Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
timea1021 Újonc

Csatlakozott: Jan 19, 2011 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Miskin-Pontyclun
|
Elküldve: 2011. Február 9. Szerda, 12:38 Hozzászólás témája: Vasalas |
|
|
Sziasztok!
Jelenleg au-pairkent dolgozom egy csaladnal, de sajna nem olyan sok a fizu, igy keresek vasalast vagy takaritast. 7 font/ora, Cardiff - Pontyclun. Ha valaki tud valamit, kerem keressen meg. timea1021@gmail.com
Koszonettel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
taki1123 Újonc

|
Elküldve: 2011. Február 21. Hétfő, 12:52 Hozzászólás témája: Au Pair munkát vállalok külföldön élő magyarakonál |
|
|
Takács Marietta vagyok, 19 éves. Külföldön élő magyar családoknál szeretnék au pair munkát vállalni, augusztus végéig.
Tapasztalatom gyerekekkel van, 2 öccs mellett, volt mit tapasztalni, ha ismérnék őket, el hinnék.
Szeptembertől szeretném folytatni tanulmányaimat, kisgyermek gondozói szakon.
Imádom gyerekeket, energikus, család centrikus, önálló vagyok.
Sajnos a nyelvtudásom nagyon csekély, németet és spanyolt tanultam a gimnáziumban.
Elsősorban a nyelvtanulás miatt szeretnék au pair-ként dolgozni, de a gyerekek iránti szeretetből még jobban.
Bővebben magamról e-mail-ben vagy levélben írnék.
Bizalommal várom érdeklődését!
Ui.: Akár már "holnap" megoldható az állásba állás. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Judyt87 Haladó

|
Elküldve: 2011. Március 7. Hétfő, 15:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én egy 23éves lány vagyok és nagyon szeretnék kimenni Londonba au-pairként dolgozni és legfőképp nyelvet tanulni.
Nem tudom ismertek-e olyat aki esetleg keres, vagy olyan megbízható céget aki közvetít?!
Köszönöm a segítséget!
Judit |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tundyyy Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 10. Kedd, 9:45 Hozzászólás témája: aupair munka |
|
|
Sziasztok!
Június 18 kezdéssel Au-pair munka London mellett Grays-ben.
Egy 10 éves kisfiú és egy 8 éves kislányra kell vigyázni. Házimunka is az aupair feladata valamit a gyerekeknek a vacsora készítése.
Minimum fél évre el kell tudni válalni.
Érd. tundyyy@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
nikol06 Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 14. Szombat, 11:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Magyar családnál szeretnék elsösorban au -pairként dolgozni,ha valaki tud segíteni ,megköszönném!!! illetve egy oldalt ,ahol több hirdetést találok, mert itt szinte semmi.
köszönöm.
niku90@freemail.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szandi1990 Mester

Csatlakozott: Apr 14, 2009 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Máj 14. Szombat, 11:52 Hozzászólás témája: |
|
|
nikol06 írta: | Sziasztok!
Magyar családnál szeretnék elsösorban au -pairként dolgozni,ha valaki tud segíteni ,megköszönném!!! illetve egy oldalt ,ahol több hirdetést találok, mert itt szinte semmi.
köszönöm.
niku90@freemail.hu |
Szia!
Ne felj az angolul beszelo csaladoktol sem! Hiszen mindannyian tudjak, hogy nyelvet tanulni mesz, es ezert szeretnel au pairkedni! Rengeteget fognak segiteni! Irany az au pairek website-jai, es meg se allj, amig nem talalsz egy csaladot!
Sok sikert!
Azt hiszem ilyen website az aupairworld, de neha a gumtree.com-on is talalhatsz csaladokat! _________________ The only way to see a rainbow, is to look through the rain... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
nikol06 Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 14. Szombat, 14:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
webthomas Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 22. Vasárnap, 18:50 Hozzászólás témája: Aupair állást keresek |
|
|
Hello mindenki! 22 éves nem dohányzó fiú családod keres egész Anglia területéről au-pair munkára augusztusi vagy szeptemberi kezdésre!
Jogosítvánnyal, vezetési gyakorlattal rendelkezem
erős középfokú angol nyelvtudásom van
bármilyen házimunkát a kertészkedésen kívül szívesen végzek.
Kapcsolatfelvétel: tamas.csertok@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lovely Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 9. Szombat, 8:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Éva vagyok, 21 éves. Au pair munkát szeretnék vállalni szeptembertől (leginkább 10-e után) kb. júliusig.
Most első éves gyógypedagógus hallgató vagyok Budapesten. Ezen az éven viszont halasztani szeretnék.
Nagyon szeretem a gyerekeket, ezért is választottam ezt a szakot. Illetve elég sok tapasztalatom van az unokatestvéreimnek köszönhetően is, akikkel több mint 6 évig együtt éltem.
Kollégistaként tanulgatok főzni, igaz receptkönyvből. Mosoly Eddig elég sok sikerélményem volt. Szeretek takarítani is.
Középfokú angol nyelvvizsgámat 2010-ben szereztem meg.
Jogosítvánnyal rendelkezem, de sajnos autóhiány miatt 3 éve nem vezettem.
Tudnátok ajánlani olyan ügynökségeket, amelyekben meg lehet bízni? Akiken keresztül biztonságosan és gyorsan ki lehet kerülni aranyos családokhoz? Vagy esetleg tudtok olyan családot, aki au pairt keres?
Egy magyar ügynökségnél már próbálkoztam, de költséges, ezért inkább más közvetítőn keresztül szeretnék munkát keresni.
Angol oldalakon regisztráltam, bár tartok tőle, hogy kevésbé tudom leinformálni a családot.
Tudom, nagyon kevés időm van, de remélem, azért még nincs veszve semmi.
Nagyon megköszönném, ha segítenétek.
E-mail címem: skorpio89@citromail.h |
|
Vissza az elejére |
|
 |
webthomas Újonc

|
Elküldve: 2011. Augusztus 7. Vasárnap, 13:29 Hozzászólás témája: Családot keresek |
|
|
Hello mindenki! 22 éves nem dohányzó fiú családod keres egész Anglia területéről au-pair munkára szeptemberi kezdésre!
Jogosítvánnyal, vezetési gyakorlattal rendelkezem
erős középfokú angol nyelvtudásom van
bármilyen házimunkát szívesen végzek.
Kapcsolatfelvétel: tamas.csertok@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zsanettaupair Újonc

|
Elküldve: 2012. Január 21. Szombat, 15:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Engem érdekelne a már kint dolgozó bentlakásos Au-pair hölgyek tapasztalata a családokkal kapcsolatban, és az is, hogy ki hogyan talált rá a családra ahol most van.
Esetleg ha tudnátok megbízható ügynökségeket ajánlani, az is jól jönne.
Have a nice day. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
nerika63 Újonc

|
Elküldve: 2012. Április 15. Vasárnap, 19:56 Hozzászólás témája: |
|
|
vimo29 írta: | Sziasztok!Mit jelent az aupair és mit csinálnak?Gyfelügyelet csak v mosás,főzés stb.Én okt15én megyek Londonba a párom után és gyfelügyeletet szeretnék vállalni,oviban dolgoztam.Ha lehet vinném magammal az 1éves lánykámat.Sztetek
+oldható?Hol találok ilyen magyar családot? | Szia erika vagyok,angliában élsz még?választ köszi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
melus Újonc

|
Elküldve: 2012. Április 19. Csütörtök, 12:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
Nem biztos, hogy ez a megfelelo forum, de sajnos nem talaltam, hogy hol tudnek mashol magyarokkal kapcsolatba lepni munka ugyeben.
1 hete jottem ki Peterboroughba a paromhoz. Az angolom sajnos egyelore eleg gyenge, de folyamatban van az elsajatitasa. Ezert magyar csaladnal/cegnel szeretnek dolgozni egyelore. 34 eves vagyok. A gyerekeket nagyon szeretem, es ez kolcsonos. Hazias vagyok, tehat akar takaritast es gyermekfelugyeletet is szivesen vallalnek. Vendeglatasban dolgoztam otthon sokaig, es egyik vegzettsegem is ez, igy akar kavezoban, etteremben.. egyelore kisegito munkat (mosogatas, kezilany, elokeszites..) is vallalnek.
Legyetek szivesek segiteni, ha tudtok, hogy hol erdemes hirdetni magamat vagy korulnezni.
Elore is nagyon koszonom! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
professional Újonc

|
Elküldve: 2012. Október 10. Szerda, 9:38 Hozzászólás témája: aupairnet24 |
|
|
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni.
Van valakinek tapasztalata ezzel az oldallal?
http://www.aupairnet24.com/en
Közvetített már valakit ki ez az oldal Angliába?
Mert most jött két megkeresés az oldalról de elég furcsa dolgok történtek.
Eltűntek a beszélgetések amiket a szülőkkel váltottunk.
Ha valakit már közvetített ki ez a cég jelezzen nekem legyenszíves erre az e.mail címre:
profirobi80@gmail.com
Köszönöm szépen! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|