Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
nanerika Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 29. Vasárnap, 6:43 Hozzászólás témája: Angliaban elo magyar csaladokhoz gyermekfelugyelet |
|
|
Au-paireket kozvetitek Erdelybol. Sokan szeretnenek magyar csaladhoz kerulni, ez az elsodleges szempont. Irj nekem mailt ha erdekel:
erika@au-pair-encias.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bizike86 Újonc

|
Elküldve: 2009. December 21. Hétfő, 14:47 Hozzászólás témája: tapasztalt bébiszitter Észak-Londonban! (1-2 zóna) |
|
|
Sziasztok!
23 éves egyetemi hallgató vagyok, tanulmányaimat bébiszitterkedéssel szeretném kiegésziteni part time-ban (du/este/éjszaka/hétvége) több mint 3 éves bébiszitteri tapasztalattal rendelkezem, kiváló referenciáim vannak Magyarországról és Londonból egyaránt! apró házimunkákat és főzést is elvállalok, 8 fontos órabért kérek.
ha érdekel az ajánlatom, kérlek ide irj mailt: bizike86@yahoo.co.uk |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csillagB Újonc

|
Elküldve: 2011. Január 3. Hétfő, 14:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Masfel eve erkeztem az orszagba, januarban koltozok Londonba. 24 eves testnevelo tanar vagyok, es e mellett sportedzo, sportrekreacio es uszas szakagon. A foiskola alatt uszast oktattam ovodas es kisiskolasok reszere. A sajat korosztalyomnak aerobicot tartottam. Szemelyi edzoskodtem es taplalkozasi tanacsokkal lattam el azokat az embereket akik bizalommal fordultak hozzam.
Nanny, babysitter allast keresek, magyar es termeszetesen angol csaladoknal. Esti, ejszakai es hetvegi gyerekfelugyeletet is vallalok a lakasomban is, ami nagyon szep kornyezetben van a Temze mellett, gyonyoru park, jatszoter, es kosarlabda palya. Ha valaki nem tudja megoldani, a gyermek elhelyezeset akkor szivesen vallalom a felugyeletet. Vallalok uszas oktatast, szemelyi edzoskodest es taplalkozasi tanacsadast is, minden korosztalynak. Dolgoznek iskolaban, ovodaban es bolcsodeben akar onkenteskent is.
Energikus vagyok, megbizhato es lelkiismeretes.
Ha szeretnel rolam tobbet megtudni hivj a 07759943901 telefonszamon. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
taki1123 Újonc

|
Elküldve: 2011. Február 21. Hétfő, 12:57 Hozzászólás témája: Au Pair munkát vállalok külföldön élő magyarakonál |
|
|
Takács Marietta vagyok, 19 éves. Külföldön élő magyar családoknál szeretnék au pair munkát vállalni, augusztus végéig.
Tapasztalatom gyerekekkel van, 2 öccs mellett, volt mit tapasztalni, ha ismérnék őket, el hinnék.
Szeptembertől szeretném folytatni tanulmányaimat, kisgyermek gondozói szakon.
Imádom gyerekeket, energikus, család centrikus, önálló vagyok.
Sajnos a nyelvtudásom nagyon csekély, németet és spanyolt tanultam a gimnáziumban.
Elsősorban a nyelvtanulás miatt szeretnék au pair-ként dolgozni magyar családoknál, de a gyerekek iránti szeretetből még jobban.
Bővebben magamról e-mail-ben vagy levélben írnék.
Bizalommal várom érdeklődését!
Ui.: Akár már "holnap" megoldható az állásba állás. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csilla89 Újonc

Csatlakozott: Jun 24, 2011 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Pásztó
|
Elküldve: 2011. Június 24. Péntek, 11:13 Hozzászólás témája: Au pair munkát keresek Londonban élő magyar családnál |
|
|
Németh Csilla vagyok, 22 éves. Londonban élő magyar családnál szeretnék au pair- ként dolgozni. Most fejeztem be a főiskolát, még a szakmai nyelvvizsgám van hátra, mivel középfokú angol érettségivel rendelkezem eddig, viszont szakmait kell elvégeznem a diploma kézhezvételéhez.. Tehát beszélem az angolt társalgási szinten. Szeretnék Londonban dolgozni azon idő alatt is (és úgyszintén utána is). Ott a nyelvet is könnyebben megtanulom és szeretnék külföldön dolgozni már jó ideje.
Gyerekekkel nagyon szeretek lenni ezt fordítva is tapasztalom, mindig is hamar megtaláltam a közös hangot velük. Tapasztalatom is van, mert bátyám két fiára rendszeresen vigyáztam/ok napokat, heteket.
Személyiségemről szólva pár szót: beszédes, hamar barátkozó, megbízható imádom a mozgalmasságot, energikus vagyok, minden ismerősöm szerint humoros..
Eddig Nógrád megyében dolgoztam az Önkormányzatnál pénzügyi osztályon, illetve vendéglátásban is.
Ha valamely családnál felkeltettem az érdeklődést, akkor várom a leveleiket/leveleiteket, hogy jobban megismerjük egymást, beszélgetés és képek alapján.
Üdv.: Németh Csilla |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MissSophie Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 1. Péntek, 9:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Friss diplomás, angolul igen jól beszélő fiatal hölgy munkát keres Londonban, akár családnál(nagyobb gyerekekkel) vagy akár magántanítás stb. Takarítás nem gond. Live out(nem bentlakásos) lehetőségek előnyben.
Au-pair tapasztalattal rendelkezem.
Angolon kívül spanyolul, németül, franciául, olaszul beszélek különböző szinteken.
Email:missophie0416@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsana87 Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 5. Kedd, 20:36 Hozzászólás témája: Re: Au pair munkát keresek Londonban élő magyar családnál |
|
|
Szia Csilla,
láttam a hirdetésedés szeretném kérdezni, hogy csak London jöhet-e szóba? Mi messzebb vagyunk Londontól és magyarok vagyunk, ráadásul aupairt is keresünk....
Ha érdekel az ajánlat, kérlek válaszolj!
Köszönöm,
Cs. Zsuzsi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Dandi Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 8. Péntek, 7:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Szivesen vállalnék olyan munkát, ahol gyerekek közelében lehetek. Emellé szivesen vállalok házi, vagy kerti munkálatokat.
(Magyarországon élő három gyerekes anyuka vagyok. Nem szeretnék ódákat zengeni a rátermettségemről. Egyedül vezetem a háztartást, nevelem a gyerekeinket, és esténként a kertben dolgozom, miközben a párom a munkahelyén gürizik. Olyan ez ahogyan a legtöbb családban is. Szóval megfelelőnek érzem magam. Nem szeretnék személyes dolgokba belemerülni -és nem is illenék ide a panaszkodás - de úgy döntöttünk, hogy szerencsét próbálunk. A családban (apa-anya-gyerekek) én többet megértek az angolból, így nekem kell elindulnom. Addig apa, és a nagymama maradna itthon a gyerekekkel. (Ezt azért kellett leírnom, mert sokan megkérdőjelezhetik mi lesz addig a csemetéimmel. Nehezen hagyom itt őket. De a jővőnk, a jövőjuk érdekében meg kell próbálnom.)Igaz az időpont még nincsen megjelölve.. éppen angol tanárhoz járok, de kb. félév múlva szeretnék kimenni. Ha valakinek nagyon nagy szüksége van segítőre, akár hamarabb is. )
Ennyit szerettem volna, bár ez nagyon kevés arra, hogy bármi közeli lecsapódjon rólam. Remélem félév alatt lesz valaki, akinek felajánlhatom a szolgálataimat.
Köszönettel: Andi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Szilvicske Újonc

|
Elküldve: 2011. Augusztus 3. Szerda, 19:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
23 éves szociálpedagógus végzettségű lány vagyok. Szeretnék au-pairként dolgozni min. 1 évet egy kedves kis családnál. Nem csak anglia érdekel. Leginkább magyar családhoz mennék, ahol a gyerekekkel magyarul kell kommunikálni, mert az angolom még nem nem túl biztos, talán egy erős alapszint. Gyakorlatom és b.s oklevelem van. Voltam már külföldön egy 3 gyermekes családnál és itthon rendszeresen vigyáztam egy 6 éves kisfiúra, akivel hasznosan töltöttük ám az időt. Ezenkívül fél évet töltöttem egy gyermekek átmeneti otthonában, mint szabadidőszervező, csoportfelelős és korrepetáló. Óvodai rutinom is van. (főiskolai gyakorlat)
Könnyen alkalmazkodom és végtelenül empatikus vagyok! Kedves, optimista és vidám a természetem! Az én szakmámban másmilyen nem is lehetne!
Várom a családok érdeklődését ha felkeltettem a figyelmüket, vagy ha valaki tudna ajánlani családot akkor azt köszönöm!
Üdv
Szilvi
email: tothszilvia88@freemail.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Klemcsi Újonc

|
Elküldve: 2011. December 21. Szerda, 11:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nemet Klementina (24) vagyok au-pair allast keresek Angliaban. Jelenleg munkavezetokent dolgozok egy dietetikus elelmiszereket gyarto es forgalmazo cegnel, de szeretnek valtani es kiprobalni magamat Angliaban. A tanulmanyaimat megszakitottam de masfel evig jartam pszichologia egyetemre, szeretem a gyerekeket es nagyon jol kijovok veluk es ok is gyorsan baratkoznak velem, a hazi munka egyaltalan nem okoz nehezseget, bamit elvegzek nagyon szivessen. Az angolom eros alapfokunak felel meg, de nagyon gyorsan tanulok, ezert szeretnek magyar csaladnal allast vallani. Ami a szemelyisegemet illeti mosolygos, turelmes es csaladcentrikus , nem dohanyzo es energikus vagyok, konnyen eljatszok a gyerekekkel.
Ha barmely csaladnal felkeltettem az erdeklodest szivessen varom a leveleket, hogy jobban megismerjuk egymast.
Szep napot |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bogi82 Újonc

Csatlakozott: Apr 27, 2011 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Hertfordshire
|
Elküldve: 2012. Január 12. Csütörtök, 0:23 Hozzászólás témája: Kedves Anyukák ! |
|
|
Immár 10 éves tapasztalattal rendelkező ( 29 éves )babysitter vagyok és jelenleg Anglia bármely területén keresek babákat, nagyobb gyerkőcöket akik mellé segítség kellene.
Több éves tapasztalatom van csecsemők gondozásában is, kifejezetten szeretek kisbabákkal, pici gyerekekkel foglalkozni !
A főiskola elvégzése után egy bankban dolgoztam, majd egy rövid időre - 5 hónapra - Angliába mentem, ahol egy kisvárosi vendégházban helyezkedtem el.
Karácsony előtt haza jöttem és most készülök visszamenni, amint megtalálom azt a kedves gyermekes családot, ahol akár mother's help-ként, akár nanny-ként dolgozhatnék.
A ház körüli teendőket is szívesen elvégzem és kertészkedni is kifejezetten szeretek. ( Egy évet a kertészeti egyetemen végeztem. )
Az angol tudásomat is szeretném fejleszteni,a folyékony angol kommunikációhoz még gyakorlás szükségeltetik
Nem dohányzom, káros szenvedélyem nincs és szeretek sütni-főzni !
E-mail címem : eng8228@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sunicsapat Újonc

|
Elküldve: 2012. Január 13. Péntek, 1:07 Hozzászólás témája: Magyar nanny/babysitter Londonban |
|
|
Kedves Anyukák, Apukák,
Pontos, megbízható, kedves és ami a legfontosabb gyermekszeretőként örömmel vállalkoznék a család szeme fényének felvigyázására, óvoda vagy iskola után, esténként, hétvégente, iskolai szünetben, alkalmanként vagy hosszú távon.
Magyarországon 3 kis hercegnővel és egy idősebb ikerpárral töltöttem sok-sok szép percet, aminek minden pillanatát élveztem!
Ha szükségetek lenne segítségre, kérlek keressetek,
Üdvözlettel,
Kata (thehedgehoggroup@gmail.com) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
reka88 Újonc

|
Elküldve: 2012. Szeptember 4. Kedd, 19:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Gyermekszerető, 24 éves lányként Au pair vagy mother's help munkát vállalnék Angliában élő magyar családoknál hosszú távon, lehetőleg bentlakással.
Jelenleg vendéglátósként dolgozom, tehát a házimunka és a főzés nem fog gondot okozni, de 7 év után már váltani szeretnék.
Nővérem 10 és 6 éves kisfiaival élek együtt, nevelésükből bőven kivettem a részem, úgygondolom újdonság nem érhet a gyerekekkel kapcsolatban. Kölcsönösen szeretjük egymás társaságát.
Alap és középszint közt lévő angol nyelvtudással keresek munkát. Jogosítványom sajnos nincs.
Üdvözlettel,
Réka
E-mail: reka.fuves@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsanika25 Újonc

|
Elküldve: 2013. Április 23. Kedd, 16:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
26 éves szociális gondozó és ápoló végzettségű lány vagyok. Szeretnék au-pairként dolgozni min. 1 évet egy kedves kis családnál. Nem csak anglia érdekel. Leginkább magyar családhoz mennék, ahol a gyerekekkel magyarul kell kommunikálni, mert az angolom még nem nem túl biztos, talán egy erős alapszint.Voltam már külföldön egy 3 gyermekes családnál és itthon rendszeresen vigyáztam egy 4éves kislányra, akivel hasznosan töltöttük ám az időt. Óvodai rutinom is van.
Könnyen alkalmazkodom és végtelenül empatikus vagyok! Kedves, optimista és vidám a természetem! Az én szakmámban másmilyen nem is lehetne!
Várom a családok érdeklődését ha felkeltettem a figyelmüket, vagy ha valaki tudna ajánlani családot akkor azt köszönöm!
Üdv :Zsani
Levelek ameil címre várom: bartokzsani87@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bara89 Újonc

|
Elküldve: 2013. Június 26. Szerda, 17:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Barbi vagyok 24 éves au pair. / hónapot töltöttem Nottingham-ben két kisgyerekre vigyáztam + házimunka. Szeretném folytatni au pair vagy nanny-ként Londoban vagy közelében. Ha valaki tud valamit ne habozzon és írjon balazs.barbara8@gmail.com címre.
Köszönöm |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|