Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2010. Július 19. Hétfő, 14:24 Hozzászólás témája: Epitoipari ceg keres epitoipari vallalkozokat |
|
|
Epitoipari ceg keres epitoipari vallalkozokat londoni epitkezesekre.
Keresett szakmak: acs, vizvezetekszerelo, villanyszerelo, segedmunkas, gipszkartonozo, komuves, festo, allvanyozo, hidegburkolo, es meg sok mas.
Bovebb informacio: 0208 344 0300.
ARDMORE CONSTRUCTION COMPANY _________________ Telefon: 02080907159
vagy a fórum részben Encinél: http://www.magyaroklondonban.com/forum-6.html
e-mail: amagyaroklondonban@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
lapaj Újonc

|
Elküldve: 2010. Október 25. Hétfő, 18:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia
Délelőtt már küldtem egy üzenetet, valamiért nem ment át:: ((
Érdekes lehet még ez a hirdetés?Próbáltam felhívni Őket mobilról 00 44 előhívóval, azt mondta nem használatos a szám.Próbáltam minden variációval, beszéltem a telefonszolgáltatóval is, nincsenek a külföldi hívásaim letiltva.
Küldtem egy mailt nekik, eddig nem válaszoltak.Sajnos a munkát kínál oldalon a Gumtree-ból kimásolt hirdetéseket nem tudom megnyitni::: ((
Köszi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cabika Újonc

|
Elküldve: 2010. December 8. Szerda, 3:59 Hozzászólás témája: Re: Epitoipari ceg keres epitoipari vallalkozokat |
|
|
Enci írta: | Epitoipari ceg keres epitoipari vallalkozokat londoni epitkezesekre.
Keresett szakmak: acs, vizvezetekszerelo, villanyszerelo, segedmunkas, gipszkartonozo, komuves, festo, allvanyozo, hidegburkolo, es meg sok mas.
ARDMORE CONSTRUCTION COMPANY | -----------------------------------------------AKTUÁLIS EZ MÉG KÖSZI.UDV-------  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Wizard Újonc

|
Elküldve: 2010. December 11. Szombat, 11:29 Hozzászólás témája: Re: Epitoipari ceg keres epitoipari vallalkozokat |
|
|
cabika írta: | Enci írta: | Epitoipari ceg keres epitoipari vallalkozokat londoni epitkezesekre.
ARDMORE CONSTRUCTION COMPANY | -----------------------------------------------AKTUÁLIS EZ MÉG KÖSZI.UDV-------  |
Szerinted? 5 hónap után?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|