Bentlakásos au-pairt keresek, 20 és 55 éves kor között, akár azonnali kezdéssel.Magyar család vagyunk.Fényképes önéletrajzot kérek.
Alapszinten kell hogy beszélj angolul.00447921190650
Szia !
Én július 2-tól tudnék kimenni szeptember 7-ig!
Középszinten beszélek angolul, már voltam kint Londonban 11 hónapot Au-pairként !
Ha neked jó, akkor jelezz és küldöm az önéletrajzom!
Én egy 26 éves budapesti lány vagyok. Szeretném koppottas nyelvtudásom felfrissíteni kicsit, ezért szeptembertől szeretnék kiutazni Londonba. A gyerekeket nagyon szeretem, babyszitter tanfolyamot végeztem, itthon pedagógusként dolgozom.
Ha még nem telt be az állás, kérlek küldj némi hasznos információt az email címemre: yvibaby@freemail.hu!
Csatlakozott: Jun 07, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Dunaújváros
Elküldve: 2006. Június 7. Szerda, 10:37 Hozzászólás témája:
23 éves vagyok, 9 hónapig voltam Angliában au pair és fél évet New Yorkban, vannak ajánlóleveleim, folyamatosan beszélek angolul, Enci írj ha még mindig keresel bébiszittert!
Elküldve: 2006. Június 17. Szombat, 12:23 Hozzászólás témája: momoka
Sziasztok! Szia Enci!
Bebiszitter munkat keresek. Van tapasztalatom nem keves.
Illetve, ha barki keres hivatasos talpmasszort, reflexologust, van diplomam es szakmai tapasztalatom. Szeretnem ezt a munkat itt Londonban is folytatni.
Elküldve: 2006. Június 21. Szerda, 7:45 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Mint oly sokan, én is szeretnék augusztus 2. felétől Londonban au-pairkedni.
valaki tud esetleg megbízható, bevált ügynökséget?
Esetleg a BrickAuPair-ről tudtok vmit?
Elküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 18:05 Hozzászólás témája:
Szia Enci!
Bocs, hogy itt zargatlak. Csak egy gyors kerdes. A baratnomnek ID-ra lenne szuksege. Persze van passportja, csak hogy nem szivesen hagyna el, igy a kerdes az lenne, hogy lehet valami fele ID-t igenyelni valahol? Tapasztalataim alapjan az angol jogsi a legkiralyabb ID, nincs olyan dolog amihez nem lenne megfelelo. Neki viszont nincs jogsija.
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 827 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 18:39 Hozzászólás témája:
rixus írta:
Szia Enci!
Bocs, hogy itt zargatlak. Csak egy gyors kerdes. A baratnomnek ID-ra lenne szuksege. Persze van passportja, csak hogy nem szivesen hagyna el, igy a kerdes az lenne, hogy lehet valami fele ID-t igenyelni valahol? Tapasztalataim alapjan az angol jogsi a legkiralyabb ID, nincs olyan dolog amihez nem lenne megfelelo. Neki viszont nincs jogsija.
Angliaban nincs ID kartya. Mostmar, ha jol tudom, torveny van ra, hogy lesz, de majd csak 2008-ban vagy akkor sem.
Javaslom a magyar szemelyit! Az utlevelet leadhatja, sot meg el is hagyhatja, akkor is tud utazni Europan belul.
Oh, most jut eszembe! Igenyeljen provisional (tanulo) driving license-t! 2 evig ervenyes es ID kartya! Es ha van kedve es sok penze, meg az igazi jogsit is megszerezheti! Reszleteket a DVLA honlapjan...
Elküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 19:44 Hozzászólás témája:
Koszike ennek a tanulo jogsinak utana nezek! Bar ha magyarul gondolkodom, ahhoz hogy ezt megkapd odahaza, legalabb jogviszonyban kell lenned egy autos iskolaval.
Elküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 10:43 Hozzászólás témája: ...
!!!
AU PAIR melo
Ha valakinek kell live-in es melo szoljon. Male female is lehet.2 gyerkoc van 5 es 7 eves fiuk. Tudok kuldeni szerzodest, a csaladnak surgosen kellene, ASAP!!
Fizetes sztem jo.
Huntingdon-ban van, terkepen keressetek ra, nem tudom hol van.
Irjatok ide is, vagy jankaszocs@gmail.com vagy smst is irhattok, vagy hivjatok.
A csaladot nem ismerem szemelyesen, csak az ugynokseget, es nekem mar van csaladom...07958328891 _________________ Just hun
Elküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 11:01 Hozzászólás témája: még új de nem akarok itthon maradni!
Hogyan lehet Londonban bébiszitterként munkát vállalni???
Alapfokon igen jól beszélek angolul és nagyon szeretem a gyerekeket!
A munkabírásom kítűnő és volt már bejelentett munkahelyem is!
Ha valaki szolgálna nekem valami információval kérem jelezzen!
Telszámom:+36209673399
email:ydsa@tvn.hu
Megköszönném a segítséget!
Tisztelettel
Hidasi Eszter
ui:az sem utolsó h legalább normálisan megtanulnék angolul:)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban