Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Jobs Fair Londonban!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 28. Szerda, 20:08    Hozzászólás témája: Jobs Fair Londonban! Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet, mar tudja mindenki, de talan sokaknak hasznos lehet! A Fusion magazin jovo szombaton, julius 8-an szervez egy vasart (talan ez a legjobb forditas magyarul), igeretuk szerint sok-sok ceggel es munkaajanlattal.

Akit erdekel, a Fusion internetes oldalan talal tobb infot: http://www.fusionmagazine.co.uk/jobsfair/default.asp?ID=list.

(En nem szervezem, csak az ujsagban olvastam, tovabbi infot nem tudok adni!)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 29. Csütörtök, 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szisztok!!
Nekem ez jól jönne, mert 6-án megyek ki:DNagyon boldogNagyon boldog
Azt akkro gy el tudom adni magam valami zsiros cégnek mondjuk heti 10000 fontért:DNagyon boldogNagyon boldogNagyon boldog
És amikro hazajövök csak annyit mondok..
I"m so so fucking rich!

Ezek amugy hogy néznek ki, ha leirnádMosoly
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 2. Vasárnap, 11:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem akarok elbantorito lenni, csak praktikus, mert a munkam rven megfordultam jonehany jobfairen.

ezek csak hirdetik a munkat, nagyon valogatnak es NI szam nelkul nehez meg a listara is felekrulni. Altalaban szorolapoznak, toboroznak, CVt begyujtenek...(vigyel jo sokat es nagyon jol megirva) es varhatod a valaszt.

kivetel a rendorsegi, tuzoltoi es katonai toborozas ahol akar azonnali interviewt is kaphatnal, ha megfellenel a feltetelekenek, pl eves tartozkodas angliban......

Mindenkeppen jo angol tudasuak mejenek oda, atobiek csakidot energat vesztgetenek.A jobfairen kerdezeni kell, kommunikalni es a alatluk kerdezett kerdesekre (ami nem lesz sok, mert celjuk minel tobb jelentekzo felvetele egy listara amit utan jol kiszurnek) jol valsozlni.

Aki tollakat gyujt, jevenyekt, kulcstartokat es egyb kis dolgokat az is mehet oda a gyujtoszenvedleyet ki elheti...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 3. Hétfő, 9:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
kivetel a rendorsegi, tuzoltoi es katonai toborozas ahol akar azonnali interviewt is kaphatnal, ha megfellenel a feltetelekenek, pl eves tartozkodas angliban......

A katonai palyahoz brit allampolgarnak kell lenni. Ez tisztan es vilagosan le van irva az Army web-lapjan.
Nem tudom, hogy mi a pontos helyzet a rendor/tuzolto dologgal, de nem lennek nagyon meglepve, hogy a rendornek is brit allampolgarnak kell lennie.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 3. Hétfő, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már nem, ezen változtattak nem olyan régen, diszkriminációra hivatkozva....
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 3. Hétfő, 14:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Már nem, ezen változtattak nem olyan régen, diszkriminációra hivatkozva....

Ize.. Elolvastam... Tipikusan angol modon valtoztattak Mosoly
Eloszor is csak a tiszteknel toroltek az allampolgarsagi feltetelt. De ugy, hogy min 5 eve itt kell elned. Szoval el is toroltek meg nem is!

Lasd itt: http://www.armyjobs.mod.uk/RegularArmy/Requirements/Nationality/Soldier/ es http://www.armyjobs.mod.uk/RegularArmy/Requirements/Nationality/Officer/

Persze lehet, hogy a torveny mar modosult csak a MOD meg nem tud rola!

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 3. Hétfő, 17:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tipikus. Nem mintha egyetértenék a dologgal, szerintem ez tipikusan egy olyan munkakör, ahol ennek kikötésnek kellene lennie, főleg a mostani helyzetben. Ja, én a rendőrökről beszéltem... Tűzoltónak nem kell állampolgárnak lennie, pont most olvastam az újságban, hogy Hertfordshire-ben felvétel van.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 7:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell allampolgarsag, EU utlevel eleg!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban