a CSCS card ahoz is kell. A nyelvtudas villanyszerelonel fontos. Ha nem tudod megertetni magad illetve nem erted meg mikor elmondjak hogy mit kell csinalnod....hat az gazos.

Udv
Christine
Vissza az elejére
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 10:50    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
goalkeeper írta:

Szia!

Bocs hogy ezt mondom, de majdnem mindegy milyen sulid van otthonrol.
Ebben a szakmaban ez nem eleg a legtobb munkahelyre.
A villanyszereloi munkahoz eloszor is kell hogy csinalj egy healt and safety test-et. Ez eredmenyezi a CSCS kartyat. Ez olyan 17 fontba kerul.
Enelkul a labad se teheted be egy rendes epitkezesre.
Valamint a legtobb munkahelyen kerik a 16th Edition nevezteu vizsgat. Ez egy itteni villanyszereloi vizsga ahol gondolom felmerik a tudasodat. Ha megfelelsz akkor megkapod a papirt ha nem akkor lehet ujra vizsgazni tobbszor is. Ebbol a vizsga az kb. 70 font, de letezik tanfolyamos verzio is az 300 font folott van arban. Aztan vannak meg egyeb helyi specialitasok, mar ami a vizsgakat, papirokat illeti. De a leirt ket vizsgaval mar eleg sok helyre folvesznek. Nelkule szinte sehova. Esetleg talan villanyszerelo melle segitonek de a CSCS card ahoz is kell. A nyelvtudas villanyszerelonel fontos. Ha nem tudod megertetni magad illetve nem erted meg mikor elmondjak hogy mit kell csinalnod....hat az gazos.

Udv
Christine

Szia Christine !

Nagyon köszönöm a gyors választ,sokat segítettél,mert ezekkel a dolgokkal egyáltalán nem voltam tisztában,csak a hirdetésekben olvastam a "16th Edition"-ről,amiről azt sem tudtam,hogy eszik-e,vagy isszák.
Mivel újonc vagyok,továbbra is szeretnék kapni minden kint élőtől-dolgozótól olyan információkat,ami esetleg nem mindíg szép ugyan,de a fő dolog,hogy igaz legyen.
Remélem,hogy mielőbb tudok munkát vállalni.

Üdv:
goalkeeper
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 12:40    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

goalkeeper írta:

Szia Christine !

Nagyon köszönöm a gyors választ,sokat segítettél,mert ezekkel a dolgokkal egyáltalán nem voltam tisztában,csak a hirdetésekben olvastam a "16th Edition"-ről,amiről azt sem tudtam,hogy eszik-e,vagy isszák.
Mivel újonc vagyok,továbbra is szeretnék kapni minden kint élőtől-dolgozótól olyan információkat,ami esetleg nem mindíg szép ugyan,de a fő dolog,hogy igaz legyen.

Üdv:
goalkeeper

Szia!

Mikor kijossz es tul vagy az elso nehezsegeken ugy mint lakas, jogsi, bankszamla akkor erdemes mindjart neki ugrani a safety test-nek. Mert ez arban nem olyan huzos es ha errol megvan a papirod akkor el lehet menni a nagyobb epitkezesekre szemelyesen es erdeklodni hogy ha masnak nem akkor segedmunkasnak folvesznek e. Aztan mikor kicsit erosodott az angolod erted mar az anyagok, szerszamok nevet a helyi szakzsargonban akkor lehet tovabb kavaraszni. Angol nyelvu referenciak jol jonnek, mert alkalmanket rugalmasak (foleg surgos munkaknal) es engednek dolgozni esetleg a szakmaban a 16th Edition nelkul is. Mert ha surgos nekik a munka akkor egyszeriben rajonnek hogy nem a papir a lenyeg. De normal esetben persze burokratak. Tudod az a legjobb ha folkeszul az ember a legrosszabakra is. Akkor nem esik az ember annyira pofara. Nagyon boldog Szakmai szempontokbol sajnos borzaszto nehez itt neki indulni. Az elso munkaig. De ha egyszer mar van itteni referenciad akkor minden konyebb lesz. Fontos hogy kitarto legy es ne add fel!

Udv
Christine
Vissza az elejére
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 16:04    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
goalkeeper írta:

Szia Christine !

Üdv:
goalkeeper

Szia!

Mikor kijossz es tul vagy az elso nehezsegeken ugy mint lakas, jogsi, bankszamla akkor erdemes mindjart neki ugrani a safety test-nek. Mert ez arban nem olyan huzos es ha errol megvan a papirod akkor el lehet menni a nagyobb epitkezesekre szemelyesen es erdeklodni hogy ha masnak nem akkor segedmunkasnak folvesznek e. Aztan mikor kicsit erosodott az angolod erted mar az anyagok, szerszamok nevet a helyi szakzsargonban akkor lehet tovabb kavaraszni. Angol nyelvu referenciak jol jonnek, mert alkalmanket rugalmasak (foleg surgos munkaknal) es engednek dolgozni esetleg a szakmaban a 16th Edition nelkul is. Mert ha surgos nekik a munka akkor egyszeriben rajonnek hogy nem a papir a lenyeg. De normal esetben persze burokratak. Tudod az a legjobb ha folkeszul az ember a legrosszabakra is. Akkor nem esik az ember annyira pofara. Nagyon boldog Szakmai szempontokbol sajnos borzaszto nehez itt neki indulni. Az elso munkaig. De ha egyszer mar van itteni referenciad akkor minden konyebb lesz. Fontos hogy kitarto legy es ne add fel!

Udv
Christine

Szia Christine !

Köszi a gyors választ,nekem kitartásban nincs hiány.Eddigi életem tele volt állandó bizonyítással,tanulással,munkával,mint a jó papnak.
Fórumozásaim eredményeképpen úgy gondolom,hogy egy idegen országban nem várják tárt karokkal a külföldi munkavállalókat,ez csak rózsaszín leányszobák álma.Valószínűleg nekem is előbb bele kell kóstolni a nehezebb munkába,és csak ezután tudok esetleg a szakma alsó részén elhelyezkedni.A nyelvtudás kulcskérdés.Ha kint vagyok fél
évet tűzök ki magam elé,hogy mindenre kiterjedő nyelvtudást szerezzek.

Üdv:
Goalkeeper
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 19:57    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha van kedved elore tanulni, akkor itt van ez a buvos 16th Edition:
http://www.tlc-direct.co.uk/Book/1.1.htm

Es ha jol sejtem itt a hivatalos honlap:
http://www.iee.org/Publish/WireRegs/index.cfm

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 21:51    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
Ha van kedved elore tanulni, akkor itt van ez a buvos 16th Edition:
http://www.tlc-direct.co.uk/Book/1.1.htm

-seci

Iiigen, ez valami szukebb kivonatlehet belole vagy mi a csuda.
Mert ami a ferjemnek van annak a mereteit illetve mennyiseget leginkabb
az Argos katalogushoz tudom hasonlitani. Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Nem gyozom beszkennelni.

goalkeeper. Nyelvtanulasra az a fel ev karcsu lesz szerintem. Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Majd fel ev egesznapos suli es negy ev angol nyelvteruleten valo eles utan is leginkabb azt mondjuk hogy basic nyelvtudasunk van. Nagyon boldog Legalabbis mi annak erezzuk. Nagyon boldog
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 5:40    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="ChristineNyelvtanulasra az a fel ev karcsu lesz szerintem. Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Majd fel ev egesznapos suli es negy ev angol nyelvteruleten valo eles utan is leginkabb azt mondjuk hogy basic nyelvtudasunk van. Nagyon boldog Legalabbis mi annak erezzuk. Nagyon boldog[/quote]
De ti mar azon a szinten vagytok, hogy tudjatok, hogy mit NEM tudtok!
-seci, beszél kicsi angol
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 8:48    Hozzászólás témája: Re: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

De ti mar azon a szinten vagytok, hogy tudjatok, hogy mit NEM tudtok!
-seci, beszél kicsi angol

Igen, valahogy ugy. Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 15:08    Hozzászólás témája: Christine,Seci Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Hölgyeim !

Ne szerénykedjetek nálan biztos többet tudtok.Én még örülök,ha a What
do you want megy.Megkérdezhetném még a "How' s it going-ot is,de félek ezzel nem aratnék nagy sikert.

Nagyon köszönöm a 16th Edition-t.Még kint sem vagyok,de már el vagyok kötelezve segítökészségetek következtében.
Hát mit mondjak.Érzéseim vegyesek.Ezen anyagok 90%-val dolgoztam,
biztos nem keverném össze a CCTV koax kábelét egy postai,vagy erősármú vezetékkel.Gondolom a vizsgán kiadnak egy feladatot,hogy állítsak össze pld. egy zárt láncú TV rendszert az összetevőkkel és a kieg.
anyagokkal,vagy valami hasonlót.
Mivel kereskedelemi végzettségem is van ezekkel az anyagokkal már jórészt foglalkoztam.Mindenesetre ez nagy segítség,mert amint lehet részletesen áttanulmányozom az egészet.
Amennyiben lesz kérdésem,kérlek segítsetek.Azért megpróbálom nem
lefoglalni drága időtöket,már így is lelkiismeretfurdalásom van.
Nevető Nevető Nevető
Itt M.o.-on kezembe került egy kis füzet,melynek az a címe,hogy "Irány
London".Sok hasznos jótanács van benne a kinti munkavállalással és
egyébbel kapcsolatban.

Üdv:
Goalkeeper
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban