| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
dadi Újonc

Csatlakozott: Jul 02, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Július 2. Vasárnap, 14:29 Hozzászólás témája: dadi21@freemail.hu |
|
|
| Én egy 17 éves tanuló vagyok. Jövőre érettségi után szeretnék kihagyni egy évet a főiskolán és kiutazni Londonba vagy annak környékére a barátommal,aki rendőr! Ő 23 éves! Szeretnénk egy évet kint maradni és munkát keresni valamint a mostani nyelvtudásunkat fejleszteni hogy a késöbbiekben visszatudjunk menni és ott tudjunk élni. Én úgy gondolom hogy nagyon nehéz lesz ott letelepedni mert nem ismerünk kint senkit, viszont nagyon elszántak vagyunk! Szeretném megtudni hogy egy érettségivel tudok kint valamilyan munkát találni? És kivel kellene felvennünk a kapcsolatot? Köszönettel: Dadi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 7:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Sima eretsegeit felejtsd el, nincs erteke.
Szakmad legyen!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
playaa Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 7. Péntek, 11:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Azt modnjátok hogy szipla éretségivel és nyelvtudással felejtsem el a kiutazást? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Július 7. Péntek, 12:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Neeem:-)
Csak hogy ne fordittasd le az erettségid. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mityi Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 7. Péntek, 18:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Minel fiatalabb vagy szerintem annal konnyebb a nehezebb helyzetekkel szembe nezni. Ha megvan a batorsagod, akkor ne habozz. Viszont en azert elvegeznem a fosulit, mert azzal egy diplomaval csak konnyebb mar. Nyaranta meg szerintem kilehet jarni nyelvet tanulgatni es dolgozni egy kicsit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
playaa Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 7. Péntek, 22:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem most van lehetőségem mert most meg tduom engedni anyagilag egy utazást és 1-2 honapra a megélhetést ha most nem tudok "szerencsét porbálni" akkor főiskola után sem fog menni, nem a nyelv lesz a hátrány.
Ja ha meg az ország igy halad akokr még most indulok mert ebbe a tempoba 5 év mulva 1000 FT lesz 1 font!
Azt még had kérdezzem emg hogy hogyan keresske rá a végzettséget nem igénylő munkákra azok milyen cimszo alatt érhetők el? pls a fizikai munkák? raktáros segédmunkás stb...? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Július 12. Szerda, 8:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| a hirdetesek tetejen pontosan meg van jelolve a pontos munkakor. Nem hirdtenek altalanositassal, pl fizikai munka...igy nem fogsz vele talalkozni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|