| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
kicsipiros Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 14. Szerda, 22:38 Hozzászólás témája: Ha a rendszámodat ellopják. |
|
|
| Ha a rendszámodat ellopják,akkor nem illegális a rendszámcsere. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Június 15. Csütörtök, 18:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Viccnek szántam a dolgot... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bigdady Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 21. Péntek, 7:19 Hozzászólás témája: Magyar autoval angliaban |
|
|
Sziasztok!
Tud e valaki segiteni abban.hogy mennyibe kerül a komp Angliába?
elóre is köszi a választ
üdv.bigdady |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
chizerino Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 21. Péntek, 16:00 Hozzászólás témája: |
|
|
www.directferries.co.uk
Tegnap este vettem meg én is. Calais-Dover 48.69 font. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bigdady Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 21. Péntek, 18:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm a gyors választ, sokat segitetél.
üdv. bigdady |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Babe45 Újonc

Csatlakozott: Jan 08, 2007 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Január 17. Szerda, 9:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello, mi is autóval fogunk kimenni, de átkelőhelynek a Csalagutat néztük ki. Az sokkal drágább mint a komp? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Január 17. Szerda, 23:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| Babe45 írta: | | Hello, mi is autóval fogunk kimenni, de átkelőhelynek a Csalagutat néztük ki. Az sokkal drágább mint a komp? |
Nem feltetlen. 61 fontert egy utra mar lehet foglalni jegyet. A vonat elonye, hogy akkor is megy, ha rossz ido es nagy szel miatt, a kompok nem jarnak. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Babe45 Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 18:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez akkor olyan vonat lehet, ami púpon viszi az autókat... Köszi az infót! Bizony, épp most néztem a híradóban, hogy leállították a kompokat a nagy szél miatt. Ebből a szempontból jó a mi kis Kárpát medencénk... csak épp élni nem nagyon lehet benne  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 19:32 Hozzászólás témája: |
|
|
| Babe45 írta: | Ez akkor olyan vonat lehet, ami púpon viszi az autókat... Köszi az infót! Bizony, épp most néztem a híradóban, hogy leállították a kompokat a nagy szél miatt. Ebből a szempontból jó a mi kis Kárpát medencénk... csak épp élni nem nagyon lehet benne  |
NE aggodj a szel Magyarorszagot is eleri. MI az, hogy pupon viszi az autokat?
Ez olyan vonat, hogy belemesz az autoval a belsejebe, behuzod a feket, leallitod a motort, becsukodik mogotted az ajto es ennyi. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Babe45 Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 13:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is ilyesmire gondoltam. Ez olyan pestiesen szólva: púpon, azaz nem a saját kerekén.
Köszi a válaszod! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bonham Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 26. Péntek, 21:11 Hozzászólás témája: |
|
|
hello.
Nekem 2 het alatt meglett az angol jogsim ugy hogy voltam Wimbledonban. Osszesen 42 font volt... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskamuzska Haladó

Csatlakozott: Aug 11, 2006 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 13:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Vegigolvastam ezt a topicot es erdekes dolgokat lattam, de igazabol meg mindig nem egyertelmu minden...Bocsi...
Szoval...
A magyar nemzetkozi zoldkartyat nem azert adjak ki, hogy igazold vele, hogy ervenyes biztositasod van, ami az EU-ban mindenhol ervenyes? Akkor miert kell itt kulon biztositast fizetnem?
Ha itt kotok biztositast, akkor az otthon nem ervenyes (az elozo hozzaszolasaitokat figyelembe veve)? Azaz fizessek itt is es otthon is, mert ugyebar a magyar autora a magyar kotelezo biztositas az kotelezo...
A rendszamot ugyanis ha le is cserelem angolra, ha hazamegyek, akkor vissza kell cserelnem...ugye jol ertettem?
Ha itt is tartozkodom, hivatalosan, van Home Office-om, amiben benne van, miota dolgozom, nem jelenti automatikusan, hogy amikor jottem, autoval jottem...tehat johettem 2 hete is autoval.
Igen, fenykepezhetik a rendszamot, ha bemegyek London congestion charge-ba (lehet nem jol irtam...bocsi)...de ha nem megyek?
Bekerulhet a rendszerbe...de ki bizonyitja, hogy folyamatosan volt itt az autom?
A felreertesek elkerulese vegett mindez nem azt jelenti, hogy nem akarok angol biztositas fizetni es rendszamot cserelni, csak nem egyertelmu, hogy miert kellene ezt a sok hercehurcat vegigcsinalnom es ketszer fizetnem?
Elegge megoszloak a velemenyek, es tudom, hogy a szabaly az szabaly...de szerintem a magyar rakenyszerult a dolgok varialasara, hogy hogy csinalja hogy neki jo legyen es nem az allambacsinak(kiralyneninek), mert kulonben felkopik az alla mire mindent kifizet, amit kellene!!!
Udv mindenkinek....szep napot!
Zsuzska |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
myke Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 2. Szerda, 17:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban kérném a sagítségeteket, hogy februárba megyek ki a párommal Norwich-ba és nem találtam egyetlen jó útvonaltervezőt sem, mert kocsival megyek ki. Valaki tudna nekem küldeni? Köszönöm előre is. Miki, Bori |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2008. Január 2. Szerda, 23:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| viamichelin.co.uk - mi annyi tevedtunk el, hogy 1 honap utan vettunk egy GPS-t, nagyon meg tudja konnyiteni az ember eletet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 362 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Január 4. Péntek, 1:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| myke írta: | Sziasztok!
Azzal kapcsolatban kérném a sagítségeteket, hogy februárba megyek ki a párommal Norwich-ba és nem találtam egyetlen jó útvonaltervezőt sem, mert kocsival megyek ki. Valaki tudna nekem küldeni? Köszönöm előre is. Miki, Bori |
Egy másik lehetőség a theAA.com route plannere, igaz én csak Anglián belüli utak tervezésére használtam, de arra kiváló volt.
http://www.theaa.com/travelwatch/planner_main.jsp?database=B |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|