Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
annamandala Újonc

Csatlakozott: Jul 11, 2010 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Magyarországon
|
Elküldve: 2010. Július 11. Vasárnap, 16:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Szotyi írta: | Sziasztok!
Bentlakasos au-pairt keresek egy Londontol nem messze levo varosba, Ewell-be. Az idotartam kb egy evre szolna, augusztus vegetol julius vegeig. Egy 8 eves kislanyra kellene vigyazni es neha magyarul tanitgatni. A munkaido nagyon rugalmas.
H
a valakit erdekel es lenne meg kerdese, szivesen valaszolok  |
Szervusz!! Engem érdekel ez a munka,szeretném ha felvennéd velem a kapcsolatot.Legyen szép a napod. annagobelin@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 1007 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2010. Július 11. Vasárnap, 17:04 Hozzászólás témája: |
|
|
annamandala írta: | Szotyi írta: | Sziasztok!
Bentlakasos au-pairt keresek egy Londontol nem messze levo varosba, Ewell-be. Az idotartam kb egy evre szolna, augusztus vegetol julius vegeig. Egy 8 eves kislanyra kellene vigyazni es neha magyarul tanitgatni. A munkaido nagyon rugalmas.
H
a valakit erdekel es lenne meg kerdese, szivesen valaszolok  |
Szervusz!! Engem érdekel ez a munka,szeretném ha felvennéd velem a kapcsolatot.Legyen szép a napod. annagobelin@gmail.com |
2008.aprilis 25-ei a hirdetes amire valaszoltal. Csak hogy ne legy csalodott ha esetleg nem ir senki. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
majdelvalik Mester

|
Elküldve: 2010. Július 11. Vasárnap, 22:50 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Dzsondzsi Újonc

|
Elküldve: 2011. Április 27. Szerda, 16:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, és szeretnék idén nyáron 2-3 hónapot au-pairként dolgozni, elsősorban Londonban, de a lényeg hogy az egyesült királyságban. 2 éve van középfokú nyelvizsgám, és kétannyelvű gimnáziumba járok, szóval jól beszélem a nyelvet. Van esély rá, hogy kapjak munkát? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alliL Mester

Csatlakozott: Jan 28, 2008 Hozzászólások: 328 Tartózkodási hely: London W13
|
Elküldve: 2011. Máj 11. Szerda, 19:34 Hozzászólás témája: Looking for full time Spanish or Hungarian speaking live-out |
|
|
Gumtree-n találtam!!
We are looking for a live-out nanny for our two sons, aged 2 yrs and 3months
The position is for a sole charge nanny, with light housekeeping duties. The mother will be at home until October this year, thereafter returning to work.
Our eldest son will start nursery in September, for three full days a week, and therefore from September onwards, you will look after our youngest son only, during three days a week, picking up the eldest from nursery in the afternoon, and during two days a week, you will look after the two at the same time.
We are looking for someone with experience as a nanny, who has looked after more than one child at the same time, with checkable references and ideally living in our area.
It is an advantage if you are Spanish or Hungarian speaker and if you have a drivers licence.
Working hours are Monday to Friday, 10-11 hours a day, and idealy we would like you to babysit once a week in the evening.
The job includes roughly the following:
Giving breakfast
cleaning up the kitchen
(the nursery drop off will normally be done by the parents)
taking children to park, or their activities
cooking and giving lunch,
making sure naptimes are followed
during naptimes, ironing
organising playdates,
picking up eldest from nursery, by bus
from time to time bathtime may also be done by you
The ideal candidate will have experience in the field, will be a creative and fun person who genuinly enjoys being with children, and talks to them to develop their speech and manages to keep them busy and entertained even indoors. We are looking for someone who is willing and able to take initiative, but who is also happy to communicate and follow our wishes, in what concerns the children.
We look forward to hearing from you. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
khamara Újonc

|
Elküldve: 2012. November 16. Péntek, 13:01 Hozzászólás témája: 2013 Nyári au-pair munka |
|
|
Sziasztok,
2 és 4 éves gyermekeim mellé keresek au-pairt a nyári hónapokra (május közepe - augusztus közepe). Bishop's Stortfordban lakunk, Londontól észak keletre.
Elsősorban a gyerekekre kellene vigyázni és minimális házimunkát végezni. Bentlakásos vagy bejárással. A hétvégék szabadok.
Irjatok, ha érdekel.
Köszi,
Kriszta |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Brigittaa889 Újonc

|
Elküldve: 2013. Március 5. Kedd, 13:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Szívesen vállalnék Au-pair munkát, ha valaki tud ebben segíteni, írjon!
Köszönöm |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kikinga Újonc

|
Elküldve: 2013. Április 7. Vasárnap, 22:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A nyári időszakra szeretnék kimenni Angliába, ezért gyermekfelügyeletet vállalnék (3-4 hónap)! 24 éves vagyok, a gyermekvigyázás terén több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem! Megbízható és türelmes vagyok, a gyerekeket könnyen le tudom foglalni:)
Kérlek, ha bárki tud ilyen jellegű munkáról, keressen meg rögtön!
Köszönöm!
Üdv,
Kinga |
|
Vissza az elejére |
|
 |
GaaGaa Újonc

|
Elküldve: 2013. Június 23. Vasárnap, 10:20 Hozzászólás témája: au pair munka |
|
|
Sziasztok!
Au pair munkát keresek Angliában/Írországban,nyári kezdéssel,hosszútávra.Angol és magyar családokhoz egyaránt.19 éves vagyok,jelenleg a WSUF üzleti főiskola tanulója vagyok,idegenvezető szakon,de ez nem zárja ki a hosszútávú munkavégzést .
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed,nyugodtan írj vagy ide,vagy az emailemre: gaby88@citromail.hu .
Szívesen küldök önéletrajzot(angolt,magyart,amit szeretnél) és/vagy az au pair profilomat.
Az útlevelem érvényes szóval,csak egy jó ajánlatra várok.
Köszönöm,hogy elolvastad
Gabriella |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bara89 Újonc

|
Elküldve: 2013. Június 26. Szerda, 17:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Au pair/nanny munkát vállalnék Londoban vagy környékén de akár messzebb is, megbeszélés kérdése. 6 hónapig voltam au pair Nottinghamben és szeretném folytatni. Ha felkeltettem érdeklődésedet vagy tudsz valakit aki érdeklődne írj ide vagy a balazs.barbara8@gmail.com címre.
Köszönettel, Barbi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|