Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

A munkakeresésről néhány mondat....
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 19. Péntek, 9:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Füstölt csülök a hentesnél, savanyú káposzta a török boltokban kapható Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
PorkTheOrk
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 20. Szombat, 2:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom a tanacsokat!

Meg sem fordult a fejemben, hogy innen keressek munkat, ott biztos egyszerubb. A cwjobs nagyon jo, kapasbol talaltam 5-6 helyet, amit a nyelvtudasom es a szakmai tapasztalatom alapjan siman be tudnek vallalni.

Megegyszer koszonom a valaszokat!
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 20. Szombat, 8:48    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Az jó ha találtál 5-6 helyet, csak számíts rá, hogy ebből jó ha egy foglalkozik majd érdemben a jelentkezéseddel és ez még nem jelenti azt, hogy alkalmazni is fog. Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Balu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 23. Kedd, 11:21    Hozzászólás témája: reagálás Smilemon és Finsbury üzenetére Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

remélem tegeződhetünk:))
(újoncként bocsi, ha valamit nem jól csinálok)
nos, én úgy vagyok vele, hogy ami másnak rossz, az nekem nem szerez megnyugvást. Tanulságképpen a helyzetem:
7 éves bank gyakorlatom van, ezen belül másfél év kirendeltségvezetői.
Itthon nagyon gázos az előrelépés vagy akár a versenyképes fizetés,
bármit is hantázgat a média.
tavaly óta erősen fontolóra vettem, hogy kimegyek dolgozni, és hát ugyebár London az egyik központ a banki szférában.
A lényeg: pár hónapja komolyan elkezdtem a netes álláskeresést.
EURES-es van saját oldalam, teljes CV meg motivation letter. De azóta sem jött semmilyen reakció.
Ami viszont kellemes meglepetés számomra, hogy
az adecco.co.uk
a monster.co.uk
az informatiq.co.uk
legalább naponta bombáz különböző lehetőségekkel, amik nagyjából megfelelnek az általam megadott paramétereknek. Más kérdés, hogy az online apply-ra még nem jött válasz, gondolom pl. mert nincs angliai telcsiszámom.
Több helyen regisztráltattam magamat, úgynevezett saját account-ot nyitottam.

Jövő hónapban személyesen is megyek Angliába, az talán segít. Majd megírom a tapasztalatokat.

addig is sok szerencsét mindenkinek
Balu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 23. Kedd, 11:24    Hozzászólás témája: röpke kérdések Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

tudna valaki segíteni abban, hogy
1., az itthoni Nemezetközi Bankárképző Rt (ITCB) által kiadott OKJ-s számmal is bíró nemzetközi banki tanácsadói képesítés milyen kategóriánka felel meg odakint???

2., ha kint próbálok meg telefonszámot szerezni magamnak (megkönnyítendő az álláskeresésemet), mik kellenek hozzá?

előre is köszönöm szépen
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 23. Kedd, 23:12    Hozzászólás témája: Re: röpke kérdések Hozzászólás az előzmény idézésével

Balu írta:
Sziasztok,

1., az itthoni Nemezetközi Bankárképző Rt (ITCB) által kiadott OKJ-s számmal is bíró nemzetközi banki tanácsadói képesítés milyen kategóriánka felel meg odakint???

2., ha kint próbálok meg telefonszámot szerezni magamnak (megkönnyítendő az álláskeresésemet), mik kellenek hozzá?

előre is köszönöm szépen

1. Forditasd le, aztan szerintem csak a meggyozokepessegen mulik, hogy mit ersz vele.

2. harom dolog kell: penz, penz, penz
Balu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 24. Szerda, 9:07    Hozzászólás témája: Re: röpke kérdések Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Ignác,

nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt választ, megpróbálom persze a lefordíttatást is, de előbb még a képző inztézménytől kérek infót az egész oklevélel kapcsolatban.
A pénz pénz pénz megjegyzésehez no comment:((

ignac írta:
Balu írta:
Sziasztok,

előre is köszönöm szépen

1. Forditasd le, aztan szerintem csak a meggyozokepessegen mulik, hogy mit ersz vele.

2. harom dolog kell: penz, penz, penz

Balu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 24. Szerda, 9:25    Hozzászólás témája: infó kérése Hozzászólás az előzmény idézésével

Ismét sziasztok mindenkinek,

olvastam már, hogy ez nem egy kibeszélő show, de csak tárgyilagos információt szeretnék kérni bárkitől, aki esetleg kapcsolatba került a következő három ügynökségről, vagy tud valamit az alábbi cégekről:

Global Job Hungarian Employment Agency,
Hungarowork,
Angol Ház.

Many thanks in advance Kacsintó
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 24. Szerda, 13:52    Hozzászólás témája: kommentár nélkül Hozzászólás az előzmény idézésével

Because the post involves personal care our
original requirements are for a female carer.
(A genuine occupational qualification exists under the Sex Discrimination
Act 1975 s7(2)(b) & s7(2)(e))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
dufa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 28. Vasárnap, 15:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.lenne egy kérdésem.szerintetek hogy éri jobban meg kimenni angliába.kozvetito cégen keresztül vagy az ember kockáztat és belevág az ismeretlenbe.Menyaszonyomal itthon ceglédre járunk át egy közvetitő irodához.per pillanat ott tartunk hogy kb másfél honaja járunk angol orákra.jovo honap kozepén szeretnénk felmenni pestre állásinterjura amely egy videokonferencia keretében zajlik majd le.szerintetek van ilyen?vagy csak én vagyok gyanakvo.ha minden jol megy és sikerul akkor egy-két héten belül lehet indulni ki.a szállás 65gp lenne egy hétre.kérdésem az lenne hogy kint hogy mükődik:amit fizet az ember albérlet árat abba benne van a rezsi is?és mi az a depozit?elöre is kösz,jozsi
Vissza az elejére
janos900
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 15:36    Hozzászólás témája: Kérdések Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

06.17.-én landolok Londonban.

A szállásom megvan. Még pénz is, kb 2-3 hónapra, persze csak létfenntartásra, no buli.
Van kint egy barátom (15éve a legjobb) aki segít nekem, a szállást is elintézte, kezességet vállal értem a bankba, egyből nyithatok számlát.
Munkahelyet is szerzett, be ia adtam mindent előre (CV, ajánlólevelek, adatlap), de a cég azt mondta, nem érdeklik a vonatkozó törvények, csak olyan embert vesz fel, akinek van NI száma. Úgy tudom ez nem megy hamar, be kell adni a jelentkezési lapot, meg befizetni postai utalványon az árát, aztán meg hívnak valamikor, egy interjúra. A barátom 4 éve járta végig az egész tortúrát, akkor még nem voltunk EU-sok, szóval nincs közvetlen ügyintézési tapasztalata. Kérdéseim:

Ha egyből lesz bankszámlám, akkor nem érdemes hajtanom a jogsit igaz?
Mi a tapasztalat kb mennyi idő alatt kapom meg az NI-t?
Miket kérdeznek ezen az interjún?
Az NI szám adható, vagy jár? Elbukhatom én ezt valahogy?

Előre is köszi!

János
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 18:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

NI számot akkor tudsz igényelni, ha van állásod. Addig nem adnak. És nem kell érte fizetni. Addig meg adnak ideigleneset. Néhány hétbe kerül az ügyintézés.

A munkáltató pedig olyat nem mondhat, hogy nem érdeklik az ide vonatkozó jogszabályok. Milyen cégről van szó? És milyen munkát keresel?
Vissza az elejére
janos900
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 18:47    Hozzászólás témája: NI szám Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajna Mondanak ilyet.

Egy országos üzletlánc, azt mondta a személyzetis főnök, hogy többször volt problámája a cégnek az ideiglenes NI számmal munkát vállalókkal, ezért Ők csak a fix számot fogadják el. A haverom bevitt egy szlovák munkatársat tanuskodni, aki tavaly bekerült ideiglenes NI-vel, erre azt mondták Szlovákia más mint Mo., felolvasta a törvényt, megcáfolt az összes kifogást, erre azt mondták nagyon nem megfelelő a hozzáállása. Magyarán fogja be a száját. Ez van. A cég nevét nem írom le mert, mindenképpen be akarok jutni hozzájuk. Nem egy nagy meló polcfeltöltés, de már most is dolgozik ott két barátom, meg a három leendő lakótársam is ott melózik, 10 perc gyalog a szállástól, szóval jó csapat lenne, magyar lenne a főnököm stb... Be kell jutnom. Csak még előtte le kell húznom egy hónapot valami tökmindegy milyen munkahelyen, amíg meglessz a fix NI szám.
Kicsit dühítő, hogy 6 hónap felkészülés, szervezés csúszik el egy ilyen dolgon. De ahogy a haverom is mondogatja, ha nem vagy angol akkor neked mindent jobban kell csinálnod, hogy megkapd ugyanazt.
Vissza az elejére
playaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 20:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az olyan munkákért amihez nem kell különösebb végzettség (takaritás, árufeltöltés segédmunka, gyári/szallgmunkák) mi számit jo fizetésnek?
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 7. Szerda, 6:06    Hozzászólás témája: Re: NI szám Hozzászólás az előzmény idézésével

janos900 írta:
Sajna Mondanak ilyet.

Egy országos üzletlánc, azt mondta a személyzetis főnök, hogy többször volt problámája a cégnek az ideiglenes NI számmal munkát vállalókkal, ezért Ők csak a fix számot fogadják el. A haverom bevitt egy szlovák munkatársat tanuskodni, aki tavaly bekerült ideiglenes NI-vel, erre azt mondták Szlovákia más mint Mo., felolvasta a törvényt, megcáfolt az összes kifogást, erre azt mondták nagyon nem megfelelő a hozzáállása. Magyarán fogja be a száját. Ez van. A cég nevét nem írom le mert, mindenképpen be akarok jutni hozzájuk. Nem egy nagy meló polcfeltöltés, de már most is dolgozik ott két barátom, meg a három leendő lakótársam is ott melózik, 10 perc gyalog a szállástól, szóval jó csapat lenne, magyar lenne a főnököm stb... Be kell jutnom. Csak még előtte le kell húznom egy hónapot valami tökmindegy milyen munkahelyen, amíg meglessz a fix NI szám.
Kicsit dühítő, hogy 6 hónap felkészülés, szervezés csúszik el egy ilyen dolgon. De ahogy a haverom is mondogatja, ha nem vagy angol akkor neked mindent jobban kell csinálnod, hogy megkapd ugyanazt.

Esetleg jelentkez olyan allasokra amit tuti nem kapsz meg....pl ahol feltetel az angol allampolgarsag....a lenyeg hogy kuldjenek par visszautasito levelet, amivel bizonyitani tudod hogy aktiv munkakereso vagy....

A ceg nevet meg nyugodtan leirhatod...szerintem ok nme olvassak ezt a forumot:))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
4 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban