Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkát keresünk Londonban. Érdemes kimenni bizonytalanra?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szildia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 13:53    Hozzászólás témája: Munkát keresünk Londonban. Érdemes kimenni bizonytalanra? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valakinek a segítségét szeretném kérni, aki tudna tanácsot adni a londoni munkavállalással kapcsolatban. Mi párban szeretnénk kimenni, a barátom nem igazán beszél angolul, tehát neki valami segédmunka lenne megfelelő egy magyar brigáddal, én viszont beszélek angolul, vendéglátós tapasztalatom van, de ha muszáj, takarítok is. Annyi közvetítő van, de senki nem garantálja, hogy kapunk munkát, viszont egy vagyont kérnek. Valaki tudna tanácsot adni, hogy érdemes -e megpróbálni bizonytalanra? És hogy egyáltalán hol?
Van emilem is, oda is írhattok: avignon@citromail.hu
Előre is köszi, aki tud segíteni, mi is becsületes emberek vagyunk.
Üdv!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi bizonytalanra jottunk ki - 2 het utan volt munkank, de nagyon kemenyen kerestunk! A vendeglatasban - ha felszolgalast ertesz ez alatt - a UK tapasztalatot kerik, igy az elso allast megszerezni nem konnyu. En azt javaslom, hogy egy nagyobb "gyarral" probalkozz, mint pl. a Gordon Ramsey vagy a Hiltonban lattam nyilt napot. Ezek a helyek - sajat tapasztalatbol mondom - embertelenek, 2 honap utan el kell innen menni, mert szerintem rettenetesen bannak az emberrel. De elso allasnak nem rossz es ezzel a par honapos tapasztalattal mar sokkal kaposabb leszel. A fizetesek nagy atlagban 1000 - 1200 font korul vannak nettoban havonta, ebben a borravalo mar benne van - de ehhez eleg jo angol kell pl.: el tudj diskuralni a kedves vendeggel arrol, hogy honnan van a libamaj es van-e etelallergiaja stb.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 21:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Közvetitőirodák nélkül is találtok majd munkát, és nem kerül egy vagyonba. Főleg, hogy biztos munkát sem tudnak nektek közvetiteni. A legtöbb ember bizonytalanra jön ki, és itt talál munkát.
Vissza az elejére
szildia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 18:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
Mi bizonytalanra jottunk ki - 2 het utan volt munkank, de nagyon kemenyen kerestunk! A vendeglatasban - ha felszolgalast ertesz ez alatt - a UK tapasztalatot kerik, igy az elso allast megszerezni nem konnyu. En azt javaslom, hogy egy nagyobb "gyarral" probalkozz, mint pl. a Gordon Ramsey vagy a Hiltonban lattam nyilt napot. Ezek a helyek - sajat tapasztalatbol mondom - embertelenek, 2 honap utan el kell innen menni, mert szerintem rettenetesen bannak az emberrel. De elso allasnak nem rossz es ezzel a par honapos tapasztalattal mar sokkal kaposabb leszel. A fizetesek nagy atlagban 1000 - 1200 font korul vannak nettoban havonta, ebben a borravalo mar benne van - de ehhez eleg jo angol kell pl.: el tudj diskuralni a kedves vendeggel arrol, hogy honnan van a libamaj es van-e etelallergiaja stb.

Szia! Köszi az infokat, elég sokat segítenek. Tudod én úgy ahogy majdnem középfokon vagyok, de a pasim miatt nehezebb az ügy. Ő nagyon pesszimista ezügyben, mert nem nagyon megy neki az angol és így attól tartunk, neki nem lenne nagyon munkája. De még próbálkozunk. Még egyszer nagyon köszi a hozzászólást!
Üdv:Szildia
Vissza az elejére
szildia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 18:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Közvetitőirodák nélkül is találtok majd munkát, és nem kerül egy vagyonba. Főleg, hogy biztos munkát sem tudnak nektek közvetiteni. A legtöbb ember bizonytalanra jön ki, és itt talál munkát.

Köszi a hozzászólást, jó látni, hogy ennyi optimista emberke van még itt. Üdv:Szildia
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 15:42    Hozzászólás témája: :( Hozzászólás az előzmény idézésével

En nem elvenni akarom a kedveteket ,de en sokadmagammal jottem ki, es bizony nem konnyu munkat talalni, nagyon nagy szerencse kell hozza, es talan az, hogy olyan helyeken keresni ami nem olyan telitett, de hol vannak ezek???? Nagyon nagyon sokat kell utazni , osszeegyeztetni a melot a szallassal...
Akikkel jottem 2 het alatt nem talaltak melot, es hallottam meg tobb emberrol,akik 1 ho utan kellett hazajojjenek. Mindenkeppen otthonrol is keresgeljetek! Szerintem...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 15:46    Hozzászólás témája: UI\; Hozzászólás az előzmény idézésével

Meg annyit, hogy en no letemre tegnap beprobalkoztam 2 hellyel es az egyikbe kavehazi felszolgalo szerencsem is lett volna, ha keresnek munkat, de amikor mondta, h Ok, hol a CV-m akkor mondtam, h nem nekem kene, hanem FFinak, akkor Kb kirohogott...
Szoval noknek sokkal konnyebb,mert Au/pairosoknak is ,takaritoknak is mehetnek.
Aki meg diplomas, annak azt mondjak az "aljamelora" hogy tulkepzett, de ha nincs meg elegendo nyelvtudas, akkor meg nem tud szakmajaban elhelyezkedni, szoval ahogy tapasztaltuk erdemes "Kamu" CVt irni, es letagadni, ha valaki nagyon okos.

De javitsatok ki, ha nektek mas tapasztalataitok vannak! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 23:34    Hozzászólás témája: Re: UI\; Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Meg annyit, hogy en no letemre tegnap beprobalkoztam 2 hellyel es az egyikbe kavehazi felszolgalo szerencsem is lett volna, ha keresnek munkat, de amikor mondta, h Ok, hol a CV-m akkor mondtam, h nem nekem kene, hanem FFinak, akkor Kb kirohogott...
Szoval noknek sokkal konnyebb,mert Au/pairosoknak is ,takaritoknak is mehetnek.
Aki meg diplomas, annak azt mondjak az "aljamelora" hogy tulkepzett, de ha nincs meg elegendo nyelvtudas, akkor meg nem tud szakmajaban elhelyezkedni, szoval ahogy tapasztaltuk erdemes "Kamu" CVt irni, es letagadni, ha valaki nagyon okos.

De javitsatok ki, ha nektek mas tapasztalataitok vannak! Nagyon boldog

Attol fugg, hova jelentekezel, mosogatonak nyilvan ne ird be a diplomat, de ha komoly melora jelentkezel, akkor ne tagadd le. Ha tul sok evi tapasztlatod van, akkor nehany evet tagdj le.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban