| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
momoka Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 18. Vasárnap, 12:18 Hozzászólás témája: Reflexologuskent magyar es kulfoldi pacienseket keresek |
|
|
Sziasztok!
Bp-en elvegeztem 100 oras Reflexologusi, talpmasszazs tanfolyamot, oklevellel rendelkezem, tapasztalatom, gyakorlatom van,szeretnek pacienseket, akar magyarokat is massirozni, heti par oraban.
Kerlek benneteket, ha szeretnetek igenybevenni a 40 perces-1 oras masszazst, vagy tudtok ajanlani pacienseket, irjatok.
Varom hozzaszolasotokat.
Udv: Moni
monika.morocz@vipmail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Június 23. Péntek, 14:13 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Szia!
Nem akarlak leszólni, de én ennél jóval magasabb szintű végzettséggel sem tudtam ilyenjellengű munkát találni (több mint fél év alatt) kint.
Persze az is igaz, hogy én itthonról próbálkoztam és csak hivatalos munkával...
Nem tudom, hogy ott hogyan lehet "fusizgatni", illetve magánpácienseket fenttartani és ennek milyen vonzatai vannak (minden szempontból).
Minden esetre neked sok (több) szerencsét kívánok.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Június 23. Péntek, 16:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ja,ha nem teljesen hivatalos, marad a szájhagyomány utján .......vagy bombázni a természetgyógyász kis cégeket jelentkezéssel.... gummtree??hátha keresnek ilyesmit.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Június 23. Péntek, 17:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | | vagy bombázni a természetgyógyász kis cégeket jelentkezéssel.... |
Azokkal nehez lesz neked konkuralnod, nalunk minden varoskaban van kinai doki (akupunkt- es presszura, masszazs, fuvek es bogyok). Nekik ez a verukben van, te hozzajuk kepest csak gyenge kezdo leszel (no hard feelings!)
Ami szerintem inkabb mukodik az megprobalni becsempeszni magad valamilyen gym-be.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Június 24. Szombat, 10:06 Hozzászólás témája: .. |
|
|
| seci írta: |
Ami szerintem inkabb mukodik az megprobalni becsempeszni magad valamilyen gym-be.
|
Ott viszont (szerintem) sokkal inkább az általános (lazító és frissítő) és a sport masszázs számíthat piacra... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|