Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

kellene egy kis segitség!!!!!!!!!!
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
dufa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 8:44    Hozzászólás témája: kellene egy kis segitség!!!!!!!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok.arrol szertnénk érdeklödni hogy kint hogy érdemes és hogy lehet leghamarabb munkát találni.nyelvtudás az alapfokon megvan.magyar kozvetito cégen kersztul akartunk kimenni de az majdnem megszivatot minket.elore is koszonjuk a segitségeteket.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Leslie
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,elárulnád melyik közvetytő cég volt az?Csak mert nekem is folyamatban van és nem szeretnék pórul járni.. Ördögi vagy nagyon őrült
Vissza az elejére
dufa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 11:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello.pesten a semelweis utcában van a irodájuk.azt mjak nem kérnek kozvetitoi dijat.aztan kiderult hogy a fizetésbol hetente leveszik az o kis lovécskájukat.na meg a másik hogy tobb embertol is hallotunk rosz dolgokat.és szinte mindegyik ugyanazt mta aki ezzel a céggel ment ki.az infinity a ceg neve Zavarban levő Zavarban levő Ördögi vagy nagyon őrült Ördög
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 12:05    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Kéne már egy "szégyen falat" csinálni valahol ezeknek a cégeknek, ahol bárki kérdezés nélkül is megtalálja a megbízhatatlan cégek és személyek neveit.... Szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
dufa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 12:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az biztos hogy nem ártana egy szégyenfal.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 12:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen!!! Felkiáltás Arra gondoltam, hogyha vki fél leírni cégnevet, stb.lehetne egy topicban össszegyűjteni a tipikus kamudumákat,amivel a cég fogad, a gyanús jeleket. A meg nem válaszolt kérdéseket, a kínos mellébeszélést.....kifogásokat.

Dufa, hogy is volt ez a havi jatt leszedés? papírt is adtak volna róla?? Mert eddig csak más egyösszeges megoldásokról olvastam... (prospektust kell megvenni, vagy ha kirugnak idő előtt akkor kellfizetni, stb. )
Vissza az elejére
dufa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 13:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Ha figyelmesen végigolvasod a topikot a cég nevét is emlitetem!
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 19:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Igen!!! Felkiáltás Arra gondoltam, hogyha vki fél leírni cégnevet, stb.lehetne egy topicban össszegyűjteni a tipikus kamudumákat,amivel a cég fogad, a gyanús jeleket. A meg nem válaszolt kérdéseket, a kínos mellébeszélést.....kifogásokat.

En tudok egy megjobbat: ha valaki nem meri leirni a ceg nevet, kuldje el nekem emailben, aztan en majd leirom! Mosoly Ugyis utalom az ilyen kis szarrago cegeket, szinte csak rosszat hallottam mindrol, nem is ertem, hogy amikor az Interneten mindent meg lehet talalni, hogy tudnak meg mindig lehuzni egyeseket mindenfele kamudumaval.
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 21:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, amint azt megtudtam:

"A legnagyobb csaló a REISCH ! Az Expressz Online-on hirdetik magukat agyba-főbe ezek e tetvek.
Az Andrei Zsuzsa, a Varga Zoltán már nemzetközi szinten űzi az ipart.Egész hálózattal dolgoznak,főleg Londonba teszik ki a sok szerencsétlen embert takaritani."

Szerencsére még egyikükkel sem találkoztam..
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 7:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Na, amint azt megtudtam:

"A legnagyobb csaló a REISCH ! Az Expressz Online-on hirdetik magukat agyba-főbe ezek e tetvek.
Az Andrei Zsuzsa, a Varga Zoltán már nemzetközi szinten űzi az ipart.Egész hálózattal dolgoznak,főleg Londonba teszik ki a sok szerencsétlen embert takaritani."

Ha egyikukkel sem talalkoztal akkor honnan tudod, hogy csalok???
Javasolnam, hogy csak olyan ember irjonon le ilyen vadakat, akinek SZEMELYES tapasztalata van a dologban...nem csak "OLVASTAM VALAHOL"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha valaki meguti az ujsagot, az mar eleg biztos, nem kell szemelyes tapasztalat. Artin beirt egy cikket az Andrei Zsuzsarol ide.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 14:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, én arra gondoltam, hogy vki név nélkül akarna beírni, az írjon csak a körülményekről, pl. iroda lakótelepen, bérházban, stb. meg nem adtak eről-arról konkrét választ, stb. aki gondolja, írjon a cégről....én nem mentem itthon céghez, lehet kinnt rákényszerülök majd kinnti munkaközvetítőre, az a lényeg, hogy egy dolog egy céggelegyszer vhogy kimennni, más későbbtovábblépni, megélni, élni... ezt kell átgondolni!!!Aki megadott cégnevet, köszönöm, majd elkerülöm. sajnos elképzelhető, hogy aki egyszer elkezdett ilyen cégeket csinálni, időnként nevet cserél. Az említettcikk is létezik, de tudtommal vanegy igazi varga zoltán és egy csaló, aki őt utánozza, ez utóbbi Maon működik...(?) Arra bíztatnék mindenkit: 1) amit maga meg tud csinálni, azért ne fizessen, mert lehet olyan szolgáltatásra legálisan szerződni, amit akár TE is elvégezhetsz...(netes keresés)2) ha lehet referenciát szerezzen 3) ne írj alá semmit, amit nem értesz,nem válaszolnak vmire, vagy még át akarnád nézni, de ott nem engedik, stb. ,,presszionálják" az azonnali szerződést:nem kötelező!! 4)angol nyelvutdás nélkül ne vágjopn bele senki, mert eladják a piacon, ahogy a mondás tartja!!!! Ördögi vagy nagyon őrült 5) mit tudok én, miről van papírom, mi a tapasztalatom, és mi a kínálat, kereslet ottt?? ha ezt megnéztem, be lehet lőni, mire jutok....6) mihez kezdek,ha vmi gondom van? ki akarok lépni, stb......??????????????meg kellelőre nézni....7) ha vlki a TE ÁLMAIDAT akarja neked eladni, és nem beszél nehézségről stb. csak gyanús kell legyen!!!!!!!! Ötlet Köszi Igancz, stb. a infókat!!!!!!!!
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 15:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

xtazi írta:

Javasolnam, hogy csak olyan ember irjonon le ilyen vadakat, akinek SZEMELYES tapasztalata van a dologban...nem csak "OLVASTAM VALAHOL"

Speciel Andrei Zsuzsa es Varga Zoltan terjedelmes cikkben szerepelt a Nepszabadsag egyik februari szamaban, aminek a linkjet valamelyik topikba bemasoltam kb. 2 hete. Meg idezetet is kiszedtem. Eleg hosszu volt. A cikkben olyan emberek nyilatkoztak, akiket ez a ket jomadar etetett be.
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 15:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
xtazi írta:

Speciel Andrei Zsuzsa es Varga Zoltan terjedelmes cikkben szerepelt a Nepszabadsag egyik februari szamaban, aminek a linkjet valamelyik topikba bemasoltam kb. 2 hete. Meg idezetet is kiszedtem. Eleg hosszu volt. A cikkben olyan emberek nyilatkoztak, akiket ez a ket jomadar etetett be.

Akkor ismet, csak azt tudom javasolni, hogy maskor jobban nezz korul a neten, ha jol emlekszem mikor megjelent a cikk, meg itt is szo volt rola...tobb honappal ezelott...ha kicsit utanna olvasol megerted hogy tobb Varga Zoltan is letezik...
Attol meg, hogy valami megjelenik egy ujsagban...nem feltetlenul igaz...
Nem szeretnek senkit sem vedeni, de ha mar vadaskodunk...akkor legyen is alapja..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

xtazi írta:
ignac írta:
Na, amint azt megtudtam:

Talán olvasd el az eggyel korábbi hozzászólásomat és esetleg összeáll a kép!
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban