Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
irisz76 Újonc

|
Elküldve: 2011. Április 4. Hétfő, 14:14 Hozzászólás témája: Mérnök állást keresek |
|
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni minőségügyi mérnöki állás ügyében.
6 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, elvégeztem a szakmérnökit is és természetesen beszélek angolul és jelenleg is a szakmában dolgozom.
Londonban érdekelne hasonló típusú munka és szeretnék érdeklődni hogy milyen weboldalon keresgélhetnék vagy van e vki aki ismer olyan közvetítő(ket)t, aki mérnököket keres esetleg?
Méröki fizetések hogyan mozognak jelenleg? Éltem már kint Angliában így szerencsére minden egyéb infóval rendelkezem szállás és étkezés vagy orvosi ellátás ügyében
Nagyon köszönöm előre is!
Üdv, |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nyanyus Újonc

Csatlakozott: May 08, 2007 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Valahol Európában
|
Elküldve: 2011. Április 10. Vasárnap, 10:35 Hozzászólás témája: Konyhai mosogatói munka kevés angollal is |
|
|
A munkahelyemen - öregotthon és kórház - keresnek egy fő konyhai mosogatót, teljes munkaidőre, napi 12 óra, heti 4-5 nap. A munka nem könnyű. Nemi kikötés nincs, de szerintem erős fizikumú férfi kéne, aki nem túl magas. Én is csináltam, majdnem ráment a hátam meg a két karom. A fizu kb. 6.50/óra bruttó. Szállás heti 60-70 Font rezsivel együtt, és a cég csak az első időkre adja, utána keresned kell magadnak. A munkahely Haslemere-ben van - GU27 3PX. Kevés angollal is lehet jönni, de tanulni kell, 3 hónap van rá, hogy érts és beszélj valamennyit. Ingyenes heti egy óra angolt biztosít a cég. Munkakezdés: június első (május utolsó) hete. Tel: +447540-053035- ez az enyém, ha van kérdésed - email, ahová az önéletrajzodat küldheted: jorandall@oldercare.co.uk , ez pedig a nagyfőnök neve és címe. Ha nekem akarsz írni, akkor ne ide, hanem az njudit123@freemail.hu-ra írj.
Sok sikert!
Ui: Gyöngyi72, mi lett veled időközben?????? _________________ Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és a többi fantáziaszülte lényben.
Legutóbb Nyanyus szerkesztette (2011. Máj 25. Szerda, 17:50), összesen 1 alkalommal |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyongyi72 Újonc

|
Elküldve: 2011. Április 16. Szombat, 18:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Nyanya!
Hívtalak telefonon. Mo-ról.
Azonnal tudnék indulni. Jo Randallnak elküldöm önéletrajzomat
e-mail-en. Alap angolom van.
Amit írtál a munkával kapcsolatban minden vállalható számomra.
Kérlek, ha módodban áll válaszolj!
Köszönettel: Szegedi Gyöngyi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyongyi72 Újonc

|
Elküldve: 2011. Április 16. Szombat, 18:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Uhh ! Elnéztem a nickedet: Elnézésedet kérem Nyanyus!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyongyi72 Újonc

|
Elküldve: 2011. Április 16. Szombat, 19:11 Hozzászólás témája: |
|
|
sikerült ! ide írtam.
meg hívtalak is... mind1 az önéletrajzomat elküldtem és minden ok:  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nyanyus Újonc

Csatlakozott: May 08, 2007 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Valahol Európában
|
Elküldve: 2011. Április 22. Péntek, 18:06 Hozzászólás témája: Gratula |
|
|
gyongyi72 írta: | sikerült ! ide írtam.
meg hívtalak is... mind1 az önéletrajzomat elküldtem és minden ok:  |
Gyöngyi, nagyon örülök, hogy sikerült, de megtennéd azt a szívességet, hogy válaszolnál az emailemre is, hogy meg tudjam mutatni a főnök-öd-nek, hogy jössz is - meg mikor - meg hová? Vagy pedig fel is hívhatsz, de az neked borzasztó sokba kerül, nem ajánlom. Köszi: Nyanyus-Nyanya
 _________________ Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és a többi fantáziaszülte lényben. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ruzsovy Újonc

|
Elküldve: 2011. Máj 19. Csütörtök, 8:12 Hozzászólás témája: Live in housekeeper |
|
|
Sziasztok!!
Egyedülálló hölgyet keresek live in housekeeper and cook munkakorbe Newbury (berkshire) melle június közepei kezdéssel. Az év nagyobbik részét itt toltjuk,ahol neked takarítani,mosni vasalni kellene,kb 3 hónapot pedig Franciaországban (Saint Tropez) ahol főleg főzni és felszolgálni.
Olyan hölgyek jelentkezését varom akik legalább elfogadható nyelven beszelik az angolt,valamennyire jártasak a főzésben,van jogosítványuk,rendszeretőek,szeretik az allatokat (kutya,macska,tyuk es lovaink vannak) és nem dohányoznak.
Munkaidő 5 nap a heten főleg a hétvégén de ez Franciában változik. Szállás ( egy szoba egy különálló házban amit velem osztanál meg, a házat nem a szobát ) és kocsi biztosítva plusz a kaja amikor dolgozol.
Ha esetleg lenne kérdésed írj az alábbi e-mail címre: ruzsovy@yahoo.com
Mindenkinek igyekszek majd válaszolni a kérdéseire ahogy az idom engedi.
Az érdeklődök e-mailjeit CV-vel ,egy pár soros levéllel angolul és egy fényképpel a következő e-mail cimre varom.
ruzsovy@yahoo.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
phpeti Újonc

|
Elküldve: 2011. Június 1. Szerda, 8:45 Hozzászólás témája: munkát kínál link |
|
|
szeretném megnyitni a munkát kínál linket ezen a honlapon , de folyamatosan error, a legördülő mezőkig eljutok ott vége , nem hoz be sajna nekem semmit.....
tudom , hogy nem vagyok egy Bill Gates , de megnézném
szóval HOGY KELL ???
köszönöm |
|
Vissza az elejére |
|
 |
huncutka244 Újonc

Csatlakozott: May 01, 2011 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Június 24. Péntek, 22:20 Hozzászólás témája: Takarítói munka lányoknak |
|
|
Takarítói munka lányoknak-hölgyeknek szállodákban gyors elhelyezkedéssel.
Részletekért:
huncutka244@freemail.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tyler Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 5. Kedd, 0:07 Hozzászólás témája: |
|
|
We are Private establishment based in London for elite gentlemen’s who work hard and looking for relaxation and a bit extra .. We are looking for ladies who would like to work as a part of a team to provide a professional service as a VIP hostess Must be over 18, good looking, have a good personality, be caring,confident, like to communicate and have a knowledge of most things .
If you open minded and would like to be a part of our team,then send us couple of your pictures and something about your self. Do not need any previous experience.
Salary: around 1500Ł/week.
For more information please ring us on +447550587619. If we are not available send text message we gonna call back or email us. gesa.lisa@yahoo.co.uk |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sipike Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 8. Péntek, 7:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Munkalahetoseget kinalok Lyndhurstben egy 5 csillagos szallodaban.Takaritoi munkarol lenne szo heti 3nap reggel 8:30-tol 3ig, vagy akinek kiegeszito fizura lenne szuksege arra is van megoldas ugyan itt csak nem kell takaritani a szobakat kell elokesziteni az alvashoz ez pedig heti 5nap es ...tovább »te 7-tol 10ig es ket nap szabad.
Ha valakit erdekel irjon a sipos.anita@citromail.hu cimre
Anita  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
plexyroad Újonc

Csatlakozott: Oct 04, 2009 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Július 10. Vasárnap, 16:51 Hozzászólás témája: Warehouse worker |
|
|
Sziasztok. Ruha raktarba keresunk magyar csoportba megbizhato magyar munkatarsat Central-Londonba szerzodessel. Jelentkezni ugynoksegen keresztul lehet a http://www.officialjobs.co.uk/#/warehouse/4552864558
cimen. Kezdes idopontja szeptember 5. , jelentkezni magyarorszagrol is lehet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
huncutka244 Újonc

Csatlakozott: May 01, 2011 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Július 14. Csütörtök, 12:38 Hozzászólás témája: Takarítói munka lányoknak |
|
|
Lányokat keresnek szállodai takarítói munkára azonnali kezdéssel. Londonban. Részletek:07879958487 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csakij Újonc

Csatlakozott: Jul 14, 2011 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Wembley
|
Elküldve: 2011. Július 24. Vasárnap, 6:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem saját hirdetésem, az IWIW-en találtam.Csak azért postoltam be ide hátha segít valakin.Tehát:
Idézet: | Iskola takarítás:
Ezek az iskolák szétszórtan vannak Dél-Nyugat London területén. A központ Croydonban van és van hogy be kell menni az irodába, vagy South Wimbledonba és onnan visznek kocsival a helyszínre.
A rendőrségen leinformálnak ha még nincs erkölcsid így ez kb. 2-3 hétbe telik és csak utána dolgozhatsz. Ha van már itteni erkölcsid akkor azonnal kezdhetsz.Kell még az ANI NUMBER,ÚTLEVÉL VAGY SZEMÉLYI, 2 DB FÉNYKÉP ÉS EGY BANKI KIMUTATÁS A MOSTANI CÍMEDRE CÍMEZVE ! Fiúk is dolgoznak. 5.93 a fizu+Holiday Pay /minden fizukor/+utazási hozzájárulás...nem túl sok,de sok helyen nincs.2 hetente van fizu.
Címük: Rochelle Services, 25 Brighton Road, South Croydon CR2 6EA
T:07 931 489 056
07 968 124 681 / Daniel ( főnök )
Nyitvatartási idő: 9-17-ig
De előtte érdemes betelefonálni,hogy biztos bent legyen valaki, mert sokszor van úgy, hogy nincsenek bent.
ERKÖLCSIT ha NINCS még Ők csináltatják, Nektek csak ki kell tölteni 1 adat lapot,( de ezt írtam is ) és attól függ a vissza érkezése a (Ti címetekre és az iroda címére is elküldik) hogy az elmúlt 5 évben hány helyen laktál......Ezért írtam, h elég, ha csak a mostanit és az otthonit írjátok be és rövidebb időn belül elintézik.
HA MÁR VAN, DE MAGYAR NYELVEN : Akkor a Magyar Konzulátusnál kell lefordíttatni, h hiteles legyen.
NINCS INTERJÚ csak adatlapokat kell kitölteni és természetesen használhattok szótárt. |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ari07 Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 26. Kedd, 10:57 Hozzászólás témája: Re: Takarítói munka lányoknak |
|
|
huncutka244 írta: | Takarítói munka lányoknak-hölgyeknek szállodákban gyors elhelyezkedéssel.
Részletekért:
huncutka244@freemail.hu |
kedves hirdető engem érdekelne,sajnos uj vagyok ezen az oldalon és nézd el ha valamit nem jól írtam. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|