Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tapasztal Londoniak, hozzatok lenne egy kerdesem!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
annamstel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 11. Kedd, 20:39    Hozzászólás témája: Tapasztal Londoniak, hozzatok lenne egy kerdesem! Hozzászólás az előzmény idézésével

En meg itthon vagyok Pesten. Ma kinaltak egy irodai munkat brutto 11.000. font/evert. Es semmihez nem jarulnak hozza (pl. szallas, vagy kaja).

Szerintetek mennyire gyorsan fogok kint ehen halni?
Eleg ez a penz valamire egyaltalan?

Megjegyzem ket ev hollandiai munkatapasztalattal es felsofoku angollal rendelkezem.

Mit gondoltok? Erdemes? Varjak meg? Itthon ulve talalok egyaltalan valamit? vagy hiaba adok fel palyazatokat tonna szamra itthonrol?

Annamari
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 11. Kedd, 22:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A brutto 11.000, ha jol szamolom, akkor hetente nem lehet tobb netto 180-190 fontnal. Mi a 2-es zonaban lakunk, itt 80-85 font korul van egy single szoba, amiben benne van a reszi, mosogephasznalat es nalunk meg az internet is benne van ebben. A berlet 22 font hetente, mobiltelefont mar 20 fontbol meg lehet uszni havonta. A kaja az nalunk kb. 30-40 font hetente fejenkent - olcso kajalasra vannak kiprobalt helyeink, ezeket majd elmeselem. De ha osszeadod a szamokat, akkor latod, hogy ez eleg keves, eppen, hogy csak meg lehet elni belole. Nezz szet a Gumtree-n, szerintem ez eppen az 5.05 fontos minimalber lehet.

De, ha arra hasznalod, hogy ez egy biztos pont es erre alapozva ki tudsz jonni ide, akkor annak nem rossz. Mivel ez mar UK tapasztalat lesz, a masodik allasod megszerzeseben sokat fog segiteni!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 11. Kedd, 23:46    Hozzászólás témája: Re: Tapasztal Londoniak, hozzatok lenne egy kerdesem! Hozzászólás az előzmény idézésével

annamstel írta:
En meg itthon vagyok Pesten. Ma kinaltak egy irodai munkat brutto 11.000. font/evert. Es semmihez nem jarulnak hozza (pl. szallas, vagy kaja).

Szerintetek mennyire gyorsan fogok kint ehen halni?
Eleg ez a penz valamire egyaltalan?

Megjegyzem ket ev hollandiai munkatapasztalattal es felsofoku angollal rendelkezem.

Mit gondoltok? Erdemes? Varjak meg? Itthon ulve talalok egyaltalan valamit? vagy hiaba adok fel palyazatokat tonna szamra itthonrol?

Annamari

Ez nagyon keves, meg akkor is, ha nem beszelnel rendesen angolul. A minimalber 5.05 font/ora. ebbol kb. 10-15% az ado ami lejon. Ha kinnt akarsz tartosan maradni, akkor kezdesnek nem rossz, mert konnyebb itt munkat keesni, foleg ugy, hogy mar volt angliai munkatapasztalatod. Es jobb mint a semmi. Takaritanal ennyi penzert, vagy irodai munkat csinalnal???? Ugyanis takaritokent sem kapsz tobbett. Ha nincs nagy dolog otthon amit felkellene adnod (suli, csalad,stb. akkor gyere ki, vallald el. Amugy ez a munka londonban van?
Vissza az elejére
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 2:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért ebbol már sörre is telik:)))
persze sörpocakod nem lesz tölle:)
Azért ez nem rossz, mert ha megvannak a cuccaid mit például NI, bankszámla, szállás, meg munkaviszony.....határ a csillagos ég
Mert az utcánál lejjeb csak nem lehet ...
Mosoly
Na félre a tréfával.
Nekem nicns nagy tapasztalatom, de kezdetnek nem rossz, mint ahogy a többiek is mondták, de azt mérlegeld, hogy itt kinn is akasz maradni, vagy nem.
Mert én itt többet keresek mint otthon, de kevesebbet tudok egyenlőre félrerakni.
És otthon ugy tudtam félrerakni többet, hogy a koleszban Bótóltam a Cigit, a fénymásolást, nyomtatást, meg a szeszt amiből azért szert tettem egy 6 számjegyű bevételre, persze adomentesen:)
Hosszu távon kifizetődő, rövidtávon is annak tűnik, de nem biztos, mert elkezdesz megint valamit és nem biztos hogy végére érsz.
Mérlegelj alaposan , és nagyon fontold át.
Számolj a legrosszabbal(akár 2000 forintod is bánhat egy üveg sört:)
De komolyan...
Azért ha belejön az ember nem rossz itt kinn csak nehéz....
Remélem nem mondtam nagy hülyeségeket, ha mégis kérem interpretálni..

rOb!
Vissza az elejére
annamstel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 6:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi szepen!
Ja, igen azt nem emlitettem Londonban lenne a melo.
Oszinten szolva hosszabb tavra terveznem a kintletet, mivel angol egyetemre jarok jelenleg is.
Hat akkor ezt meg meg kell fontolnom. Szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 8:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha tenyleg folyekonyan beszelsz angolul, akkor a 11K megalazoan keves. Nezz korul a reeds-en, de otthonrol nem fognak kapkodni erted.

Masreszt a "Londonban van a munka" igen-igen tag fogalom!

Javaslat: kijonni a 11Ks fizetessel es masnap regisztralni magad munkakozvetito irodakkal. Nem ismerem a Londoni fizeteseket, de 30-40 merfoldre London-city-tol 12-15K a normalis irodai kezdofizetes (es kb 300 font/ho a berleti dij rezsivel, errefele nem divik a heti fizetgetes, aki nem tud egy honapot kifizetni (meg a 1.5 honap kauciot), azt komolytalannak tekintik)

-seci
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 8:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lehet hogy figyelmetlenul olvastam idohinayban, de milyen munka lenne amit csinalnal?

Mert tanari kisegito is letezik ilyen fiztessel de csak heti 16 oraban es term time , tehat tanidoben, ami nem is annyirra rossz orabernek jon ki....

HA part-time munke lenne, mellette kersenl egy masik part-timet hasonlo fiztessel, es na tessek maris szuperjol vagy....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 19:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem mindenképpen érdemes nekiindulni, ez egy biztos munka, még ha keveset is fizet, kezdetnek elég. Mellette lehet másik munkát vállalni, sok helyen keresnek olyat, hogy evening vagy weekend receptionist, főleg sportcenterekben és hasonló helyeken. Aztán kb. fél év múlva lehet továbblépni. A kikerülés és az itteni állástalálás olyan nehéz, hogy szerintem ezt az alkalmat nem szabad elszalasztani. Természetesen a dolog tőled függ, mert tényleg nagyon kevés fizetés...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban